Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הקבוצה שמארגנת את האירוע הזה הגיעה ל 24 אלף אנשים, אם יהיו לפחות 2000 בכיכר רבין זה יעשה את העבודה

אם יהיו יותר מ-20 אני חותך את איבר המין הגברי (לא יפה לכתוב "זין" בפורום). ככל הנראה דווקא את זה של אלעד (אין לו פייסבוק, כך שבין כה וכה אף אחד לא יידע מזה...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא פלא שמדיינים את העם הזה.

כל אחד טרוד בעינייניו .

אני בא!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יאללה ישה!

אני מביא בנזין, אתה תביא צמיגים!

פורסם
אם יהיו יותר מ-20 אני חותך את איבר המין הגברי (לא יפה לכתוב "זין" בפורום). ככל הנראה דווקא את זה של אלעד (אין לו פייסבוק, כך שבין כה וכה אף אחד לא יידע מזה...).

יאללה ישה!

אני מביא בנזין, אתה תביא צמיגים!

אני מביא גם CUTTER

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אח, איך הייתי רוצה עדיין להיות בגיל שבו אנחנו חושבים שיודעים הכל :(

תראו, הבעיה פה היא עם חוסר הדיוקים וחוסר המיקוד.

כתוב שזו דיקטטורה שנראית כמו דמוקרטיה.

זה לא נכון.

בדיקטטורה אי אפשר להגיד מה שרוצים.

בדיקטטורה אסור לעשות מה שרוצים, כולל הפגנות ופתיחת דפים בפייסבוק בשביל הפגנה.

הכסף לא מספיק?

זה לא כל כך קשה לעשות כסף, רק צריך לדעת איך.

בשביל זה הולכים ללימודים.

לימודים יקרים מדי? בואו נשווה עם ארה"ב, ששם המחירים הרבה יותר גבוהים.

לא רוצה ללמוד? אין בעיה! תהיה בשתי עבודות במקביל. אתה יכול עם מינימום ושתי עבודות להגיע ל8400 לחודש. לא מספיק לך? תמכור את הLCD ואת הרכב, כי לבן אדם שחי ברמה סבירה, הכסף הזה אמור להספיק בלי בעיה (רמז: אני חי עם הרבה פחות ויש לי 4 מכוניות).

בריאות?

תגיד תודה שיש לך ביטוח לאומי וחוק ביטוח בריאות ממלכתי, במדינה עם רופאים מצוינים. על מה אתה מדבר?

לא מספיק לחיים טובים יותר לילדים?

כל מה שיש לי להגיד על זה זה "ברור לך שלהורים שלנו לא היה אייפון פעם, וכשהסבים שלנו נולדו, להיות בן 60 נחשב לזקן יחסית. כיום אנשים מגיעים לכפול מזה.

החיים כבר יותר טובים, והם ימשיכו להשתפר כל הזמן.

רק תראה כמה רכבים יש בארץ ביחס לאוכלוסיה, וזה עוד כשיש לך יותר ממליון איש (חרדים, נשים ערביות, קשישים וכו'), שפשוט אין להם רישיון נהיגה. טכנית, המצב יותר טוב מאשר בשוודיה.

אני לא מכיר משפחה אחת בלי רכב (אולי העוזרת בית שלי, אבל היא עולה חדשה).

גלעד שליט?

מצטער, יש לי דברים אחרים לחשוב עליהם ביומיום (גם אם זה עושה אותי לחרא של בן אדם).

זה לא מקדם את המטרות הלאומיות.

"יהודים וערבים התאחדו למען הדמוקרטיה"? באמת?

יש לך קבוצות של יהודים (דתיים) שלא מאמינים בדמוקרטיה, ויש גם קבוצות של ערבים שלא ממש מאמינים בה כערך עליון, אלא משתמשים בה בשביל המטרות שלהם (לא כולם, אבל הם קיימים).

חוץ מזה, כתבתם "חילונים ודתיים הם לא אוייבים".

לידיעתך, כל אדם שמנסה לשלוט על החיים שלי ולכפות עלי את ראיית העולם שלו, הוא אויב.

בשבילנו הם אויבים כי אנחנו רוצים לעשות מה שבא לנו, ובשבילם אנחנו אויבים של אלוהים כי אנחנו יהודים "בלאי".

פורסם

יוסי ואחרים שהגיבו לעניין, אני לא תומך בקבוצה הזאת בעיינים עצומות ומסכים איתם על כל דבר,

אבל בחלק מהדברים הם צודקים, והם פועלים בנושא, ויוצאים לרחובות, ואולי ייצא מזה משהו אולי יישאר בפייסבוק.

בכל אופן רציתי להביא את זה לידיעתכם.

חבל שיש פה אנשים שמדברים כמו ילדודס.

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

תראה, אף אחד לא יתווכח איתך שהחיים פה בארץ יכולים להיות די קשים למישהו שרק מתחיל את החיים שלו.

מצוקת חניות, נאראטיב בולשיט של הממשלה, 3 שנים של צבא ועוד הרבה דברים, זה הכל קשה.

הבעיה היא שהם לא מתמקדים והם מתעלמים מהמציאות החברתית שיש פה בארץ.

אם יש מדינה שבה לא תהיה מהפכה, זה ישראל.

למצרים אין כלום מה להפסיד, ולרובם יש תרבות מוות שמקדשת אמצעים.

