Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שיש ברשותי כרגע הוא פיאט פונטו ספייס 2001ELX ידנית. הרכב עבר לפני כמה ימים תאונת פח , ובעל המוסך שתיקן לי את הרכב מחזיק במן מגרש מכוניות קטן, הבחנתי שם ברכב פורד פיאסטה 2004 טיפטרוניק, והעלתי בפניו את האפשרות של החלפה.

רק שאני לא יודע איך הגיר הטיפטרוניק הזה. והאם אפשר לשים על D וליסוע רגיל בלי להחליף הילוכים.

בכללי איך הרכב הזה והאם לדעתכם שווה לי להחליף?

פורסם

היום עשיתי סיבוב בפורד, ואני חייב לציין שהרכב ממש טוב, חזק נוסע שקט. ממש שמיים וארץ מול הפיאט שלי

אני לא מבין למה המחירון שלו כזה נמוך.

האם יש משהו לא טוב שאני לא רואה ברכב הזה?

הנה ההצעה שקיבלתי מבעל המוסך

10 אלף +הרכב שלי תמורת הפורד פיאסטה 2004 טיפטרוניק 112 K קילומטר, הוחלף גיר, מהשכרה

עכשיו 10 אלף זה יותר מדי לדעתי.

אבל נניח שאצליח להוריד אותו ל8 אלף ,יהיה כדאי לי?

פורסם

המחיר נומוך כי הדגם הזה יובא רק שנתיים (2003, 2004), נמכרו ממנו מעט מאוד יחידות, הרוב להשכרה.

דגמים לא נפוצים לרוב סובלים מירידת ערך גדולה, אם לא מדובר בדגם ספורטיבי/נחשק/מיחוד.

ובנוסף, זה גיר רובוטי שהרבה אנישם לא אוהבים.

פורסם

תלוי.

האחזקה של הרכב תעלה לך הרבה יותר ממה שהיא עולה בפיאט, שיהיה לך ברור.

אין חלקי חילוף משומשים בכלל - הכל דרך מחסן היבואן.

זה אומר למשל שאם נשבר לך פתח איוורור של המזגן - או שתזמין מהמחסן או שתישאר עם חלק שבור.

כנ"ל לגבי חלקי פח.

זה אומר שאם במקרה מאוורר הרדיאטור שלך נפח את נשמתו, לא תוכל להשיג אחד משומש ב-200 ש"ח אלא רק אחד חדש לגמרי במחיר שלדעתי יהיה בן 4 ספרות, כחלק מהיעדר התחרות.

אם אתה מוכן לקחת את הריזיקה הזו, אז בכיף - הרכב יותר איכותי מהספייס שלך ומדובר בעצם בפוקוס מוקטנת.

קח בחשבון שצריכת הדלק גם היא תעלה - ההערכה שלי היא שתשלם עוד כמה אלפים בשנה על אחזקה.

• תוכן חדש...