Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

.אני מעונין לקנות רכב ש,היה רכב השכרה

.הונדה סיוויק 2009 קילומטר 60 אלף

האם כדי להתעסק את רכבי השכרה ?

פורסם

לדעתי הרכב הזה כן

ההונדה הזאת היא מקטגורית מנהלים אני מאמין

כך שלא השכירו אותה ילדים פרועים כנראה מבוגרים והם בדרך כלל שומרים

חוץ מיזה היום שמשכירים רכב צריך לחתום על הרבה דברים שהביטוח לא משתתף כך שכדי לנסוע בזהירות אחרת העסק יהיה מאוד יקר

תבדוק אותו במכון ששסי נקי

ותבדוק מנוע בהונדה אם הכל בסדר נע לשלום המפתחות בפנים

(תוריד לו במחיר אל תשכח)

פורסם

אני מבין שאתה מעוניין ברכב מהשכרה כיוון שמחירו יהיה הרבה יותר נמוך מהמחיר המצוין במחירון, ואף נמוך יותר מהמחיר של ליסינג מקביל לאותה השנה.

כמובן תקיח לבדיקה, בדיקת שאסי, שילדה, מנוע, גיר, לבדוק אם היו חלקים שנצבעו ולמה.

אם יצא נקי, תנסה להוריד במחיר.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

.האמת היה לי אפשרות לקנות ,אותו רכב שנה 08 יד פרטי עם 38 אלף

.אבל חשבתי על זה הרבה זמן והרכב נמכר

פורסם

לדעתי קילומטראז' הוא פחות קריטי במקרה זה.

מדובר ברכב בעל נפח מנוע גדול עם הרבה כוח שעבר בשנתיים 60000 קילומטר, שזה 30000 בשנה, לדעתי לא נורא.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

היי שחר,

ברכישת כלי רכב מהשכרה אתה מקבל רכב "צעיר יותר" (בן 1-2 שנים), שנבדק באופן תדיר יותר ע"י חברת ההשכרה/ליסינג,

וגם רמת ההנחה הכספית בהשוואה למחירון לוי יצחק גבוהה יותר.

אם אתה מקבל מחברת ההשכרה מחיר טוב,

פירוט של הסטוריית הרכב,

לוקח את הרכב לבדיקה עצמאית והיא תקינה, (בדיקה יסודית במכון בדיקה מורשה יכול לגלות בלאי מואץ של המנוע).

מקבל אחריות של שנה – שנתיים מחברת ההשכרה

וגם התחייבות לרכוש את הרכב ממך בעתיד, לא אמורה להיות שום בעיה לרכוש מהשכרה.

בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם

.לצערי אני הולך על רכבי השכרה, בגלל שאני רוצה רכב בצבע שחור

הרכב הקודם פספסתי ,והחשב יש לחברה רק צבע אפור מטאלי \כסף-יד פרטי 40 אלף

.

.לאחר חיפוש בכול החברות שמוכרות רכבים

כולל מליסינג

.לא מצאתי רכב לפי הדרישות שלי

הדרישות שלי

יד 1 -פרטי

הונדה סיוויק -2008 צבע שחור

קילומטר נמוך -עד 60 אלף

קשה למצוא .

פורסם

רכב השכרה?

תשאל את עצמך אם היית מתחתן עם ז##ה?

אל תשלה את עצמך שהרכב שהפגושים המבריקים שלו (שנצבעו לפני שעה ויקלפו עוד חודש) והמושבים המנויילנים לא עבר התעללות.

אם כבר אז חפש אחת מליסינג שהיתה אצל נהג יחיד.

בכל מקרה טוב שלי מוכר סיוויק פרטית (אומנם לא שחורה) אבל עם ק"מ זהה ולבטח יותר שמורה מכל רכב השכרה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=366818

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

וואלה, תקרא לילד בשמו "רכב זונה". זה יוציא עוד יותר את השוביניזם.

בכל מקרה, זונה או לא, לי ולגיסי יש נסיון טוב מאד עם רכבי השכרה לשעבר..

לכן אני ממליץ על רכב מהשכרה ולא רכב ליסינג. כמו שנאמר על ידי נציג "אויס" הרכב מהשכרה עובר בדיקה יסודית וניקוי כל כמה ימים ומאידך רכב ליסינג עלול לעבור התעללות שלא מתגלית כל כך מהר.

הרכבים שקנינו (שתי אלמרות מאלדן ואויס היו בעלי ק"מ נמוך יחסית, מטופלים, ההסטוריה נפרשה לפנינו ולפחות באלדן קיבלנו על שמנו את אחריות היצרן.

ברור שככל שהרכב גדול יותר כך הוא שמור יותר בגלל האופי של השוכרים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
לדעתי הרכב הזה כן

לפי המשך השרשור, ניתן להבין כי זו סיוויק ולא אקורד, כך שלא מדובר במכונית מנהלים.

אני old fashion בעניין ולא מאמין שאפזול לעבר רכב מהשכרה, אבל זה כבר עניין אישי, כנראה.

