Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית ב120-140 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער על התגובה המאוחרת, לא שמתי לב שהגיבו לי. בקשר לאוריס - צריכת הדלק של המודל החדש גרועה מאוד ולדעתי פשוט לא משתלם לקנות אותה. לאחר בירורים ירדתי גם מהלאון (סחירות, פחות אמינה ולמה לכל הרוחות לאישה בת 60 לנסוע ברכב כזה?) אני חושב שנלך על הגולף, עכשיו רק צריך להיפטר מהמזדה הישנה...

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי מציע לך ללכת לאולם תצוגה של הונדה.

סיוויק דגם בסיסי עולה בסביבות ה 130.

היו לי דרישות כמו שלך.

בסוףהלכתי על הסיוויק אני מרוצה עד הגג.

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
מצטער על התגובה המאוחרת, לא שמתי לב שהגיבו לי. בקשר לאוריס - צריכת הדלק של המודל החדש גרועה מאוד ולדעתי פשוט לא משתלם לקנות אותה. לאחר בירורים ירדתי גם מהלאון (סחירות, פחות אמינה ולמה לכל הרוחות לאישה בת 60 לנסוע ברכב כזה?) אני חושב שנלך על הגולף, עכשיו רק צריך להיפטר מהמזדה הישנה...

לאשה בת 60 מתאים השירשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=293665

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
הייתי מציע לך ללכת לאולם תצוגה של הונדה.

סיוויק דגם בסיסי עולה בסביבות ה 130.

היו לי דרישות כמו שלך.

בסוףהלכתי על הסיוויק אני מרוצה עד הגג.

הלכתי, דגם 5 הדלתות (שעליו מדובר בשרשור הזה) מתחיל ב142 אלף, ולדעתי לא שווה את זה.

פורסם

כמה קשקושידא בשרשור אחד.

איפה חוסר ההבנה, המכונית לאמא שלו, שהיא אשה לא צעירה אם הבנתי נכון, ואנשים

דוחפים לו מיצובישי ספורט, לאון, טוב שלא אמרתם לו לקנות BMW M3.

בקיצר, ממכלול הנתונים הרכב שמתאים לאמא שלך לדעתי הוא גולף 1.4 TSI, מנוע ותיבה אחלה,

בידוד רעשים מצוין, נוחותעל קומפקטי ומאוד פרקטי.

לך עם אמא שלך תעשו נסיעת מבחן, אם האמא מבסוטה - תענוג, לא - תמשיך בחיפוש.

ואם אני לא טועה יש מבצעים עכשיו, אבל אני לא סגור על זה.

בהצלחה ואני בטוח שתודה לי.

פורסם

כנראה שנלך על הגולף, צריך רק למכור את הרכב הישן. נצל"ש - מישהו יודע מה דרישות המיגון של חברות הביטוח לרכב הזה?

פורסם

בפולקסוואגן ממליצים על התקנה של איתורן SAVE ונותנים את השנה הראשונה לשירות בחינם.

אחריה זה אמור לעלות עד 50 שקלים בחודש.

כשהם התחילו עם האיתורן הם הפסיקו להתקין קודנים אבל לאחרונה חזרו והם מציעים גם אופציה לקודן עם עלוקה.

לדעתי האיתורן עדיף רק בגלל שהוא חוסך את הקשת הקוד המעצבנת.

תתחדשו ובהצלחה.

פורסם
הרכב הוא לאמא שלי נקודה. כבר הבהרתי שהאמינות היא מקום ראשון בשיקולים ואחריה הדלק ולכן הסוזוקי לא מעניינת אותי.

אם אלה השיקולים הסוזוקי בדיוק בשבילך:

הסוזוקי מצטיינים באמינות. בין 6 סוזוקי במשפחה ב-15 השנים האחרונות הבעיה היחידה היתה הסטרטר של באלנו שבגיל 8 ולמעלה מ-100.000 ק"מ הצריך תיקון פעם בשנתיים.

