Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות צמיגים להונדה סיויק 97 שלי, הגודל הרצוי הוא 15\50\195

עכשיו אין לי יותר מידי ידע בצמיגים, אני פשוט רוצה צמיגים עם אחיזת כביש טובה, שיהיו בעלי שם טוב במחיר של עד 1200 ש''ח

שוב אני לא מחפש צמיגים כדי לעשות איתם רייסים ושטויות, פשוט שירגיש אחיזה טובה בכביש סיבובים וכו, תודה.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
צמיגי פאלקן 912 נעים במחיר הזה

אבל המידה החוקית בשביל הרכב שלך היא 195/55/15

מזה צמיגי פאלקן אתה יכול להראות לי דוגמה של צמיג?

איפה אני יכול לראות איזה מידות חוקיות מתאימות לרכב שלי?

אתה בטוח שזה 55 ולא 50 ? כי כרגע יש לי צמיגים 185/50/14 אבל בגלל שיש לי בצד גאנטים 15 אני רוצה להגדיל ל צמיגים 15

פורסם

הכי טוב יהיה להתסכל מה רשום לך ברישיון הרכב, המידה שאתה רוצה ממש לא נפוצה ואין בה הרבה דגמים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
הכי טוב יהיה להתסכל מה רשום לך ברישיון הרכב, המידה שאתה רוצה ממש לא נפוצה ואין בה הרבה דגמים.

לפי מה שהבנתי המידה דווקה כן נפוצה בימיוחד להונדות, אמרו לי שלא תיהיה בעיה בכלל לאשר צמיגים 195 על גאנט 15, זה רשום ברישיון וזאת מידה חוקית, מה שנשאר זה רק לבחור צמיגים מתאימים, תודה.

פורסם

המידה החוקית לסיוויק הזאת היא באמת 195/55R15 אבל דוקא חתך 50 יתן קוטר כולל שהוא קרוב יותר למידה המקורית 14 אינץ'.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אל תשאלו מה הלך היום בלגן עם המגנזיום האלה שקניתי, היום הלכתי לקנות להם צמיגים במידה 195/55/15

קנינו את הצמיגים המוכר הרכיב הכל חדש דנדש שילמתי לו 1400 שקל על צמיגים חדשים וההרכבה, הביא קבלה והכל, ואז התחלנו לנסוע עם הרכב, עוד לא עבר 100 מטר וכבר התחילו לעשות רעש מוזר כזה, כל קפיצה הכי קטנה הגלגלים מתחככים עם הכנף, קיצר הגודל לא מתאים בכלל ולא יושב טוב.

עשינו פרסה חזרנו אליו, אמרנו לו זה לא מתאים וזה גדול מידי , קיצר ניסה לשכנע אותנו לחתוך את הכנף כל מיני חרטות, לקנות מגנזיום וצמיגים 14 וכאלה, כמובן שלא הסכמת, משך קצת זמן עד שלבסוף החזיר הכל לקדמותו כמו שהיה הצמיגים 14 הקודמים שהיו לי, החזיר את המגנזיום על הצמיגים ההם שבאתי איתם החזיר את הכסף אבל שילמתי 200 שקל על עבודה והוצאת קבלה ונגמר הסיפור, סתם שרפנו זמן ודלק ועוד 200 שקל ולא יצא מיזה כלום.

• תוכן חדש...