Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

התקלה - אור דרך/ראשי ימין לא עובד

( אור חנייה + אור גבוה של אותו פנס עובדים )

אתמול הותקנו על הרכב אנג'ל אייז. בסיום ההתקנה התבצעה בדיקה של כלל האורות/נורות והכל עבד.

לאחר כמה שעות באותו היום בנסיעת לילה הובחן שאור דרך ימין לא עובד ( שוב, כלל הנורות כולל האיתותים עובדים בשני הפנסים )

חיכיתי לבוקר של היום והתחלתי בדיקה מהפשוט למורכב.

הנורה הקיימת נבדקה ונמצאה תקינה, בכל זאת הוחלפה באחרת תקינה אך גם היא לא עבדה בחיבור לשקע.

כשזה קרה, פורק הפנס ונבדק החיבור לקונקטור הפנימי יותר שיוצא מהצמה הראשית, החיבור היה טוב ולא רופף או משהו בסגנון.

המשכתי עם החוט לכיוון פנים הרכב ואז ראיתי שעשו ליפוף איזולירבנד של כמה סנטימטרים בודדים על שלושת החוטים שמתחברים לקונקטור, על כל אחד בנפרד כמובן.

נתתי לחיצה קטנה על כל אחד מהם והיה הבהוב כלשהו והנורה נדלקה ונכבתה פעמיים.

נפתחו הליפופים ומה שלא רציתי לראות זאת הארכה או משהו כזה וזה באמת לא היה המצב, החוטים היום פשוט חשופים, אך מחוברים אחד לשני

באותו חוט חשמל מקורי, ובגלל החשיפה ליפפו מן הסתם.

כאן מגיעה ה"טעות של ילדים" אחד החוטים נגע אחד בשני כשהתחלתי ללפף בחזרה, כן כן, לא שמתי לב שהאורות דולקים :? ונוצר אותו ניצוץ מוכר "קצר" ולאחר מכן לא נדלקה הנורה בשנית גם לא להבהוב קטנטן.

כאן נגמרת החפירה :-o ומגיעות השאלות :

פיוז? שאחראי רק על אור דרך?! ורק של צד אחד?! ( מכיר רכבים בעלי פיוז שאחראי באמת על האורות רק של צד אחד של הרכב, כל הצד כולל פנס אחורי )

קונקטור נשרף? נשרפה רק יציאה אחת מתוך שלושה?! ( הקונקטור עדיין מחובר ופעיל מסתבר כי הוא אחראי גם על האור הגבוה וגם על האור חניה מסתבר אז חלק ממנו תקין ודאי )

הבמה שלכם, מחכה להשערות/פתרונות 8)

פורסם

ברכבי פיג'ו קיים פיוז נפרד לאורות דרך ימין ושמאל

פתחי ספר נהג והחליפי את הפיוז המתאים

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

גדעון - לא נהיה קטנוניים אבל פתח* והחלף* תופס גם. לא יודע איך הגעת למסקנה שזאת בחורה אבל בסדר :wink:

ולעניינו, אין לי ספר רכב שכחתי לציין, אשמח להכוונה לפיוז המתאים, תודה

 

משה - לא הייתי מאמץ את המקלדת ועושה צחוק מעצמנו ולא בודק קודם כל את הנורה. בכל אופן תודה גם לך

×
×
  • תוכן חדש...