מבחינת צריכת דלק - ציינתי כבר, שליש פחות ממאזדה 3 לתנאי נהיגה די דומים (חוץ מהנהגים :wink: ).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בפולקסוואגן ממליצים על התקנה של איתורן SAVE ונותנים את השנה הראשונה לשירות בחינם.

אחריה זה אמור לעלות עד 50 שקלים בחודש.

כשהם התחילו עם האיתורן הם הפסיקו להתקין קודנים אבל לאחרונה חזרו והם מציעים גם אופציה לקודן עם עלוקה.

לדעתי האיתורן עדיף רק בגלל שהוא חוסך את הקשת הקוד המעצבנת.

תתחדשו ובהצלחה.

למרות שקודן מציק גם לדעתי - אין שום סיבה שנתרום לאיתוראן 600 ש"ח בשנה. לבחור שממשיך להמליץ על סוזוקי - סוזוקי הוא לא רכב אמין ברמה של היפניות ואפילו הגולף. לך לא היו בעיות איתו? מצויין! זה לא אומר שלאחרים לא היו\יהיו.

בקשר לצריכת הדלק - היא צורכת יותר משאר המכוניות שהומלצו כאן (אולי חוץ מהאוריס). איך ננסח את זה - לא כ"כ קשה להגיע לצריכת דלק מופחתת בשליש מהמזדה :-D

פורסם
לבחור שממשיך להמליץ על סוזוקי - סוזוקי הוא לא רכב אמין ברמה של היפניות ואפילו הגולף. לך לא היו בעיות איתו? מצויין! זה לא אומר שלאחרים לא היו\יהיו.

סלח לי אבל התגובות שלך הזויות.

תקנה מה שתרצה , אבל להגיד על סוזוקי שהוא לא אמין? הזוי

בקשר לצריכת הדלק - היא צורכת יותר משאר המכוניות שהומלצו כאן (אולי חוץ מהאוריס).

תקנה מה שתרצה , אבל להגיד על סוזוקי שהוא צורך הרבה דלק? הזוי

ועוד יותר הזויי להגיד שהאוריס צורך הרבה דלק , מכיון שהוא כנראה הרכב הכי חסכוני מכל המכוניות בגודל זה שהוזכרו פה.

אתה סתם זורק החלטות פסקניות. מאיפה המידע שלך?

יהודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

11 יום באיחור, אבל התגובה שלך כ"כ לא קשורה שהייתי חייב להגיב.

סוזוקי לא אמין כמו הרכבים ברשימה הזו. נקודה סוף פסוק. אתה יכול לזרוק מילים כמו "הזוי" עד מחר, זה לא ישנה את העובדה הזו.

בקשר לאוריס - אם היית טורח לבדוק היית רואה שממובילת הטבלה בצריכת דלק נמוכה במשפחתיות כאשר היתה משודכת לגיר הרובוטי, האוריס נפלה לתחתי הרשימה הזו בגיר האוטומטי שאליו היא משודכת החל מהשנה. תשמור בבקשה את ההזיות שלך לעצמך.

פורסם

אתה מתחמק.

מבקשים ממך להגיד על מה אתה מסתמך בדיבורים ההזוים שלך על כך שסוזוקי לא אמין ועל ראנקס שלא חסכוני בדלק.

ואתה לא מביא שום הוכחה. גם אם תכתוב "נקודה. סוף פסוק" הרבה פעמים זה לא יעזור לך.

אנשים בפורום נתנו לך עצות טובות ואתה בתשובה חוזר אליהם עם האשמות. הגיע הזמן שתכבד את מי שנתן לך יעוץ מתוך רצון טוב.

נו, אז מאיפה הקביעות שלך?

יהודה

פורסם

אני לא מתחמק משום דבר. אתה מתעקש על סוזוקי, הגבתי לך. בקשר לאוריס - אתה מוזמן להסתכל בנתוני היצרן שמצהירים כרגע על כ14.0 ק"מ לליטר משולבת (פלוס\מינוס, אני לא זוכר בדיוק) ומבנחי רכב שאומרים שהצריכה גבוהה בהרבה. נתונים אפילו פחות טובים מהמזדה 3 בולעת הדלק הנוכחית. אגב, אנחנו מדברים על האוריס ולא על הראנקס למקרה שלא שמת לב. התגובה שלי היא לבן אדם אחד שהגדיר אותי הזוי בלי להבין על מה הוא מדבר.

