Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אינפיניטי?!?!?

אם כבר הB4 היא סוג של העתקת עיצוב (רק הרבה יותר מבוגר וזקן מהמקור - שנהגתי עליו אפרופו והוא לא פחות ממדהים - G35X )

הג'וק מזכיר קצת חזיר בר - יש בו משהו שובב ומשעשע - אני בכלל קורא לג'וק פומבה מטאטא... (מלך האריות כאילו...)

מצאו את ההבדלים: :-D:-D:-D

ScreenHunter_001.gif

ScreenHunter_002.gif

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בתור בעלים טרי יחסית של רכב כזה, ממליץ בחום!

עכשיו לעניינו:

א.לא מבין את ההתלהמות הזו כלפי נציג קרסו, עצם העובדה שנציג נותן את האופציה לפנות אליו, עוד צינור התקשרות הרי זה מבורך, אני לא רואה פה נציגים של לובינסקי,צ'מפיון וכדוו...וכאשר הם יהיו גם אותם אקבל בברכה שכן אין לי מניות בקרסו.

ב.אכן מקרה אחד לא מעיד על הכלל, אולי באמת ישנה בעיה,לא שאני נתקלתי אבל להגיד "פלוני אמר ש..."זה ממש לא לעניין,אם אכן אותה חברה הלך לה הרדיאטור שתבוא תספר את הסיפור, יש משהו להתבייש בו?

ג.מה הקשר בכלל בין ג'וק לבין b4?מה???????

ד.גם ביונדאי יש המתנה לא קצרה לix35 , מה לעשות שלרכב יש ביקוש בכל העולם?מה לעשות שהאסון ביפן לא הוסיף....

ה.אכן יש ברכב קרקושים ואיכות הגימור לא גבוהה במיוחד,אבל בחבילה הכוללת הרכב מהנה ביותר.

לבוא סתם "להכנס" ולקטול רכב/אנשים/מצבים בחיים מעיד על מרמור קשה בחיים ולצערי זה לא יעבור מהשתלחויות בפורום.

פורסם

כמעט ורכשתי את הרכב הזה לפני מספר חודשים.

כמובן שזה לחלוטין עניין אינדיבידואלי אבל הדעה שלי השתנתה 180 מעלות לגבי המראה החיצוני.

עברתי מלחשוב שהעיצוב מגניב, צעיר ומודרני למחשבה שהדבר הזה יותר דומה לצעצוע מנופח מאשר רכב. כל פעם שאני רואה אותו על הכביש אני שמח שלא פעלתי מתוך אינסטינק ושהתעכבתי עם ההחלטה.

אני לא אשכח איך אחרי הסוכנות של ניסאן נכנסתי לסוכנות הונדה ועיניי נחתו על אקורד שחורה, ואז הבנתי עד כמה ילדותי (אולי נשי) העיצוב של הג'וק, לטעמי כמובן.

פורסם

עכשיו לעניינו:

א.לא מבין את ההתלהמות הזו כלפי נציג קרסו, עצם העובדה שנציג נותן את האופציה לפנות אליו, עוד צינור התקשרות הרי זה מבורך, אני לא רואה פה נציגים של לובינסקי,צ'מפיון וכדוו...וכאשר הם יהיו גם אותם אקבל בברכה שכן אין לי מניות בקרסו.

ב.אכן מקרה אחד לא מעיד על הכלל, אולי באמת ישנה בעיה,לא שאני נתקלתי אבל להגיד "פלוני אמר ש..."זה ממש לא לעניין,אם אכן אותה חברה הלך לה הרדיאטור שתבוא תספר את הסיפור, יש משהו להתבייש בו?

ד.גם ביונדאי יש המתנה לא קצרה לix35 , מה לעשות שלרכב יש ביקוש בכל העולם?מה לעשות שהאסון ביפן לא הוסיף....

ה.אכן יש ברכב קרקושים ואיכות הגימור לא גבוהה במיוחד,אבל בחבילה הכוללת הרכב מהנה ביותר.

לבוא סתם "להכנס" ולקטול רכב/אנשים/מצבים בחיים מעיד על מרמור קשה בחיים ולצערי זה לא יעבור מהשתלחויות בפורום.

לא ידעתי שהפורום הזה עוסק גם בפסיכולוגיה וניתוח אישיות.

זכותם המלאה של אלו ששקלו לרכוש את הדגם ולבסוף לא רכשו, להסביר את השיקולים שהביאו אותם לקבלת ההחלטה.

זו מטרת הפורום ותקנו אותי אם אני טועה.

לא חושב שלמישהו פה יש משהו אישי נגד בעלי הדגם הזה ולבוא ולטעון שאנשים מביעים את דעתם מתוך מרמור קשה בחיים

זו קצת הגזמה לדעתי.

