Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון השיטה המוצעת פה היא לא טובה מכמה סיבות.

לשייף את הפנס כל פעם מחדש גורם רק נזק,בנוסף הלכה הזו לא מתאימה לפלסטיק וגם מצהיבה אחרי שנה.

כאשר מנסים לחדש פנס שעבר חידוש כזה העבודה הרבה יותר קשה וגם לא תמיד זה מצליח,טרפנטין פוגע בפלסטיק וראיתי כבר כמה פנסים במצב אנוש בגלל שהטרפנטין אכל אותם.

השיטה המומלצת היא להשתמש בפתרונות מתאימים לפלסטיק ולרכב כגון אופטי לנז של אופטימום,שבכלל עדיף ליישם לפני שהפנסים מצהיבים.

או לחילופין לעשות חידוש ללא לכה (ועם פוליש)וכל שטיפה ליישם אוטם צבע/ווקס על הפנס זה לוקח בדיוק 5 דקות.

עשיתי כמה חידושים ללא לכה כלל וזה מחזיק זמן דומה לחידוש עם לכה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אריק, תוכל להסביר על 2 השיטות שציינת? מה החומרים וסדר העבודה פחות או יותר?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

יישמתי את הלכה עם הספריי המדובר ויצא זוועה!

נוצרו מלא אדים על הפנס ועכשיו הכל מטושטש ואפלולי,מה אני עושה עכשיו בשביל להסיר את הלכה ?

האם שיוף מחדש עם נייר 800 יספיק להורידה ?

ויותר חשוב,איך אני מיישם את הלכה בצורה מסודרת ? מדובר על הספריי.

פורסם

קראת את האזהרות שלי ושל איתמר על הספריי לכה? לא יודע מה להגיד לך לגבי ההורדה שלו, אני בספק אם שיוף עם 800 יספיק כי אני שייפתי המון עם 600 ונשאר שכבה רצינית של לכה, ניסתי טרפנטין ואפשר לומר שהוא הוריד אבל זה לא הספיק ועכשיו יש לי סימנים של פיצוץ כמו כוורת של סדקים על הפנס, העדפתי לא להילחם עם הלכה הזה, בפעם הבאה כדאי אוטם באמת...

בכל מקרה כדאי לך לנסות לשייף וגם לתת לזה כמה ימים וזה אולי זה יהיה פחות אפלולי.

פורסם

האמת שהשארתי פנס אחד אפלולי עם הלכה כדי לראות מחר אם הוא יתבהר.

את הפנס השני שייפתי עם 600 והוא הפך להיות חלק לגמרי - האם זה אומר שהלכה ירדה או שאין קשר?

פורסם

יכול להיות שיישמת פחות לכה ממני ובאמת הצלחת להוריד אותה, תנקה את הפנס עם אלכוהול או משהו וחכה שיתייבש, אם אתה מרוצה מהתוצאה, הכל טוב!

פורסם

נראה לי שאם הפנס חלק אז הלכה ירדה,נשמע הגיוני לא ?

התוצאה עכשיו של הפנס עם הלכה ממש גרועה ואני בטוח שגם כך ישאר מחר בבוקר.

במקרה הרע אשתמש עם נייר 600 ואתחיל הכל מחדש,העניין הוא שאני שוב פוחד ליפול ביישום עצמו.

פורסם

יש מצב שפלסטלינה תועיל בהורדת לכה עודפת?

ואם לא, מה כן יכול להועיל? נייר שיוף גס? הרבה טרמפנטין? אולי להתחיל את כל התהליך מחדש בכלל?

פורסם
אהרון עם נייר שיוף 600 והרבה מים אפשר להוריד את הלכה,צריך קצת להפעיל כוח על הנייר ואז השכבה יורדת.

יצאה לא דווקא תוצאה לא רעה, אבל אני עם הפדנטיות התחלתי להתעסק יותר מידי והרסתי קצת...

כניראה שזה מה שאעשה הסוף, נוריד ונעשה מחדש.

פורסם

לא קרה לכם מצב שראיתם סדקים כשניסתים להוריד את הלכה? זה קרה אחרי השימוש בטמפנטין, אני תוהה אם זה סדקים בלכה או שפנס, אם כך המצב לא טוב .

פורסם

היום הייתי בהום סנטר, אייס, ועוד חנות רצינית לחומרי בניין ולא מצאתי לכה על בסיס מים שקופה ומבריקה עם הגנת uv. אין חיה כזאת. מה שמצאתי זה רק מט. מישהו יודע היכן ניתן להשיג?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...