Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הסיפור הוא כזה: נסעתי לפנצריה כדי לתקן פנצ'ר באחד הצמיגים הקדמיים, העובד שתיקן את הפנצ'ר טען בתוקף שיש להחליף צמיגים קדמיים דחוף, כי הצמיגים מלאים חתכים והחריצים בהם נעלמו. בתגובה אמרתי לו "סבבה" ושיתקן את הצמיג בכל זאת.

הצמיגים מאחור במצב טוב יותר, יש טסט עוד שלושה חודשים. מה לדעתכם מצב הצמיגים? תמונות של צמיג קדמי שמאלי, זה שבצד השני באותו מצב. הם גמורים או שהוא סתם מבלבל במוח? מדובר על קוננינטל קונקט 2 במידה 205/45R16.

תודה לכולם.

תמונה 001.jpg

תמונה 002.jpg

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יקירי, אני לא יודע על איזה דרכים אתה נוסע בדיוק - אבל הוא צדק, הם בהחלט שחוקים לחלוטין ודורשים החלפה ומהר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

התמונה לא מספיק טובה (נסה לצלם את הצמיג כאשר ההגה מופנה לאחד הצדדים), אבל נראה שיש צדק בדברי הפאנצ'רמעאכר, רק שלא מסתדר לי עם העבודה שלרכב יש כבר כמה? 10,000 קילומטר? :wink:

אחרי ההחלפה גש לכיוון פרונט, יכול להיות שיש בעייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפי התמונה נראה כאילו הצמיגים גמורים,בכל מקרה הרכב משנת 08 ז"א שהצמיגים כבר 3 שנים +- על הכביש ,תחליף.

תבדוק מה התאריך יצור על הצמיג זה אמור להיות 4 ספרות XX08 .

XX = שתי ספרות שמייצגות את השבוע בשנה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נראים גמורים למדי.

כמה קילומטראז' עשו ומה הTREADWEAR שלהם ?

מה שלא יהיה אל תגיע איתם לגשם הראשון הבא.

פורסם

לפי מה שאני רואה, החריצים שלהם ממש לא שקועים כמו בצמיג חדש, לדעתי תחליף אותם לפני בוא החורף.

גם הם בני 3 שנים (אם לא יותר) ושלושה קייצים ישראלים כמו שלנו מספיקים כדי לגמור כל צמיג בלי קשר לקילומטרז'.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

מצטרף לדבריו של ידידי המלומד איתמר, ומוסיף כי רצוי אחת לכמה אלפי ק"מ להחליף בין הצמיגים שנמצאים על הסרן האחורי לבין אלה שעל הסרן הקדמי לטובת הארכת חייהם ושחיקה שווה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה לכולם, אם כך אז אחליף אותם עוד 3 חודשים לפני הטסט (הטסט באוקטובר וזה יוצא טוב כי זה גם לפני תחילת החורף). אם תרצו תמונות נוספות אוכל לצלם ביום שישי ולהעלות.

התאריך על הצמיגים הוא 1308 והם עברו מעל 30K ק"מ.

פורסם

צמיגים דיי מתים יש לומר, אך עם זאת לא יבשים.

גם מבחינת תאריך ייצור הגיע זמנם.

לא ברור לי איך הגעת למצב שעפו לך חתיכות מהסולייה כפי שיש בסמוך לחריצים הניצבים לחלק החיצוני.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה בגלל שאני נוסע לפעמים בדרכי עפר.

כנראה שבצפון לא משקיעים כמו באזור המרכז, לכן יש צורך מידי פעם לנסוע על עפר/חצץ כדי להחנות את הרכב או כדי לצאת מאזורי תעשייה וכ'.

פורסם
התמונה לא מספיק טובה (נסה לצלם את הצמיג כאשר ההגה מופנה לאחד הצדדים)

הנה התמונה כמו שביקשת. אני לא מקצוען בצמיגים, אבל לפי דעתי הם לא ממש גמורים, לא? אני אצליח לעבור איתם טסט עוד 3 חודשים? אם כן אני אחליף באוקטובר 2012.

תודה :)

תמונה.jpg

פורסם

כשתחליף (לפני הגשם הראשון, לא לפני החורף!) העבר את הצמיגים האחוריים קדימה ועם החדשים פנק את הציר האחורי, רק תשאיר אותם באותו צד (ימין אחורי יעבור להיות ימין קדמי) כך תרויח עוד שנה.

פורסם

אני יכול למשוך עוד שנה עם מה שמורכב עכשיו על הרכב? זוג צמיגים לרכב הזה עולים בערך 1200 ש"ח וצריך להזמין במיוחד מתל אביב, כי אין פה לאף אחד. הם לא נראים לי גמורים אחרי שהסתכלתי שוב ושוב על התמונה החדשה.

פורסם

מבחינת שחיקת המדרס: תבדוק בעצמך האם המדרס נשחק פחות משלושה מילימטרים (ולא ה-1.6 מ"מ המינימליים של הטסט!) ואז תשקול האם להחליף אותם או לא, פשוט קשה לראות לפי תמונה בלבד. הצמיגים גם לא הכי חדשים בלשון המעטה (וזה לא משנה אם הם נראים יבשים או לא!).

אני מחזק את מה שנאמר לגבי החלפת הצמיגים קדימה-אחורה כדי להשוות את השחיקה מלפנים ומאחור (ורצוי גם מצד לצד) ולמיטב ידיעתי יש לעשות זאת אחת לעשרת אלפים קילומטרים, אך אני מסתייג בכך שאם אתה כבר מחליף צמיגים, הצמיגים הטובים צריכים להיות על כל ארבעת הגלגלים בלי פשרות של "הטובים מאחורה" וכיוצ"ב. אני גם לא חושב שיש מקום לחכות דווקא עד החורף. צמיג טוב חשוב כל השנה באותה מידה. בחורף עקב סכנת החלקה, בקיץ עקב צורך בעמידות של הצמיג לחום וגם בגלל הטינופת שמכסה את הכביש במהלך החודשים החמים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...