Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני באמת שלא מבין כאן את כל המפחידים למיניהם - בעיות אמינות ספציפיות בסי 4 אין! למעט הגיר בו יש להחליף שסתומים פעם בתקופה.

לכן לפני קניה של רכב כזה אני ממליץ לך לגשת למוסך מורשה כדי לבצע בדיקה מקיפה לגיר . החלפת שתומים היא סיפור של בערך 2000 ש"ח .

הרכב נוח אוחז היטב אני גם נהנתי מאוד לנהוג בו . מבחינת איבזור אין לו מתחרות ובעניין המחיר - המחיר נשחק אך ורק בגלל היצע רכבי הליסינג המשומשים שעומדים במגרשים . מי שקונה רכב כנכס להשקעה שישקול רכב אספנות . לסי 4 הזאת מחיר סופר אטרקטיבי למכונית מודרנית לגמרי שהבחור גם מכיר את ההסטוריה שלה יותר טוב מזה? . לגבי האימפרזה היא ממש לא באותה הליגה של הסי 4...

אגב צריכת הדלק לא שונה משום 1.6 אחרת בשוק וכל משפחתית אוטומטית תצרוך בנסיעה בתוך העיר בצורה דומה .

לגבי עלויות אחזקה - מרווח הטיפולים הוא 30k או שנה ובכתבה שנעשתה לפני שנתיים הסי 4 ניצחה מבחן השוואתי בעלויות אחזקה גם מול כל היפניות .

אין לי מניות בלובינסקי אבל היו לי 3 סיטרואנים שבייחד גמעו מעל חצי מליון ק"מ עם אמינות טובה { בינהן אחת סי 4 מבציר 08 שנהנתי ממנה בכל רגע ללא שום תקלה לאורך 150k }

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
לא פירטתי שום יתרונות מלבד המחיר, תקרא היטב.

אולי הוא קונה וכרגע ירידת הערך לטובתו, אבל כשימכור הוא יבין שהרכב הזה הוא חתונה קתולית.

כשיכנס ללובינסקי הוא גם יבין שצריך להביא צ'קים שמנים לחתונה הזו.

קודם כל הוא לא צריך להכנס ללובינסקי, יש מספיק מוסכים טובים שמתמחים בפיג'ו/סיטרואן. מעבר לזה עלויות חלקים לסיטרואן הם ממש לא בצד הגבוה של הסקאלה. הסי 4 מראות אמינות טובה מאוד ככה שהשם סיטרואן לאו דווקא מעיד על האמינות של רכב זה.

וגם לא צריך להגזים עם זה שהרכב הזה הוא חתונה קתולית, נכון בזכות מחירון נמוך וסטיגמה ניתן לקנות אוטו חדיש במעט מאוד כסף - תמורה גבוהה. וכן יכול להיות שיקח זמן למכור אותה ואולי צריך יהיה גם לרדת מהמחירון מעט וככה זה ברוב הרכבים שהשוק מוצף בהם מרכבי ליסינג/חברה/השכרה.

אין לסי 4 את הנוחות של הצרפתיות של פעם,אבל להגיד שהיא לא נוחה בצורה זוועתית זה שקר או משהו אינדבידואלי לאותו אדם. הרכב מגיע גם בגרסת הבסיס עם שלל איבזור ולדעתי הוא אחד הרכבים שנותנים תמורה מעולה לכסף.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
אני באמת שלא מבין כאן את כל המפחידים למיניהם - בעיות אמינות ספציפיות בסי 4 אין! למעט הגיר בו יש להחליף שסתומים פעם בתקופה.

לכן לפני קניה של רכב כזה אני ממליץ לך לגשת למוסך מורשה כדי לבצע בדיקה מקיפה לגיר . החלפת שתומים היא סיפור של בערך 2000 ש"ח .

הרכב נוח אוחז היטב אני גם נהנתי מאוד לנהוג בו . מבחינת איבזור אין לו מתחרות ובעניין המחיר - המחיר נשחק אך ורק בגלל היצע רכבי הליסינג המשומשים שעומדים במגרשים . מי שקונה רכב כנכס להשקעה שישקול רכב אספנות . לסי 4 הזאת מחיר סופר אטרקטיבי למכונית מודרנית לגמרי שהבחור גם מכיר את ההסטוריה שלה יותר טוב מזה? . לגבי האימפרזה היא ממש לא באותה הליגה של הסי 4...