פורסם

סיויק משפחתית קטנה. זה לא רכב מנהלים, רכבים כמו מזדה 6 ודומים זה משפחתית גדולה. וולוו S80 מנהלים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
וואלה, תקרא לילד בשמו "רכב זונה". זה יוציא עוד יותר את השוביניזם.

.

בני, מה הקשר לשוביניזם?

אני יודע איך אנשים נוהגים ברכוש לא להם ואיך הם נוהגים שיש להם זיקה (אפילו לא קניינית).

הבדל של יום ולילה.

גיסי עובד באחת מחברות ההשכרה\ליסינג הגדולות בארץ ואני שומע סיפורים חדשות לבקרים.

אני, ברכב השכרה לא הייתי נוגע.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפי המשך השרשור, ניתן להבין כי זו סיוויק ולא אקורד, כך שלא מדובר במכונית מנהלים.

סיויק משפחתית קטנה. זה לא רכב מנהלים, רכבים כמו מזדה 6 ודומים זה משפחתית גדולה. וולוו S80 מנהלים.

חברי מה אתם רוצים להגיד שהונדה סיוויק היא בקטגוריה של יונדאי גטס??

בוודאי שלא היא אולי לא בקטגוריה של מזדה אצל חברות השכרה אבל לא ממש רחוק משם ובדך כלל צעירים רוצים לחסוך בכסף ולוקחים רכבים מהקטגוריה הכי נמוכה

פורסם

לדעתי השיקול המרכזי בקניית רכב מהשכרה צריך להיות:

מאיזו קבוצה הרכב ומה הסיכוי שהוא עבר אצל איזה ילד בן 21 בידיים?

כמובן ככל שהרכב מפואר יותר ועולה יותר למשכיר הסיכוי הנ"ל פוחת. הרכב שלי למשל מהשכרה לשעבר וקניתי אותו רק מכיון שאני מאמין(ואין לי על מה להתבסס, אני לא יד ראשונה מההשכרה) שהוא היה מושכר לאיזה מנהל או שניים או 10 בעבר, אבל עדיין הסיכוי שנסע עליו איזה ילדון, נמוך כי ההשכרה שלו הייתה יקרה משמעותית מין הסתם, וטוב שכך. כמובן שהכל יכול להיות ואני לא תמים אבל לקחתי את הסיכון, ימים יגידו אם זה היה שווה את ההפרש במחיר (משמעותי, קניתי בכמעט 25% מתחת למחירון הרשמי...)

לדעתי גם הונדה סיויק זה לא בדיוק מסוג הרכבים שמשכירים חבורת ילדים שרוצים לרדת לאילת. ולא שזה לא יכול להיות (נניח 5 ילדים רוצים לרדת לאילת אז הם משכירים משפחתית וקורעים אותה כל הדרך) אבל דווקא במקרה של ההונדה בגלל שהיא יקרה ממשפחתית ממוצעת, הייתי פחות חושש כי עדיין ברוב המקרים אותה קבוצה של 5 ילדים תעדיף חלופה זולה יותר (מאזדה 3, סובארו B3 למשל, שאני מאמין שהם בקבוצה שונה מהסיויק...)

בגדול, לדעתי יש לנו יותר מידי סטיגמות מהעבר בנושאים כאלו, הרכבים היום אמינים יותר מבעבר, המנועים פחות רגישים (למשל אפילו חברה "בינונית" כמו קיה נותנת 7 שנות אחריות על מכלולים עיקריים), ז"א שכל עוד נסעו על הרכב בני אדם ולא חיות, הוא אמור להיות במצב סביר. כמובן מבחינת ריפודים, קוסמטיקה יש לבדוק כל מקרה לגופו ולהוריד בהתאם, בלי קשר לזה שהרכב מהשכרה (בדיוק כמו שנהוג להוריד על קוסמטיקה בקניית רכב מיד פרטית)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לפי דעתי:

קח בחשבון רכב של השכרה שהוא בלוי מכל הכיוונים, אפשר לקרא לו שחוט ואפשר לקרא לו משומש ע"י מספר לא מבוטל של משתמשים,המכלולים רפויים,הבולמים שחוקים אם לא גמורים,כל מתג,וכל כפתור עבר "התעללות" מסויימת.הרכב והמנוע אמינים ויסעו ויתפקדו אך כל הרכב מרגיש בלוי ורפוי,כל המכלולים המכאניים עברו התעללויות.

אם אתה מתכוון לקנות רכב כזה ,תוכל לנסוע בו כמו שהוא כמה שנים ולמכור אותו לאיזה מגרש או לזרוק אותו איפשהו, אם אתה מתכוון לקנות לטווח רחוק ולדעת שיש לך משהו טוב ביד, תצטרך להחליף את כל המכלולים כי הכל כבר שחוק ובלוי.וכך כבר תגיע למחיר אחר לגמרי ממחיר הקנייה.

אם תיקח רכב מהשכרה מאותה שנה רכב פרטי שעבר נסועה דומה, אתה תבחין בהבדל חד משמעי שלא ניתן לגישור בין אחד לשני,עכשיו זה נתון לשיקולך.

זאת דעתי הלא מחייבת, בעניין לגבי רכבי השכרה,לפעמים כשאין כסף,עדיף לא לקנות ואין ארוחות חינם.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...