Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן הזמנתי פנדה לפני שבועיים והמחיר על הכביש יצא 68,ולא 79K.

אני גם התלבטתי בין הפנדה לפיקנטו והספארק,לי אישית קרץ יותר עיצוב הדש-בורד ומיקום המעולה של תיבת הילוכים,כמו כן הרכב נמכר מספר שנים והוכיח את עצמו מבחינת אמינות,ב2004 זכתה למכונית השנה באירופה.

אבל הכי טוב כאמור שתשב בהם,תיסע בהם וכך תדע מה לקחת יותר טוב מכול המלצה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מקס יש קבוצה בפייסבוק על הקיה פיקנטו ויש מספר אנשים שמציינים שם שצריכת הדלק שלהם גם באוטומט וגם בידנית לא כמו שציפו לה, ובטח ובטח לא כמו שהיצרן מצהיר חוץ מזה יש אחד שם שקיבל פיקנטו 1.0 ידני על הפנים בלשון המעטה. כפי שהוא כותב ניקלים שהוא הזמין חסרים או שבורים הרכב לא מתפקד(מנוע) צריכת דלק של 1:10 בקיצור לא הכול וורוד, אבל גם לא מצביע על כולם בכל זאת קח זאת לתצומת ליבך.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

היי

לגבי הקבוצה בפייס והבחור שקיבל רכב על הפנים...

הדבר היחיד שלא טוב ברכב שלו, זו חבילת הניקלים שהורכבה כאן בארץ ולא הודבקה טוב.

לגבי צריכת הדלק, אנחנו בקבוצה חושדים שהוא לא יודע לבדוק אז מנסים להסביר לו, מקווים שבנתון הבא מצבו יהיה טוב יותר.

בכל אופן אחרים בקבוצה מדווחים על צריכת דלק טובה בהרבה, והם בק״מ הראשונים של הרכב...

לגבי ההתלבטות בין הפנדה לפיקנטו, גם לי הייתה את אותה התלבטות, אבל הרגשתי שהפיקנטו נותנת לי יותר באותו כסף אז הלכתי עליה.

בצע נסיעת מבחן בשתיהן אז תדע הכי טוב.

חג שמח

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

אני קיבלתי 16.12 ק"מ/ל' על המיכל הראשון בפיקנטו. מזגן תמיד. מהירות ממוצעת 100 קמ"ש. 20% עירוני/ 80% בינעירוני. עמדתי במספר פקקים. המסלול כולל מספר עליות די קשות (חנייה על הגג בעבודה).

פורסם

אני ציפיתי לנתונים טובים יותר ממנוע חדש לגמרי שהובטח שיהיה חסכוני הרבה יותר מה1.1 הישן. אבל אולי זה עוד ישתפר בהמשך, תמשיך לבדוק ולעדכן :wink: עם נסיעות כמו שלך הייתי מוציא 1 ל13-14 מאיביזה 1.6 שנת 95, באמת שאני לא רואה שום התקדמות טכנולוגית כאן.

מקווה שהפנדה הבאה תהיה באמת חסכונית משמעותית ממה שיש כיום בשוק עם המנוע 0.9 טורבו.

אגב הפנדה תקבל גרסה מוחלשת של המנוע שהוצג: http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/AllCars/257312/

אם ישדרגו לה גם את הפנים/אבזור+יגדילו קצת את תא המטען, אולי היא תשוב להיות ההצעה האטרקטיבית בשוק הקטנות.

אמורים להציג אותה בספטמבר בפרנקפורט ולהתחיל לשווק כנראה בתחילת שנה הבאה.

פורסם

עשו כל כך הרבה רעש וצלצולים "המנוע הראשון מסוגו עם תזמון שסתומים כפול!" ובסוף מנוע מיושן של פנדה מציג צריכת דלק משמעותית יותר טובה. בנוסף מזגן מאוד מכביד על המנוע. מאוד. מספיק שיש עלייה בדרך, אפילו קטנה, יש צורך לרדת להילוך רביעי כדי לשמור על קצב התקדמות. על מנת לבצע עקיפה עם מזגן בעלייה קטנה יש צורך לרדת להילוך שלישי ולהדביק את הדוושה. אכזבה... לא ציפיתי להרבה. באמת. אבל לא חשבתי שהיעדר כוח יהיה כל כך מורגש. אני מפחד לנסוע על הרכב לירושלים. ואני נוהג רגוע. לא עובר את ה-100, בולם הדרגתי, מתכנן נסיעה. הגרוטאה שלי עשתה 1:13.5 באותו מסלול וסגנון נהיגה.

קרקושים וצרצורים מכיוון הדש-בורד, כמו שציינו בביקורת, מגיעים מהפלסטיק שעוטף את מערכת השמע. כנראה הפלסטיק מתרחב בחום. אם מפעילים לחץ עדין שומעים את הרעשים.

פורסם

ChemGuy85, אל תמהר להתאכזב ולהוריד את הרכב ביד2, אפילו שהפיקנטו קצת פחות חסכונית מה107 שתיכננו במקור - ה2קמ לליטר האלה מתקזזים באבזור, נוחות, והפרש המחיר מה107. אני אישית לא חושב שעשיתי טעות שהחלפתי. מקסימום? זה לא חתונה קתולית - אפשר למכור ולהזמין אחר.

מעבר לזה עקיפה בחמישי, בלי קשר לפעילות המזגן, זה משהו שלא עושים.. זה הילוך יתר שנועד לשיוט. לעקיפה יש לך את הרביעי ובמקרים קצת יותר חריגים את השלישי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני לא עוקף על חמישי. אני עוקף על רביעי וברוב המקרים זה לא מספיק כדי לבצע עקיפה מהירה במישור עם מזגן. אין לי כוונה להחליף את הרכב בגלל אובדן ערך מטורף. אני מצטער שלא בדקתי לעמוק את הפנדה. מנוע 4 צילנדרים חסכוני, מומנט בשרני בסל"ד נמוך כמו בדיזל ואמינות בדוקה.

פורסם

הבנתי לפי התמונות בעניין מערכת באוטו, הרמקולים נמצאים מתחת לדשבורד? ומה הגודל של הרמקול שיושב שם,

יש לי מערכת ואני מתכנן להרכיב אותה באוטו החדש האם זאת תיהיה בעיה ואני צריך לפרק חצי אוטו?

אני מדבר כרגע על הפיקנטו ועל הפנדה. למרות שאני יותר נמשך לפיקנטו,(אני יותר יהיה בטוח אחרי נסעית מבחן)..

מקס.

• תוכן חדש...