נהג ותיק

פורסם

עכשיו לעניינו:

לגבי ג' - המחיר... טווח מחירים קרוב אחד לשני באופן יחסי אבל הבדל עצום בתמורה שאתה מקבל מהרכב.

מקווה שעניתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תשובה : בתור בעלים טרי של רכב כזה, ברור שאתה ממליץ בחום.

עכשיו לעניינו:

תשובה: אם תסתכל תראה שכל האפשרות הזו של "לפנות" בעצם גורמת לאותה חברה "להשתיק" את התגובות ה"רעות" או את הדיעות השליליות, והרי מיד "חזרו אליך מהחברה".. אין לך מניות בקרסו? מענין, כי לפני כמה זמן שילמת להם 140 אלף שקל!

תשובה: יש אנשים, שיש להם חיים מחוץ לפורום, שהיא לא גולשת באינטרנט, או שפניה ליבואן מבחינתה מספיקה. אני לא רואה טעם ב"לבקש" מאנשים להגיע לפורום לספר על צרות.

תשובה: צודק

תשובה: ראה תגובתך ג או בקצרה, מה הקשר בין מחט לתחת?

תשובה: אז זה בסדר שרכב שעולה 140 אלף שקל בלי חצי שנה על הכביש יש לו קרקושים ואיכות גימור לא גבוהה? או שזה חלק מההנאה של הרכב?

תשובה: אדוני היקר, המרמור הוא אצלך, אולי בגלל שנפלת בפח "העדר"?

פורסם

אין מצב שבאיזה מקום עלי אדמות זה יהיה מתקבל על הדעת שברכב

שעלותו 140K יהיו קירקושים ורישרושים מהפלסטיקים אחרי חצי שנה על הכביש.

אני לא יודע אם זו בעייה נקודתית ברכב ספציפי או מחלה כללית,

אבל להגיד שזה בטל בשישים ועוד להאשים את המתלוננים בבעיה נפשית, זה ממש לא לעיניין.

נהג ותיק

פורסם

אתם צודקים אני ממורמר מזה שחלק מהתגובות ממש לא לעניין..

לזה שמתיימר להכיר את הרכב אבל לא יודע פרט בסיסי...הג'וק מיוצר באנגליה,לחסיד של סובארו באאוטבק שעולה פי 2 יש קרקושים מהשלדה! והיבואן לא יכול לעשות בנדון כלום.ועוד סיפור שלא קשור לעניין אבל בהמשך לתגובות שלכם...אני מכיר מישהו שרצה לקנות ג'וק ובסוף נכנס לאולם תצוגה של מאזדה וקנה מיאטה,והחיוך שלו יותר גדול משלי...

ועכשיו תואילו לי בטובכם אני הולך לבדוק את את מצב החשבון שלי ,שכן "סינגרתי" את ניסאן ואני אמור לקבל עמלה.

פורסם

שמע

אני בסה"כ הצגתי התלבטות שהיתה במשפחה שלי לגבי רכישת רכב ומה הוביל לזה שבסוף לא רכשנו לא קשקאי ולא ג'וק ונתתי בהמשך לזה פירוט לסיבה שבגללה בחרנו ברכב השני - במקרה הזה סובארו.

אם קשה לך לשמוע ביקורת נקודתית ונקייה לגבי זה - אני מבין, אבל תפסיק להתנהג כאילו שאתה מותקף.

זה ילדותי.

Pioneer TS-X150

פורסם

נראה לי שהמטרה פה היא להחליף דעות וללמוד מניסיונם של אחרים ולא לתקוף

החלטות כאלה ואחרות של אלה שכבר החליטו בניגוד למה שאחר היה מחליט.

בשביל מה כל ההתקפות האישיות? למה זה טוב?

אם אצלי הפלסטיק מקרקש זה לא אומר שאצלך זה יהיה ככה, אבל חשוב שתדע שאצלי זה כן ככה.

נהג ותיק

פורסם

הג'וק הוא רכב מאוד יפה חיצוני אבל מאוד צפוף בפנים. מתאים לילדות צפוניות. זה רכב לייף סטייל שהשימושיות שלו מוטלת בספק. על העיצוב והפוזה שלו קשה להתווכח כי באמת הוא חריג בנוף הכל כך משעמם של מכוניות בדרך כלל וטוב שמדי פעם מישהו מהמעצבים גם חושב מחוץ לקופסא.

לגבי חירקושים, לא יודע אם זה נכון, אבל אם כן זה לא מפתיע כי ניסאן לא איזה מי יודע מה סמל לאיכות ואמינות. גם לא לבלבל את זה עם אינפיניטי. אם יש לי אחות יפה זה אומר שאני לובש חצאית?!

• תוכן חדש...