Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגוגל כרום זה גם קרה.

נכון להיום 17.7 הצ'ט חזר להיות באותו מצב כמו מקודם. אולי מישהו שם במחקלת הפיתוח של פייסבוק חזר לעצמו.

פורסם

אצלי הצ'אט חזר למצב הנורמאלי אבל נעלמו לי שלושת האייקונים של "חברים", "הודעות" ונושטיפקיישן" מהפס הכחול לייד איפה שרשום פייסבוק. יש למישהו פיתרון?

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

זה ממש מוזר... יש למישהו תמונה של הצ'אט החדש?

לא השתנה לי הצ'אט.. לא בחודשיים האחרונים לפחות, לדעתי... (כרום אם זה משנה)

Mazda 2 2013

פורסם

טוב,זה שוב חזר להיות מציק. אוף! למה הם חייבים לעשות שינויים כל פעם? כאילו חלאס! הבנו את הרעיון,שבו בשקט שם בפיתוח!

:brickwall:

פורסם

חבר'ה, זה שינוי שהולך לקרות לכולם.

לאחד זה קרה לפני שבועיים, לאחד זה קרה שילשום, ולאחד זה יקרה שבוע הבא.

תחשבו כמה משתמשים יש ברשת המטורפת הזאת, ולכולם זה הולך להתחלף.

פייסבוק בכלל הולכים להוסיף פיצ'רים בשביל להתחרות בגוגל+ וכו', ולכן יהיו המון שינויים.

מי שזה עדיין לא השתנה לו יכול לשמוח ולנצל את הימים שנשארו לו, אבל גם לו זה ישתנה.

פורסם

גם אותי עיצבנה התופעה הזאת!

פשוט יש לך חלון קטן, מן פס כתובות שאתה מקליק את השם של האדם שאתה מעוניין לצ'וטט איתו והוא מראה לך אם הוא מחובר או לא.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

מנצל את השרשור כדי לא לפתוח אחד נוסף :

לפני כמה ימים, "נעלם" לי חבר מהפייסבוק ואני "נעלמתי" לו.

בהתחלה, חשבנו שיש לו בעיה בפייסבוק, אבל אם נכנסים מיוזר אחר לפרופיל שלו הכל בסדר. כלומר, מהיוזר שלי אני לא רואה אותו. וכנ"ל לגביו - הוא לא רואה אותי.

קרה למישהו? :roll:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...