אגב צריכת הדלק לא שונה משום 1.6 אחרת בשוק וכל משפחתית אוטומטית תצרוך בנסיעה בתוך העיר בצורה דומה .

לגבי עלויות אחזקה - מרווח הטיפולים הוא 30k או שנה ובכתבה שנעשתה לפני שנתיים הסי 4 ניצחה מבחן השוואתי בעלויות אחזקה גם מול כל היפניות .

אין לי מניות בלובינסקי אבל היו לי 3 סיטרואנים שבייחד גמעו מעל חצי מליון ק"מ עם אמינות טובה { בינהן אחת סי 4 מבציר 08 שנהנתי ממנה בכל רגע ללא שום תקלה לאורך 150k }

כפי שאמרתי : מחיר מחיר ועוד פעם מחיר.

אם היו נותנים לך גולף , פוקוס, הונדה סיביק, מזדה 3 בדיוק אותו מחיר ועם עלויות אחזקה פחותות או שוות, מה היית בוחר?

אני בטוח שהC4 לא היתה הבחירה הראשונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לכל רכב יש חסרונות ויש יתרונות מול רכבים אחרים. גם הגירים של הואגיות לא כאלה מוצלחים ודורשים שיפוץ כל תקופה בעלות לא מבוטלת. ושלא נדבר על המחירים של צ'מפיון. וכמו שלסי4 יש חסרונות כך גם לאחרות. הסי 4 היא אוטו ממוצע שמבצע את כל המטלות בצורה סבירה ולא נופל חזק בשום תחום מהאחרות. כאשר אתה מכניס למשוואה שבמחיר של סי 4 שנת 2007 אתה יכול לקנות הונדה/מאזדה שנת 2004 יד שלישית עם ק"מ כפול אז היא אכן הופכת לאטרקטיבית מאוד.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

הסיטרואן הזו בניגוד לסטיגמה די אמינה וכמו שנאמר לפני הבעיה היחידה שלה זה הגיר.

לגבי תיקונים לא יצא לי לחוות מחירים גבוהים מדי בטיפולים השוטפים [לא יודע לגבי מחירים של חלקים אחרים].

אני מאמין שבמחיר הזה לא תמצא פוקוס או כל רכב אחר בשנתון הזה.

נכון אין לו שוק וצריך לזכור את זה אם אתה חושב על למכור מיד כשאתה קונה.

לי הרכב לא היה נוח ודי הזכיר לי את הרכבים הגרמנים של פעם בקשיחות המושב, עדיין הוא כמה רמות מעל להיונדאי גטס לדוגמא.

לעומתי יש לי חבר שרכש את הרכב בהמלצתי ומאוד מרוצה מהנוחות שלו [הוא רכש את הרכב לאחר שהסתיימה תקופת הליסינג והרכב היה שלו].

אני ממליץ לך לקחת בחשבון במחיר המחירון הנמוך את הוצאת תקלת הגיר [החלפת השסתומי גיר עם יכשלו] ובמידה ויקרה לשקלל למחיר שאתה משלם כרגע, במקרה הטוב חסכת 2K במקרה הרע אתה יודע כמה הוצאת כבר.

אגב אם אתה משווה את הC4 לקסנטיה ,בגלל שהיו לי את שתיהן אני יכול להגיד בלב שקט שהקסנטיה הרטיטה את ליבי והיתה מאוד נוחה ומהנה לנהיגה [היה לי את דגם ה 2 ליטר גיר ידני]. אבל היא כן בילתה במוסך על בעיות חשמל שונות ומשונות ואילו ה C4 לעומתה היתה מאוד אמינה אבל בעיני רחוקה שנות דור מלהזיז לי את הלבלב.

בהצלחה .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
C4:

יתרונות: מחיר.

חסרונות : כל השאר.

