Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

meir240 אמר סיריון ואני מסכים איתו, זהו רכב אמין, וחסכוני.

תשקלי גם את ה-מזדה 2 - שנתון 2008 עומד בתקציב שלך. היא גם חסכונית, חזקה, מעוצבת, ותשרת אותך נאמנה.

בנוגע לקניה מליסינג – הכללות בסגנון "רכב מליסינג פחות שמור מרכב מיד פרטית" אינן מדוייקות. יש חברות ליסינג שמטפלות בכלי הרכב שלהן במוסכים מורשים ובהתאם להנחיות היצרן, ויש לקוחות פרטיים ש"מדלגים" על טיפולים ולא מטפלים במוסכים מורשים מסיבות של עלויות גבוהות. מה שחשוב הוא למצוא רכב במצב טוב, ולא משנה מה מקורו. חברות הליסינג מציעות היום מגוון תנאים – פריסת תשלומים, אחריות, והתחייבות לטרייד אין עתידי.

בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם

גיל, הייתי ממליץ לה על המאזדה 2 אם היה אפשר למצוא אחת במצב נורמלי ב60K ש''ח.

היחידות שראיתי בתקציב הזה הן מהשכרה עם 150-180K ק''מ.

המחירון של הסיריון פחות חזק משל המאזדה ולכן אפשר למצוא גם פרטיות שנת 2007 שנכנסות בתקציב.

פורסם

חוזר על קודמי לא הבנתי מה השימוש ברכב אבל כחלופה למאזדה 2 (היא יקרה יותר מ60K ויחסית אוהבת דלק) ולסיריון אפשר לחשוב על פיקנטו חדשה (אוטו 1.2) את ההפרש במחיר את יכולה לכסות ע"י הלוואת יבואן (50K ללא ריבית והצמדה),

ובמקרה הזה ניתן להניח שיהיו לך כמה שנים טובות של שקט ממוסכים.

בהצלחה

פורסם

עובדות לגביי ניסאן נוט

קיבלתי ממקום העבודה שלי ניסאן נוט 1.6 אוטו.

לאחר נסיעה של חודש אני יכול לסכם את החוויה כנוראית.

בעד: מראה חיצוני נחמד .

תא מטען גדול מחולק לשניים

נגד : מנוע רעשני במיוחד לא נמרץ ומיושן

גיר מיושן לא מחליף הילוכים ומתעקש לא לאפשר לך לנצל את המקסימום מהמנוע.

פנימי : מרווח אבל לא כל כך חכם , איבזור דל , מושבים גרועים במיוחד

לא נוח אפילו מטיש אחריי נסיעה של יותר משעה.

הרכב לאחר שבוע התחיל להשמיע כל מני קרקושים , שהמנוע היה עולה לסלדים גבוהים הדשבורד היה מרעיש ומקרקש,

שלא לדבר על בידוד רעשים מבחוץ שלמעשה לא קיים.

פלסטיקה לא אחידה בתא הנוסעים , נראה שהרכב הורכב מכמה קבינות שונות.

פלסטיקה ברמה של רכב מלפני 30 שנה.

אפשר לסכם מדובר ברכב מיושן מאוד שנמכר כרכב מודל 2011.

פשוט נורא !!

למזלי הרכב הוחלף לי לרכב שונה.

• תוכן חדש...