Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

עשיתי בדיקות על איזה רכבים מדובר, עוד לפני שהיסתכלתי על המחיר עברתי על כל המכוניות הקטנות החדשות,

C1, 107,אלטו,שברולט,ניסן,קיה.

אני מחפש גיר רגיל, חסכונית בדלק.

כל מה ש3 צילינדרים הבנתי המנוע רועד, יש לי בעיה עם זה וכניראה אני יורד מרכב 3 צילנדרים, יש כרגע שאני חושב על האוטו של שברולט ספרקו, יותר דלק מהשאר אבל גם מנוע יותר חזק וזה 4 צילנדרים.

בקיצור מבקש חוות דעת והמצלות על זה רכב לקנות חדש מהחברה עד 70 אלף שקל.

וכן אני יודע שיש רכבים שהם מעל 70 אלף אז הם לא רלוונטיים כרגע.

תודה מראש מקס..

פורסם

ספארק יותר חזקה רק על הנייר. על הכביש היא בין החלשות. אני ממליץ שתעשה נסיעת מבחן בפיקנטו לפני שאתה מתפשר על רכב פחות טוב משמעותית רק בגלל קצת רעידות בעמידה.

פורסם

יש גם את הפנדה שלה יש מנוע 4 צילנדר.אני אישית אהבתי יותר וגם הזמנתי אותה.

תבדוק אולי היא תמצא חן בעיניך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני כנראה יגיע למצב שאני יעשה כמה נסיעות מבחן, אבל בתור נהג שרוצה שהכל יהיה מושלם ברכב שלו במיוחד כשזה חדש מהחברה אני לא יוכל לעמוד באפילו רעידה קטנה שיש למנוע 3 צילנדרים.

קראתי עכשיו מאמר על הפיקנטו והוזכר שם שבאמת האוטו רועד, וגם כשאתה מפעיל את המזגן אתה מרגיש בצורה משמעותית שחסר כוח לאוטו...

מקס..

פורסם

לא כל 3ציל רועד בעמידה; נהגתי ב107 ידנית ויש לי עכשיו פיקצ'ו 1L, שתיהן 3ציל ולא הרגשתי רעידות בסרק.

רק כשהמנוע קר בבוקר - וזה משהו שהיה לי גם בסויוויק הקודמת.

אם בכל זאת אתה "נתקע" על 4ציל יש לך את הפנדה המצויינת או i10 1.1L, שתיהן יתנו לך אחלה תמורה לכסף, ואפשר להוציא הנחות מאוד נחמדות עליהן כרגע

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אז ככה,

יש אתה מכוניות עד 70 אלף זה.

פיג'ו 107

סוזוקי אלטו

קיה פיקנטו

שברולט ספארק

סיטרואן C1

אם יש עוד משהו אני ישמח לדעת.

מבין 5 המכוניות האלה שהם עומדים עד 70 אלף שקל, הסוזוקי אלטו הכי חסכונית בדלק והיא עולה הכי פחות מהשאר.

ומכל 5 המכוניות האלה השברולט היחידה עם מנוע 4 צילנדרים, עד עכשיו אני יודע שאלטו וקיה מנועי 3 צילנדרים הזכירו את העניין שהמנוע רועד, מה בקשר לפיג'ו ולסיטרואן אני לא יודע.

מקס.

פורסם

תודה על התגובה, שוב אבל אני מדבר על תקציב של עד 70 היונדאי עולה 100 והפנדה עולה 80.

מה זה הרכב פיקצו, משהו מוכר אבל לא מצליח להיזכר, מפתיע אותי שלא הרגשת רעידות בקיה מסקרן, שוב עוד לא עשיתי נסיעת מבחן אני בנתיים לומד על המכוניות האלה לדעת מה הכי כדי לבחור.

מקס.

פורסם

פיקצ'ו זה שם חיבה לפיקנטו :lol::-P

הi10 1.1L ידנית ברמת גימור GL עולה בסה"כ 63,900 במחירון. אפשר לקבל די הרבה "מתנות" בהזמנה וכ2000 הנחה נוספת על מזומן.

פנדה אמנם במחירון עולה 79,999 אך היא נמכרת ב67,000 תודות למבצע לזמן בלתי מוגבל של המשביר לצרכן. וגם שם אפשר לקבל הנחה נוספת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ממליץ לך על הפיקנטו.

