Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם 3 דלתות ככה זה נוח, נחיה ונראה.

מה שבטוח, הרכב הזה מכוער ברמות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה וזוגתך (שתחיה) ניגשים לרכב ונכנסים אליו, אתה הרי סטודנט אז יש לך ילקוט, מה אתה עושה איתו?

אני אגיד לך מה אתה עושה איתו, אתה עושה מה שתמיד אתה עושה, מניף אותו וזורק בקשת לכסא האחורי.

ב 2 מתוך 3 פעמים שאתה עושה את זה עם בת הזוג, שעתיים אחרי זה אתה עדיין מנסה לשכנע אותה שהספר חשמל 400 עמודים שהיא חטפה בפנים זה באמת באמת שלא היה בכוונה! :lol:

כדי להמנע מזה, למדתי להעביר את התיק מאחורי המושב הקדמי.

מי שהגיב שזה רעיון טוב למי שרוצה מכונית 3 דלתות ובת זוגתו רוצה צודק! חברה שלי ממש שונאת את המכונית שלי כי כדי שמישהו יכנס/יצא הנוסע מקדימה (היא) צריך(ה) לקום

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
כדי להמנע מזה, למדתי להעביר את התיק מאחורי המושב הקדמי.

מי שהגיב שזה רעיון טוב למי שרוצה מכונית 3 דלתות ובת זוגתו רוצה צודק! חברה שלי ממש שונאת את המכונית שלי כי כדי שמישהו יכנס/יצא הנוסע מקדימה (היא) צריך(ה) לקום

אז תנסה לחשוב מה זה כשמורה לנהיגה מלמד על רכב 3 דלתות...

אני באמת יכול להמליץ לו ללכת על הרכב הזה אם הוא יחליט להחליף.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בעוד שהעיצוב שנוי במחלוקת, אני לא יכול שלא לפרגן ליונדאי על שני דברים:

א' ההעזה

ב' חתימה אקו' או eco footrpint

הורדה של דלת אחת, בין אם הרכב חסכוני או לא, בנוי מחומרים ירוקים פחות או יותר וכיו"ב. מהווה הורדה של אי אילו תבניות מפס הייוצר, ירידה בכמות הברזל שבשימוש עקב יכולת להוריד חיזוק שלדה מכיוון שיש פחות דלת בצד אחד ולכן צד הנהג "עמיד" יותר.

בסה"כ מהלך מעניין עיצובית ועוד יותר מרשים ברמת הפיתוח והקונספט.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
הטיגואן זו היונדאי קופה בלשון העם.

באירופה וארה"ב היא משווקת כטיגואן.

כדאי לדייק בעובדות לפני שמעלים מידע לפורום מקצועי מתמחה.

טיגואן זה בכלל דגם של פולקסווגן.

יונדאי קופה נקראת בעיקר בארה"ב (ולא באירופה) טיבורון (TIBURON).

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

לא ברור לי למה הקטילות האלה פה. היא אמנם לא מלכת יופי, אבל לדעתי היא נראית טוב. הקטע עם הדלת מקורי ומעניין.

היא אמורה להיות סוג של CRZ אבל יותר פרקטית ויותר זולה. מעניין אם היא מתהגת כמו שהם טוענים - יריבה למיני.

emotion of motion

פורסם
כדאי לדייק בעובדות לפני שמעלים מידע לפורום מקצועי מתמחה.

טיגואן זה בכלל דגם של פולקסווגן.

יונדאי קופה נקראת בעיקר בארה"ב (ולא באירופה) טיבורון (TIBURON).

כבר התנצלתי והסברתי שהתכוונתי לטיבורון כמובן,

משום מה נפלט לי טיגואן... :oops:

פורסם

צריך להתחיל להזהר מהקוריאנים,בניגוד ליפנים יש להם רעיונות מחוץ לקופסא. מקורי ויעיל. מאפשר דלת נהג יותר ארוכה ומחזק את המבנה לעומת 4 דלתות. הסיטרואן /קורד/פנהרד הבאה ?

פורסם

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם
יש היגיון מסוים בסידור הזה.

קודם כל, באופן טבעי מי שמחזיק ברכב שלוש דלתות נוטה להסיע פחות אנשים במושב האחורי.

שנית, בכל רכבי השלוש דלתות שהיו לי עד כה (שלוש במספר), כמעט אף פעם לא נתתי לנוסעים לרדת או לעלות מצד הנהג, תמיד מצד הנוסע. גם בגלל עניין הבטיחות וגם בעיקר בגלל שלא רציתי להרוס את הכיוונון של המושב.

דווקא אין היגיון כי יש לך את החסרונות של שני המבנים (3 ו 5 דלתות). אל תשכח שלפעמים חונים בחנייה שמאלית ואז אתה בבעייה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

למה חסרונות, היית מעדיף דלתות כמו בRX-8?

דלת נהג ארוכה היא נוחה להיכנס ולצאת (הרי רוב הזמן הנהג ברכב).

דלתות רגילות בצד נוחות לנוסעים המזדמנים בלי לפגוע בנוחיות של הנהג.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...