אני לא רואה יותר מדי ישראלים שבאמת ירימו נשק ויעשו מעשה נגד הממשלה (חוץ מאנשים שלא מאמינים בכלל בלגיטימיות של המדינה, שהם פאנאטים דתיים).

אמנם יש המון כעס, אבל הרגש הלאומי והכבוד (היחסי) לממשל לא מאפשר את זה.

אני מאוד כועס על הממשלה ומקווה שביבי יפסיק להיות ראש ממשלה הכי מהר שאפשר, אבל מכאן ועד לעשות מעשה מעבר להצבעה בקלפי? אני פשוט לא רואה את זה קורה.

פורסם
תראה, אף אחד לא יתווכח איתך שהחיים פה בארץ יכולים להיות די קשים למישהו שרק מתחיל את החיים שלו.

לא קשים, צמיגיים!

http://www.youtube.com/watch?v=_NtYiP_yxD8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

צחוק בצד על המערכון (המאוד מדוייק), אין מהפכה בארץ, כי אין סיבה למהפכה.

אנחנו לא דיקטטורה ולא בטיח. אנחנו פשוט תולדה של תרבות קוטריאדה יהודית שורשית, שבאה לידי ביטוי בטוקבקים ובכל מקום. מקטרים, מקטרים, מקטרים, נופחים אוויר חם והולכים לישון.

לא הכל דבש, אבל גם לא זוועת עולם.

וישה, הקאטר הוא לאלעד, והוא לא יבוא. אין לו פייס.

פורסם
כמו שפריגת זה מיץ טבעי.

מה הבעיה במיץ פריגת?

אפשר לדעת את המקורות של הטענה הזאת? כי לא מצאתי באינטרנט משהו שמחזק את הטענה.

פורסם

גם אני לא מבין מה הקטע עם המיץ. הוא 100% טבעי:

-צבע מאכל טבעי, חומר משמר טבעי, תוספי תזונה טבעיים...

search%3Fq%3Dthis%2Bshirt%2B100%2525%2Borganic%26um%3D1%26hl%3Diw%26safe%3Doff%26sa%3DN%26rls%3Dcom.microsoft:en-US:%257Breferrer:source%253F%257D%26rlz%3D1I7GGLJ_en%26biw%3D1111%26bih%3D548%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לא קשים, צמיגיים!

מעולה, לא הכרתי.:-)

בהשלמה לדבריך ולדברי הטעם של פרנקוס,

קיטורים תמיד יהיו פה. וכשלא יימצאו על מה לקטר, ימציאו על מה לקטר.

אז יש כמה תופעות מוזרות כמו עליית מחירים של חומרים בסיסיים

לעומת ירידת מחירים דרסטית של מוצרי מותרות (פלאפונים, מסכים). נו. אז יש.

בנורווגיה עדיין הרבה יותר יקר לחיות, יחסית ואבסולוטית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
גם אני לא מבין מה הקטע עם המיץ. הוא 100% טבעי:

-צבע מאכל טבעי, חומר משמר טבעי, תוספי תזונה טבעיים...

מאיפה המידע הזה?

בתווית לא רשום.

באינטנרט לא מצאתי שום כתבה שמאמתת את זה.

אם זה היה נכון - כבר מזמן היו עושים מזה רעש, לא?

פורסם

גם אם היו עושים רעש מהגילוי,למי זה היה מזיז ?

כולבוטק (כולבודק לשעבר) והנודניק השני חושפים כל שבוע "תגליות" שרק הפרומו מבשר על כך שעולמנו ייחרב לאחר צפייה בתוכנית ובמה שהם מצאו... יום אח"כ כבר לא מדברים על זה.

עוד דבר טוב שיש במדינה הזו-החדשות כאן על פס רחב, שומעים, מצקצקים ושוכחים :)

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
איזו עבודה זה יעשה? יחזק את כוח הקניה של הכסף שלי? יחזיר את גלעד שליט? ישפר את מעמד הדמוקרטיה? אולי אני אבין שמזרחיים הם לא אויבים?

ובאותה נימה:

http://www.youtube.com/watch?v=YJNj35QcE0A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מכל תשעה דובונים עושים מעיל אחד !

תודה על החיוך :)

haters will hate

פורסם
כמו שפריגת זה מיץ טבעי.

מאיפה המידע הזה?

בתווית לא רשום.

באינטנרט לא מצאתי שום כתבה שמאמתת את זה.

אם זה היה נכון - כבר מזמן היו עושים מזה רעש, לא?

על הבקבוקים לא רשום "מיץ טבעי", רשום "משקה קל" (אני לא מדבר עכשיו על מיצים טבעיים ונקטרים של פריגת).

עכשיו, יש חוקים בנוגע לדברים האלה. כדי להיקרא "מיץ", צריך להיות מעל אחוז מסויים של פרי (נראה לי 80 או או אפילו 100). ב"נקטר" יכולים להיות מינימום 25% מיץ טבעי. כל מה שמתחת זה "משקה קל".

כנ"ל עם הרבה מוצרים אחרים, כמו מיונז, סוכר, חמאה, חלב וכו'.

היה פעם, בשנות ה50, סיפור כזה עם מיץ פז - הוא שווק כמיץ טבעי, אבל התגלה שאין בו שום דבר טבעי (ולא ברור לי איך מוכרים את זה עד היום).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...