אני אישית הזמנתי את האוטומט אך עשיתי נסיעת מבחן על ידני יש לציין שלא הרגשתי ברעידות המצויינות לעיל.

בהצלחה

פורסם
אז ככה,

יש אתה מכוניות עד 70 אלף זה.

פיג'ו 107

סוזוקי אלטו

קיה פיקנטו

שברולט ספארק

סיטרואן C1

אם יש עוד משהו אני ישמח לדעת.

מבין 5 המכוניות האלה שהם עומדים עד 70 אלף שקל, הסוזוקי אלטו הכי חסכונית בדלק והיא עולה הכי פחות מהשאר.

ומכל 5 המכוניות האלה השברולט היחידה עם מנוע 4 צילנדרים, עד עכשיו אני יודע שאלטו וקיה מנועי 3 צילנדרים הזכירו את העניין שהמנוע רועד, מה בקשר לפיג'ו ולסיטרואן אני לא יודע.

מקס.

בוא נעשה סדר:

- סיטרואן C1 ופיג'ו 107 זה אותו רכב בדיוק. סיטרואן C1 לא משווקת יותר בגלל בירוקרטיה של משרד התחבורה. פיג'ו 107 רכב חביב, חסכוני וחמוד, אבל מיושן, בסיסי ויקר.

- סוזוקי אלטו הכי זולה, אבל גם הכי עלובה וסיימה את תפקידה בשוק. אלטו זה ממש רכב עולם שלישי.

זה משאיר אותנו עם פיקנטו, ספארק, יונדאי ופנדה.

- פיקנטו הכי מודרנית, מעוצבת ואיכותית. מנוע הכי מודרני (תזמון שסתומים כפול) עם קצת רעידות בסרק. לא יודע למה אתה פוסל את הרכב עוד לפני שנהגת בו. מזגן טוב וכן, לוקח כוח מהמנוע. ככה זה בכל הרכבים הקטנים. אתה לא יכול לקבל גם זול, חסכוני, חזק ומזגן שלא מכביד על המנוע.

- יונדאי i10 אחותה הגדולה של פיקנטו. יותר מיושנת, יקרה, פחות מאובזרת. מנוע 4 צילנדרים מיושן ולא חסכוני במיוחד שסיים את תפקידו ביונדאי/קיה.

- ספארק הרבה אוטו על הנייר, מעט על הכביש. עיצוב שנוי במחלקות בלשון המעטה. לא חסכונית כמקובל בקטגוריה.

- פנדה הכי מבוגרת בחבורה. מנוע 4 צילנדרים טוב וחסכוני. למרות גילה המבוגר נחשבת למכונית לא רעה בכלל. אמינות בדוקה. מבוקשת בשוק המשומשות. אבזור הכי בסיסי בחבורה (למעט אלטו ו-107) ו-3 כוכבים במבחני הריסוק.

פורסם

שלח לי הודעה פרטית עם מספר הטלפון שלך. אם משפחת פיג׳ו נשמעת לך, ואין לך בעיה עם גיר ידני, יש לי הצעה שמאוד מאוד תעניין אותך.

רמז: מבצע פצצה באופק.

פורסם

הפנדה עולה 67 אלף. המחיר של 80 אלף שמופיע במחירון כבר לא רלוונטי חודשים, היא זמינה ב 67 אלף (או אפילו 65) דרך חברות הרכב, במשביר לצרכן במבצע שהתחיל לפני חצי שנה וסופו לא נראה באופק, ואפילו אם תלך לסוכנות פיאט עצמה.

בנוסף, הפנדה קיבלה 3 כוכבי בטיחות עם 2 כריות אוויר ובלי ESP.

http://euroncap.com/tests/fiat_panda_2004/198.aspx

שים לב ל VIN שאליו המבחן מתייחס. חבל שאין מבחן לגרסה עם אבזור כמו שמגיע בארץ- 4 כריות אוויר, ESP, ומגבילי עומס בחגורות שונים ממה שנבחן ב 2004.

פורסם

תודה רבה על הסדר זה באמת עוזר להבין יותר טוב על מה מדובר..

אז כרגע הדילמה זה בין הפנדה שעכשיו אני יודע שהיא עולה 67 ולא 80 והפיקנטו...

שוב תודה רבה...

מקס.

• תוכן חדש...