Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדבקה לרכב של carsforum-מהי דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מה היא מדבקת הפורום המועדפת עליך?  

172 הצבעות

1. 1. מה היא מדבקת הפורום המועדפת עליך?

• אופציה 1 - לוגו הפורום
    • אופציה 2 - כיתוב לבן להדבקה על השמשה
    • אופציה 3 - מדבקה שחורה למסגרת המספר

פוסטים מומלצים

פורסם

המדבקות היחידות שיהיו לי אי פעם על האוטו זה של הטסט ומועדון סאאב ישראל.

חוץ מזה אני מעדיף רכב נקי יותר..

סחתיין על היוזמה אבל לא אני..

אגב להדפיס מדבקה זה ממש שטויות כך שכל אחד יכול לעשות זאת.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תגובות 588
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טוב, אז כפי שהבטחתי הנה התמונות לשיפוטכם. אחסוך מכם את טובות ההנאה שמנהל ספציפי דרש ממני על מנת להניח את ידי על המדבקות :-P

אה, ובהמשך לשרשור על מקומות חנייה-תפסתי את חניית ה"VIP" בעבודה-קיר משני הצדדים. you jelly bro? :-D

1. כאשר הסתכלתי על התמונה, ישר קלטתי את הטנדר מאחור - זה נראה שהוא ממש צמוד למכונית לידו, לא?

2. שתי המדבקות מאוד נחמדות, אבל המדבקה הצהובה לא מתאימה למקום שהודבקה. לדעתי, להדביק אותה בחלק העליון או התחתון, בצד השמאלי של השמשה האחורית, היה נראה יותר טוב.

3. תתחדש :).

פורסם
1. כאשר הסתכלתי על התמונה, ישר קלטתי את הטנדר מאחור - זה נראה שהוא ממש צמוד למכונית לידו, לא?

סחתיין, אלוהים נמצא בפרטים הקטנים! :wink: כן, הטנדר בהחלט צמוד למכונית שלידו, ובכלל-החניות קטנות בחניון הזה, לכן אני מקפיד לחנות בין קירות על מנת למנוע פתיחת דלתות.

2. שתי המדבקות מאוד נחמדות, אבל המדבקה הצהובה לא מתאימה למקום שהודבקה. לדעתי, להדביק אותה בחלק העליון או התחתון, בצד השמאלי של השמשה האחורית, היה נראה יותר טוב.

אם התכוונת להדביק אותה מבפנים-אז שוב, צריך בהחלט לחשוב על פורמט שכזה. לגבי ההדבקה על השמשה-קח בחשבון שהמדבקה יכולה להפריע לתנועת המגב האחורי ולהתקלף יותר מהר עקב כך.

3. תתחדש :).

תודה.

5תוים.

פורסם

מגב אחורי, אין לי כך שלא חשבתי על זה.

להדביק מבפנים ברור שזו האפשרות הכי טובה, כי זה גם מונע מילדים קטנים/אנשים משועממים, לבוא ולקלף לך את המדבקה.

עם קצת פסימיות, אפשר אפילו לחשוב שהטנדר מגלח את המכונית לידו :(.

פורסם

הילדה שלי מבסוטה מהמדבקה החדשה

20120801_185309.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני אשאר OLD-SCHOOL

2012-08-16_12-27-32_180.jpg

2012-08-16_12-27-41_640.jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
זה אמיתי?

כי אני בא. ולא אני לא צריך צמיגים. :wink:

כן זה אמיתי.

בנוסף יהיו גם מוקדי חלוקה באזור המרכז והדרום, ולא צריך לשחד אף אחד ובטח שלא להחליף צמיגים:wink: , פשוט לבוא ולקחת.

בקרוב נפרסם את המיקומים.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...