Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברי מה אתם רוצים להגיד שהונדה סיוויק היא בקטגוריה של יונדאי גטס??

גטס היא לא משפחתית קטנה, אלא סופר מיני. משפחתית קטנה זה מזדה 3, טויוטה קורולה, סיוויק ועוד.

בארץ למכוניות משפחתיות קוראים "מנהלים", כניראה כי כל אחד רוצה להרגיש את עצמו מנהל :D.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמי שיש ניסיון רב בקניית כלי רכב מהשכרה, במיוחד בכאלה שאינן מהקבוצה הנמוכה (הקבוצה שסובלת את מרבית ההתעללות) לא הייתי נרתע מקניית רכב מהשכרה אם אכן נראה שמצבו האובייקטיווי מניח את הדעת.

אשתי נוסעת בשברולט קוואלייר שהורי קנו מהשכרה לפני יותר מ-14 שנים והוא משרת אותנו נאמנה כבר תקופה ארוכה נכון להיום הוא עבר כבר 227 אלף קילומטרים, ואני מקווה שיעבור עוד לא מעט.

המכונית שהחליפה את הרכב הזה אצל הוריי היא מזדה 626 שאף נקנתה מהשכרה, ומשרתת את אימי נאמנה זה יותר מעשר שנים.

גם אחי נוסע במאזדה 121 שנקנתה מהשכרה לפני כ-14 שנים (יחד עם הקוואלייר) גם היא כבר שכחה מתי עברה 200000 ק"מ.

ההסתייגות היחידה היא שהייתי נמנע מקניית רכב מהשכרה מחברה קטנה - והייתי מתמקד בחברות הגדולות (אלדן, אוויס, הרץ, באדג'ט וכו' )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה בערך כמו להתחתן עם נערת ליווי..

אתה יכול לראות את זה בצורה כזו:

ש' הונדה סיויוק 2008 יד-1 מפרטי 60,000 ק"מ, קונה?

ת' אהה, ק"מ קצת גבוה אבל נוריד קצת במחיר ונקנה..

ש' הונדה סיויוק 2008 יד-2 מפרטי 60,000 ק"מ, קונה?

ת' אהה, ק"מ קצת גבוה וגם עבר כבר שתי ידיים.. אבל נוריד עוד קצת במחיר ונקנה..

ש' הונדה סיויוק 2008 יד-3 מפרטי 60,000 ק"מ, קונה?

ת' אהה, ק"מ קצת גבוה וגם עבר כבר שלוש ידיים.. אבל נוריד עוד קצת במחיר ונקנה..

בלה בלה בלה..

ש' הונדה סיויוק 2008 יד-10 פרטיות לחלוטין, אחת אפילו מרופא, 60,000 ק"מ, קונה?

ת' אהה, ק"מ קצת גבוה אבל עבר המון ידיים.. אין סיכוי לקנות ולא משנה מה המחיר...

עכשיו כך מחשבון שרכב בהשכרה יעבור בערך עד 100 ידיים בשנה.

ש' הונדה סיויוק 2008 יד-200 מפרטי 60,000 ק"מ, קונה?

ת' - תומר לי אתה.. :shock:

כמובן שהכול תלוי במחיר, אם המחיר נניח 40,000 ש"ח הייתי שוקל קניה.

בהצלחה

• תוכן חדש...