Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב וחג שמח

1. מה יכול לגרום לספידומטר הדיגיטלי בטווינגו להתאפס לעיתים בזמן נסיעה? (מראה מהירות 0 קמ"ש)

2. האם רעידות/רעשים מהמרכב יכולות להעיד על תושבות מנוע שיש להחליפן? או שלא להתרגש בגלל שלא מדובר באוטו חדש בסך הכל

3. הדוושות היו לי מעט צפופות- האם זה כך בכולן או שייתכן ויש קשר לכך שמדובר באיזי מוסבת לידנית?

4. מה עוד מומלץ לבדוק בטווינגו לפני רכישה?

5. אשמח לקבל המלצה על מוסך מומחה לבדיקת טווינגו לפני קניה באזור השרון או אזור ת"א

תודה לעוזרים

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

לגבי הספידומטר גיליתי בינתיים כי ייתכן ומדובר בחיישן מקולקל

אשמח לעזרה בנוגע לשאר הסעיפים

כמו כן, הבנתי שבשנים המתקדמות יותר מדובר במנוע עם רצועת טיימינג מהקליאו, כל כמה זמן מומלץ לבצע טיימינג?

שוב תודה

פורסם

לגבי 4 אתה יכול להעזר בהודעות האלה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=192471

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=195451

לגבי 3 , גם אצלי הדוושות צפופות, לא משהו שמפריע לי. יש לי גם איזי מוסבת לידני.

לי לא ידוע על רצועת טיימינג, מדובר בשרשרת , לאיזה שנים מתקדמות אתה מתכוון?

פורסם
לילה טוב וחג שמח

1. מה יכול לגרום לספידומטר הדיגיטלי בטווינגו להתאפס לעיתים בזמן נסיעה? (מראה מהירות 0 קמ"ש)

2. האם רעידות/רעשים מהמרכב יכולות להעיד על תושבות מנוע שיש להחליפן? או שלא להתרגש בגלל שלא מדובר באוטו חדש בסך הכל

3. הדוושות היו לי מעט צפופות- האם זה כך בכולן או שייתכן ויש קשר לכך שמדובר באיזי מוסבת לידנית?

4. מה עוד מומלץ לבדוק בטווינגו לפני רכישה?

5. אשמח לקבל המלצה על מוסך מומחה לבדיקת טווינגו לפני קניה באזור השרון או אזור ת"א

תודה לעוזרים

3. הטווינגו שלי מוסבת מאיזי והדוושה לא צפופה לי (מידת נעליים 45)

4. את ההגה(שאין דפיקות, שהוא לא קשה מידי), תקינות הפלסטיקה(ידיות דלת שנוטות להשבר,תאורה באיזי-מאוד רגישה ונוטה להתפרק)-קשה להשיג את החלפים הנ"ל אם אתה מחפש רכב שהכל עובד בו.והכי חשוב את תקינות מערכת הקירור(הרכב רגיש להתחממות ואין מד טמפ')

פורסם

ההגה דווקא רך באופן מפתיע

יש לי אפשרות לבדוק באופן ראשוני את תקינות מערכת הקירור?

בעלי טווינגו: האם גם אצלכם יש ויברציות מהמרכב?

הורגשו במיוחד בהילוך ראשון מעין ויברציות חזקות בתדר נמוך (עם הרגשה של מעין לחץ באוזניים - בדומה לפתיחה של חלון במהירות גבוהה)

תודה לעוזרים עד כה

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...