Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד קטע מעצבן בפייסבוק

DAn-BP 1.8
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

עכשיו הופיע לי חלון שכתוב שם :

"

דרך מהירה יותר לשלוח הודעות

פשוט הקלק בשביל להתחיל שיחה עם חברים אליהם אתה מרבה לשלוח הודעות.

"

אחרי שלחצתי על זה זה מראה לי את אנשי הקשר בגדול ואני לא יכול לדפדף בין אנשי קשר..מישהו יודע איך נפתרים מהדבר המעצבן הזה?

תודה.

Scan Speak

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

בסימן של ההגדרות (בחלון המעצבן עצמו) יש אפשרות להקטין את זה חזרה ללמטה כמו שזה היה..

אם אני לא מספיק ברור, רק תגיד ואני אעלה לך תמונה של מה שאני מתכון אליו..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפעולה שאתה מתכוון אליה לא פותרת את זה ורק ממזערת את הצ'אט למטה.

הצ'אט החדש הזה באמת בעייתי, הוא כביכול מראה לך ברשימה רק חברים שדיברת איתם הכי הרבה בצ'אט, וזה לא משנה אם הם מחוברים או לא, אני לא הצלחתי לשנות את זה בינתיים.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן זה הבעיה,אני לא מבין למה זה ומה ההגיון בזה?:?

ממש מעצבן אותי הקטע הזה.

אשמח לשמוע על פיתרון אם מישהו ימצא.

נ.ב אני עכשיו עובד דפדפן אחר וגם כשזה מופיע לי כמו בעבר,אני לוחץ על הכפתור של האנשי קשר זה מראה לי שוב את הופציה של לשנות את זה "למצב החדש".

Scan Speak

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההיגיון הוא למנוע ספאם מיחצני השקל. לדוגמא, יחצן שברשימת החברים שלו 3500 חברים "עובד" בפייסבוק ושולח את הפרסומות למי שהוא רואה און ליין. בשיטה הזו אתה לא יכול לדעת מי און ליין מתוך כל הרשימה שלך אלא רק חבר ספציפי שאיתו תרצה לדבר (יש להקיש שם).. רוצים לוודא שאתה באמת מכיר אותו.

זה פוגע במי שמעוניין לראות מי און ליין באופן אקראי מהרשימה שלו ולפתוח בשיחת חולין, גם אם אני לא מכיר את ה1000+ שברשימה שלי 400 למשל אתה מכיר בטוח ולפעמים אתה רואה את המשתמש און ליין ובעקבות זאת פותח בשיחה..

אי אפשר לשנות את זה בנתיים (תקראו בlearn more)

פתרונות (בAPPLE בלבד כמובן) להשתמש בICHAT.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה, הם מפגרים?

זה רק דוחף אותי יותר לגוגל פלוס.

הפונקציה היחידה ששווה משהו בפייסבוק זה שאפשר לדבר עם כמה חברים. עכשיו גם את זה אי אפשר לעשות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה בטוח? =\ כי אצלי נניח זה ממש לא חזר למצב הקודם!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...