Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך מורל וסיז מתחברים מבחינת הצליל שהם מפיקים? יסתדרו טוב ביחד?

אני מדבר על הוופרים שלהם דגם 165RW ומורל MT23!

תודה לעוזרים.

Scan Speak

פורסם

התחביר פה פשוט מעולה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תבקש מסרול לבדוק אצלך את המידבאס אם אהבת מצויין , אני חושב שזה יכול להיות זיווג טוב.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

תודה שגיא,אתה חושב שיש מידבאסים\וופרים אחרים שיכולים יותר להתאים לטוויטרים האלה?

טווח מחירים גג 1400 וזה כבר ממש גבוהה .!

Scan Speak

פורסם

יכול להשתלב מעולה ביחד.

האמת, שעד לפני שבועיים היה לי סטאפ 2 חלקים שהורכב ממידבאס RW165 ו MT23. עד שהטוויטרים נמכרו.

התוצאה היתה טובה מאוד לטעמי, גם הפידבקים מהשומעים היו חיוביים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הרשימה ארוכה ועוד מעט שבת :)

מה שאני בא לומר בקצרה שיש המון אלמנטים שנשמעים יפה עם הmt23 , אישית הכי אהבתי אותם בשילוב עם המידים של מורל הייבריד אוביישן וL6.

בתקציב שלך יש מידים של קלארוס או סיז פרפורמנס שגם אותם שמעתי אצלי ברכב ונתנו תוצאה יפה מאוד.

כמובן שיש גם אלמנטים כמו dls , הרץ ופוקל תלוי מה אתה מחפש.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

ראיתי מישהו מוכר אלייט בלי טוויטרים אבל הבנאדם לא יודע כלום על הסט (לפי מה שהוא אומר) והוא טוען שקנה אותו עם הרכב,כך שיש סיכוי שהאלמנטים עברו תיקון ואף אחד לא יודע אצל מי ומתי וכו'..קצת קשה לי להיכנס לזה למרות המחיר המפתע.

Scan Speak

פורסם

אני דווקא הייתי מעדיף בדיוק את השילוב ההפוך

טוויטר פרפורמנס של סיז עם מידבאס מוראל הייבריד

צריך להיות קטלני

או במקום המוראל לשים l6 אבל נראה לי שהשילוב של סיז עם מוראל פשוט ירגיש טבעי ונכון

יש להם אופי זהה אבל תוצאות שונות

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כרגע אין לי ממש תקציב להחליף את הסט מקדימה לכן אני מעדיף להחליף לאט לאט,למרות שאני מאוהב בMT ולא מעוניין להחליף אותם בנתיים.

אז אתם אומרים שהכי "אמיתי" יישמע הוופרים של אלייט בלבד?

לגבי ה L6 הוא לא יהיה גדול מדי בשביל הבניות שלי ?

אני לא רואה משהו אחר שישתלב עם הטוויטרים האלה..:roll:

Scan Speak

פורסם

היום בשביל לשמוע קצת עוד אלמנטים שונים חיברתי מידבאסים של הרץ MLK 165 ואת האמת?

לא אהבתי בכלל את אלמנט הזה משום מה (ביחוד עם שילוב של MT23) ,חסר לו לגמרי נמוכים (לעומת האינפיניטי) וגם האינפיניטי יותר "מדבר".

מקווה לשמוע גם את הסיז ולתת חוות דעת אישית שלי על זה ואולי גם לקנות.

Scan Speak

פורסם

אלמנט שמוגדר כאלמנט "חם" הוא אלמנט ווקאלי.

לדעתי מידבאס של אילייט יושב עליך בדיוק במידה.

אם אתה מחפש מידבאס שיורד נמוך יש כמה אופציות טובות ביד שניה

כמו :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=381909

זה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=379416

חדש בקרטון = מציאה ב-1000 שח

JBL GTI608

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=354876

• תוכן חדש...