Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניינת לרכוש רכב משומש ורציתי לדעת האם כדאי ללכת על היפניות האמינות או על פורד פוקוס למשל שהיא אמריקאית שנחשבת גם אמינה (אם אני לא טועה).

מה עדיף לדעתכם?

ועוד שאלה..

מבין היפניות, מי נחשבת להכי אמינה? (אחרי נפילה שהיתה לי עם סיאט טולדו שראתה מוסך בערך פעמיים בשבוע:roll: אני מחפשת רכב שייתן לי קצת שקט נפשי)

תודה על ההתייחסות!

יום נפלא!:lol:

פורסם

ברוכה הבאה! אחל'ה סימלון.

פורד פוקוס היא אירופאית, למיטב ידיעתי מורכבת בספרד או תורכיה.

רכבים אמריקאיים אמיתיים לרוב עם מנועים מעל 2000סמ"ק. תחת המותג שברולט נמכרות למשל גם קוריאניות (אבאו, אופטרה, קרוז).

מה התקציב שלך ודרישות (גודל)?

סיויק, מזדה 3, טויוטה קורולה יכולות להיות תחליף טוב לטולדו. טולדו לרוב רכב אמין למדי, כניראה נפלת על רכב לימון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אישית אני אוהב את המותג מאוד.

השאלה לאיזה דגם את מכוונת?

אם את מכוונת לניסאן טידה: משפחתית 1.6 ליטר אוטומטית, עם 110 כוח סוס, תיבת הילוכים אוטומטית- 4 הילוכים רגילה (בלי טיפטרוניק). אישית אהבתי אותה מאוד מבפנים, מבחוץ פחות. עיצוב חיצוני לא משהו. מורכבת במקסיקו.

אם את מתכוונת לניסאן נוט: מיקרו-ואן 1.6 ליטר אוטומטי, עם 110 כוח סוס (מנוע זהה לזה שבטידה), תיבת הילוכי 4 הילוכים רגילים (כמו בטידה), עם הרבה אופציות לסידור מושבים פניימים, מאוד שימושית. מורכבת באנגליה.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

אני לא חובב המותג ניסאן, אבל טידה (מעבר לעיצוב שאני לא מתחבר אליו) נחשב רכב סביר למדי. לדעתי עדיף יותר להסתכל בכיוון של מזדה 3.

עדיין לא ציינת דרישות ותקציב. ככה יהיה יותר קל למקד אותך עד דגם ספציפי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תקציב עד 60 אלף אני חושבת...

אחרי שיחת טלפון שהיתה לי עכשיו בנוגע לליסינג פרטי אני קצת בהתלבטות... אולי עדיף לרכוש רכב חדש ולא משהו שהיה על הכביש כבר 4, 5 שנים....

מה אתם אומרים?

פורסם

חחח.. אני מעדיפה להשאר בחורה לעת עתה

קיה זה רכב מומלץ? אני מבינה שהוא לא יפני אלא קוראני, לא?

פורסם

אז פשוט תלמדי לנוהג על ידני :wink:

קיה היא יצרנית קוראנית, בשנים האחרונות יש להם רכבים דיי טובים.

בכל אופן הפיקנטו מגיעה עם 7שנות אחריות, 3מלאות ו4 על מנוע, גיר, ציריות.

פורסם

אוקיי, אז בתקציב של 60K אני ממליץ על דייהטסו סיריון משנת 2006.

רכב אמין(יפני) וחסכוני, וגם אוטומט כמו שאת אוהבת :-)

זול לאחזקה ולא גדול ומסורבל, הוא גם מרווח מאד יחסית לגודל שלו. ולדעתי הוא מאד מתאים לנשים..

אין טעם שתקני רכב משפחתי גדול וזללן דלק אם אין לך צורך בזה.

בהצלחה.

פורסם

מהשרשור הזה, עדיין לא הבנתי אם את זקוקה לרכב משפחתי / מיני. לא ציינת כמה ק"מ את אמורה לסוע בשנה (הערכה), ומה אופי הנסיעה (עירוני / בינעירוני). אוטומטי - הבנתי שחובה ותקציב שנתת 60K.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...