Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כעשר שנים, חנכתי את הג'אסטי ז"ל שקניתי בנסיעה לבאר שבע בכדי לחזות בהפועל ר"ג מפסידה 0-5 לבית"ר באר שבע. כן, בית"ר באר שבע). הדבר היחידי שעודד אותי היה כשנכנסתי לתחנת הדלק בסוף המסע, וגיליתי כי צריכת הדלק היתה 16.8 ק"מ לליטר בלבד . עם השנים הצריכה עלתה ועלתה, והצטערתי שלא ביצעתי איזשהו רישום לביקורת כדי שאוכל לעקוב אחר ההידרדרות...

לא עוד!!

בשיטוטי באינטרנט מצאתי לאחרונה את האתר הנ"ל, בו נהגים שונים עוקבים אחר צריכת הדלק של מכוניתם בתנאי נהיגה שונים. אפשר לראות את כל הסטטיסטיקות של רכב מסויים, ומכיוון שמדובר על מאות תדלוקים של עשרות אנשים - מדובר במאגר מידע מצויין.

מומלץ בחום!

http://www.motostat.eu

סובארו ג'אסטי 93', 2000-2010, יהי זיכרה ברוך

פורסם

עשית לכמה אנשים מהפורום את היום.

עכשיו בואו נראה למי יש יותר גדול

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
עשית לכמה אנשים מהפורום את היום.

לי קלקלת את היום - אנשים מדווחים על 7 ליטר ל-100 ק"מ (כלומר למעלה מ-14 ק"מ לליטר) למאזדה 3 105 כ"ס. אצלי הצריכה כפולה. מה שמעניין - יש שם הרבה המדווחים על מאזדה 3 דיזל, שאינה מוכרת במקומותינו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לי קלקלת את היום - אנשים מדווחים על 7 ליטר ל-100 ק"מ (כלומר למעלה מ-14 ק"מ לליטר) למאזדה 3 105 כ"ס. אצלי הצריכה כפולה. מה שמעניין - יש שם הרבה המדווחים על מאזדה 3 דיזל, שאינה מוכרת במקומותינו.

אתה רק רואה לאן אתה יכול להשתפר.

יש שם גם על כל דגם עוד תיבה של סוג הדלק.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בשביל לשתפר את המספרים אני צריך להחליף שני דברים:

1. את הכבישים - אני מניח שמדובר בצריכה באוטובאהנים או אוטוסטראדות, לא ברחובות חיפה.

2. את הנהגים - אשתי שאוהבת ללחוץ (בתחום הסביר, אבל ללא רחמים) והבנים שנוהגים - איך לומר - כמו צעירים (אם כי די מרוסנים).

או, להשאר בתנאים שלי היום, כלומר להמשיך לשלם 7 ק"מ לליטר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לצערי אין לנו את הכבישים שיש באירופה, אבל אני בערך בקו אחד עם האירופאים.

פונטו 60 כ"ס, שם מדווחים על צריכה של 5.5-6.8 ליטר ל 100 ק"מ אני משיג 1:16.8 בנסיעה משולבת, שזה 5.95 ליטר ל 100 ק"מ

פורסם

או למי יהיה יותר גדול - לכל מי שמתלבט איזה רכב לרכוש ומרכיב צריכת הדלק חשוב לו (ובמחירים של היום זה כמעט כולם...) יכול למצוא כאן אינפורמציה חשובה. האתר הזה עזר לי מאד לשכנע את אמא שלי לקנות פיז'ו 107 אדומה וחמודה.

סובארו ג'אסטי 93', 2000-2010, יהי זיכרה ברוך

• תוכן חדש...