פורסם
בקשר לאוריס - צריכת הדלק של המודל החדש גרועה מאוד ולדעתי פשוט לא משתלם לקנות אותה

איפה ראית שהצריכה גרועה מאוד? כי זה פשוט לא נכון

בקשר לאוריס - אתה מוזמן להסתכל בנתוני היצרן שמצהירים כרגע על כ14.0 ק"מ לליטר משולבת (פלוס\מינוס, אני לא זוכר בדיוק) ומבנחי רכב שאומרים שהצריכה גבוהה בהרבה. נתונים אפילו פחות טובים מהמזדה 3 בולעת הדלק הנוכחית.

סוף סוף ציטטת מספר ולא הסתפקת בלזרוק מילים. בוא נראה צריכת דלק לפי נתוני יצרן-

בעיר:

אוריס 10.99 ק"מ לליטר

מאזדה 3 - 10.4 ל'\100 ק"מ שזה 9.6 ק"מ לליטר

מחוץ לעיר-

אוריס 16.95 ק"מ לליטר

מאזדה 3- 6.2 ל\100 ק"מ שזה 16.1 ק"מ לליטר.

אז איזה רכב חסכוני יותר?

סוזוקי הוא לא רכב אמין ברמה של היפניות ואפילו הגולף....

בקשר לצריכת הדלק - היא צורכת יותר משאר המכוניות שהומלצו כאן (אולי חוץ מהאוריס)

ומאיפה הנתון הזה?

. איך ננסח את זה - לא כ"כ קשה להגיע לצריכת דלק מופחתת בשליש מהמזדה :-D

אולי תסכים ליעץ למנהלי מאזדה או טויוטה? לך זה קל להגיע לצריכת דלק מופחתת בשליש! מהמאזדה, אבל הם לא ברמת הידע שלך וזה תהליך קשה בשבילם ומורכב מהמון שיפורים קטנים בהרבה מערכות של הרכב. צריך להשקיע המון עבודה והרבה כסף בתכנון ובניסויים ואחרי כל זה עדיין אינם מגיעים לחסכון של שליש!.

הם בודאי ישלמו לך הרבה מיליונים על היעוץ שלך.

אני לא מתחמק משום דבר. אתה מתעקש על סוזוקי, הגבתי לך.

עוד זריקת מילים. הגבת? איפה? אתה עדיין מתחמק ולא מביא שום הוכחה שכאילו הסוזוקי לא אמין.

מה שחבל במיוחד זה ההתיחסות הבוטה שלך לעצות הטובות שקיבלת מהמשתתפים בפורום. לפחות מקבלי יעוץ אחרים יודעים להודות על היעוץ.

יהודה

פורסם

יהודה, באמת שאין לי כח להתווכח איתך. כשתמצא מדד כלשהו שמוכיח אמינות תעדכן אותי. נכון להיום סוזוקי לא מוזכרת בנשימה אחת עם שאר החברות שהזכרתי. זה אומר שהוא רכב לא אמין? לאו דווקא. זה אומר שאני אעדיף אחת מהחברות הנ"ל - כנראה. בקשר לצריכת הדלק של האוריס כבר כתבתי שצריכת הדלק שהיצרן כתב היא אופטימית מאוד במקרה הזה, הרבה יותר מנתוני יצרן של מכוניות מקבילות. גם אם נניח שהצריכה הכתובה היא נכונה (Cמונחי יצרן) זה עדיין הרבה. המאזדה היא לא נקודה להשוואה כי היא רכב שזולל דלק בפני עצמו. אני אישית סיימתי כאן את הויכוח. הטוניםשהגעתי אליהם היו בשל המונח "הזוי" שמשתמש החליט להצמיד לי להנאתו.

• תוכן חדש...