חבר שמכר כזו 2007 במצב מושלם עם ק"מ נמוך במיוחד נאלץ להתפשר על כמעט 20K מתחת למחירון וזה אחרי כמה חודשים טובים שהרכב היה מפורסם, לכן המחיר של 45K הוא לא מפתיע, זה בערך מה שהוא קיבל.

זה רכב למחפשי מציאות, זו לא הסיטרואן של פעם שלפחות היית אומר שאתה מקבל נוחות נסיעה והתנהגות כביש מהטובים בקטגוריה.

מצד שני זה מפתה כי איפה תמצא רכב משפחתי שנת 2007 במחיר כזה. אבל אתה קונה בזול ומוכר בזול והתחזוקה לא זולה. קח זאת בחשבון.

בקשר לאימפרזה, כרכב שני שאמור לתת לך שקט נפשי- אפשרי, אבל שוב, זה רכב עם שוק פחות טוב ולא ממובילי הקטגוריה.

מה עם פוקוס מאותן שנים? בכמה נמכרות?

לא משנה מה אתה קונה, קח את זה לבדיקה שלא יהיו הפתעות.

פותח השירשור עוד יקח אותך ברצינות, אבל הלכה למעשה אין לך מושג על ה C4 ועל יכולותיה.

C4 הוא בהחלט רכב טוב, לא המוביל בקטגוריה , אך ביחס לתמורה לכסף במחירים בהם הוא נסחר הרכב בהחלט מהווה תמורה מעולה לכסף.

מלבד הגיר האוטומטי אשר מחייב בשלב כלשהו החלפת שסתומי גיר ב 2000 ש"ח, כל שאר מיכלולי הרכב מחזיקים היטב , והרכב אינו סובל מבעיות אמינות כלשהם.

נוחות אינה הצד החזק של הרכב, והוא מזכיר את הגרמניות עם הנוקשות בעיר (דומה לגולף).

שורה תחתונה - ביחס למחירו תמורה מעולה בשוק המשומשות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
נראה לי שאתה קצת מגזים

אחלה תגובה , בניגוד לך המגיב מעליך מדבר מנסיון ולא מתחושות בטן ואו שמועות מיד שלישית.

אני מחזיק סיטרואן פרטית , מודל 2004 והיא אמינה להפליא, אז עשה טובה אם אין מה להגיב , ואם אין לך עובדות מוצקות אחרות פשוט אל תגיב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
כפי שאמרתי : מחיר מחיר ועוד פעם מחיר.

אם היו נותנים לך גולף , פוקוס, הונדה סיביק, מזדה 3 בדיוק אותו מחיר ועם עלויות אחזקה פחותות או שוות, מה היית בוחר?

אני בטוח שהC4 לא היתה הבחירה הראשונה.

אני לא מסכים שמדובר כאן רק במחיר. מדובר כאן בחבילה שלמה אולי היא לא נוחה כמו קסארה או קסנטיה אבל לטעמי היא עדין הרבה יותר נוחה מהמתחרות שלה קיום . את הסי 4 שלי בחרתי בזמנו {ההתלבטות היתה רק מול 307 } ולא ההיתי מוגבל לשום רכב אחר לטעמי בזמנו היא היתה המשפחתית הטובה ביותר בשוק והכי מתאימה לי ספציפית להזכירכם מ2008 זאת המשפחתית הראשונה עם esp ו6 כריות אוויר כסטנדרט בכל הגרסאות!. הרבה לפני שמופז חייב את הכל היבואנים להביא רכבים עם אבזרי בטיחות נורמליים - להזכירכם באותה תקופה המאזדה נמכרה עם abs ושתי כריות אוויר בלבד כך גם הפוקוס וכל עדר היפניות קוראניות וכו וכו

דרך אגב בימיים אלו גם מאזדה 3 נמכרת הרבה מתחת למחירון בגלל הצפה של מכוניות משומשות בסטנדרט נמוך שאין להן דורש

לגבי התוצרת הגרמנית היא אולי טובה אבל מתומחרת הרבה יותר מדי גבוהה עם מחברים זאת לשירות "המוצלח" של צמפיון לאורך שנים זאת עיסקה שאני כבר שנים מתרחק ממנה.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תוכן חדש...