Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לקחתי רכב לבדיקה וזה הסעיפים שמדאיגים אותי ואני ישמח לשמוע את דעתכם לגבי כדאיות רכישת הרכב הנל:

ליקויים בעלי משמעות גבוהה: תיקונים כלליים בגוף המרכב+גג

ליקויים בעלי משמעות נמוכה: החלפת מחסה מנוע, החלפת כנף ימין קדמי המחוברת עם ברגים, פגיעה פח סף חיצוני, פגיעה קורת רוחב קדמית ממדרכה. פגיעות בתחתית, פגיעה+תיקון פח חזית, פגיעה +תיקון דופן פנימית בתא מנוע.

לפי מה שאני מבין יש פה פגיעה בשאסי, האם אני צודק?

פורסם

ניראה שהרכב עבר תאונה קשה, ככל הניראה התהפך. המלצתי עליך: עבור לרכב הבא.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה צודק. מומלץ להמשיך לחפש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה רבה,

אני ימשיך לחפש למרות שהחיפוש הזה כבר נהייה ממש מייאש זה נראה שרוב מוכרי הרכב היום הם או שקרנים או פשוט מזניחים את הרכבים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי תחפש דגם אחר שלא נמכר בכמויות לחברות ליסינג, כך גם הערך שלו נשמר טוב יותר והסיכויים למצוא אחד שמור יגדלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה כל העניין אני לא מחפש רכב שנמכר בכמויות לליסנג אני מחפש רכב בסגנון של פיג'ו 206, פונטו ספייס וכו'.

למרות שהבדיקה הזאתי הספציפית שייכת לניסן אלמרה פרפקט שהסיבה היחידה ששקלתי לקנות אותה היא מכיוון שהיא שייכת למישהו מבוגר (שגם גר בישוב יוקרתי) שעקב גילו חשבתי שהוא אכן דובר אמת והוא לא מנסה לעשות עליי איזה קומבינה אבל איכשהו הוא "שכח" לספר לי שהרכב עבר תאונה.

פורסם

הצעה שלי,בשביל לצמצם כמה שיותר את מלאי החארות האלה,

תנסה לחפש רכבים שלא היית מגדיר כ"מציאות"(כמובן בלי להגזים) מבחינת המחיר+ רכבים עם היסטורית טיפולים+ תחתים אותם שבמידה ויש פגיעה במשמעות גבוהה, הם משלמים על הבדיקה.

מבטיח לך שזה יעזור

פורסם

זה בדיוק מה שאני עושה רכבים שאני רואה שהם "מציאות" אני ישר מסנן הבעייה שיש כאלו נוכלים (פשוט אין לי מילים אחרות לתאר אותם) שעדיין מפרסמים מחיר מחירון והיה אחד שגם רצה יותר ממחיר מחירון למרות שבבדיקה זה העלה שהרכב עבר תאונה קשה שבה נפגעה גם השאסי.

יש לך אולי איזה ניסוח לטופס כזה שאני יוכל להחתים אנשים?

ושו תודה על העזרה :)

פורסם

כאשר בשוק הפרטי מוכרים רכבים כאלו, לא עדיף ללכת למגרש? במגרש יש את העינין של גילוי נאות, מקסימום יחליפו ברכב אחר (אם זה מגרש נורמאלי). יש מגרשים אמינים. מעבר לזה, בדקת רכב במגרש: לא מצא חן בעיניך? יש עוד 30 רכבים לבדוק. עם רכב פרטי, לקחת יום חופש, חצית חצי ארץ, בזבזת כסף על הבדיקה וחזרת מאוכזב עם ידים ריקות. אני הבנתי את זה מזמן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כנראה שזה מה שאני יתחיל לעושת עכשיו, אני כבר קרוב לחודשיים חורש על השוק הפרטי ואני מתחיל להתייאש נתחיל לעבור במגרשים שבוע הבא אולי משם תגיע הישועה.

• תוכן חדש...