Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדבקה לרכב של carsforum-מהי דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מה היא מדבקת הפורום המועדפת עליך?  

172 הצבעות

1. 1. מה היא מדבקת הפורום המועדפת עליך?

• אופציה 1 - לוגו הפורום
    • אופציה 2 - כיתוב לבן להדבקה על השמשה
    • אופציה 3 - מדבקה שחורה למסגרת המספר

פוסטים מומלצים

• תגובות 588
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פרנקוס!

מה עשית בשביל מדינה?!

(נשאל במבטא צרפתי)

הררררבה הרררררררררבה.... (במבטא דרום אמריקאי...)

אגב, יוסי, הטווינגו נמכרה? פתאום היא נעלמה מהחתימה שלך.

ואחרון חביב גם אני רוצה מדבקה. איזו? לא ממש חשוב...

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

לא נמכרה, אני פשוט לא חושב שמישהו ישלם עליה מה שאני רוצה אז עדיף לי כבר להקפיא את המסמכים ולעשות עוד יישור קו קטן כשאני חוזר לארץ (אם אני חוזר :roll::lol: ).

אם יהיו הצעות אני אמכור אותה אבל עוד לא כי אני עדיין צריך אותה לחודשיים הקרובים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

8 חודשים אחרי.

יש משהו?

כי אני כבר כולי כמו images?q=tbn:ANd9GcR11DHF1__-Tb5fEx1Q6YWyERqnHwvA_1VIXPt0yhvkiFt6RIns

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
+1 אצלי

מה הבעיה, תנו עיצוב יפה, ושאחד יקפוץ לבית דפוס להדפיס..

אה הלוגו של הפורום (למעלה ימין, ממש יפה ואפשר לעשות מדבקה כזו בדיוק)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

בעד לגמרי!!! איפה זה תקוע? לי לא אכפת לעשות עיצוב (תנו רעיונות מה כדאי שיהיה במדבקה חוץ מהלוגו, אגב, הלוגו קיים איפשהו ברזולוציה גבוהה?)

גם לי נראה שמדבקה פנימית עדיפה.

ליהי

• חברי המעגל הראשון
פורסם
8 חודשים אחרי.

יש משהו?

כי אני כבר כולי כמו images?q=tbn:ANd9GcR11DHF1__-Tb5fEx1Q6YWyERqnHwvA_1VIXPt0yhvkiFt6RIns

ואני מנחש שהאחראים למדבקות רואים את זה והם כמו -

76601_340.jpg?1303186501

:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הכנו כמה סטים של מדבקות לדוגמא, בכל מיני וריאציות. עברנו על הדוגמאות, מהזולות ביותר ועד היקרות ביותר. האמת היא שפשוט לא מצאנו משהו שמצא חן בעינינו ועוד יותר גרוע מכך, לא מצאנו משהו שנראה לנו שימצא חן בעינייכם. מדבקות הפורום הקודמות שהדפסנו (עם הלוגו הישן) היו קצת, איך נגיד בעדינות, מאכזבות מבחינת האיכות והשאירו טעם רע בפה. מאז עברו כמה חודשים והאמת היא שהנושא נזנח.

אם יש בפורום מישהו שעובד בבית דפוס שמתמחה בהכנת מדבקות ורוצה לעזור - הוא מוזמן ליצור איתי קשר בהודעה פרטית. עדיף מאזור המרכז, אבל ממש לא הכרחי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חבל מאוד לשמוע שהרעיון נזנח. לדעתי המדבקות אפילו יכולות לזהות אותנו עוד יותר טוב מהקבוצה הזעירה שלנו ב waze :lol:

לגבי האיכות-ובכן, לא חייבים להדביק אותה על הרכב מבחוץ, יש פתרונות אחרים. כשאני אומר "פתרונות אחרים" אני מתכוון להדבקה מבפנים עם מסקינגטייפ או וולקרו שניתן להסרה עם סמרטוט לח.

אני מתנדב להיות שפן הניסיונות לגבי המדבקות, אם יש מישהו כאן עם בית דפוס אני יכול לעבוד מולו ולהדפיס כמה מדבקות בודדות (כל אחת עם העיצוב שלה, אם המחיר יהיה סביר אממן את זה מכיסי, עדיין אינני רוטשילד :) ), זה יהיה טוב. אני אנסה לחפש פתרונות להדבקה יציבה שלא תפגע באיכות המדבקה ואעלה צילומים לשרשור הזה על מנת שאנשים יחליטו האם זה מתאים להם-כולל בדיקה איך הן מחזיקות ביום יום. כפי שהצעתי בעבר-אין לי גם בעיה לרכז את החלוקה/מכירה במידה ויהיו כאן קופצים על המדבקות.

מי מוכן להרים אתי את הכפפה?

• תוכן חדש...