Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לראסט-אולאום יש יבואן, אלרם, http://www.dvakim.com. באתר יש קטלוג ורשימת חנויות המשווקות את מוצרי החברה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעולה !

ראיתי גם סרטון עם פחיות צבע שלהם ופריימר, מקווה שהמחירים נוחים, תודה איתמר!

ד"א הנה בחור שמשתמש בחומר שהמלצת עליו -

פורסם

וממש אתמול הוא העלה סרטון בעמוד הפייסבוק שלו איך נראים הפנסים שנה לאחר היישום, עדיין נראים כמו חדשים.

ולטעמי המחיר נוח, ספריי לקה שקופה (340 גרם) עלה לי 25 שקלים בדרור כלי עבודה בפלורנטין בתל אביב. הלקה של MOTIP (מיכל גדול של 500 גרם) עולה 39 שקלים אצל אבי חלקי חילוף ברחובות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בעזרת איתמר התותח קניתי את ה CLEAR COAT 2X, מחיר ממש מעולה אחרי ששברתי את הראש איך להזמין מאמאזון, יצא לי 20שח, קניתי גם צבע שחור אני מתלבט אולי לצבוע את המראות, אשתדל היום או מחר לתת תוצאות. כמובן שהשאלה העיקרית היא העמידות, וזה רק הזמן יגיד.

פורסם

:mm_yeah:

גם אני רכשתי את הספריי של Rust-Oleum, אני מקווה ששמת לב שרכשת את זה שרשום עליו GLOSS ולא MATTE.

את הטיפול בפנסים אני מקווה לעשות באחת השבתות בשבועות הקרובים, אעלה תיעוד ורשמים.

IMG_20151012_183954.jpg

פורסם
בעזרת איתמר התותח קניתי את ה CLEAR COAT 2X, מחיר ממש מעולה אחרי ששברתי את הראש איך להזמין מאמאזון, יצא לי 20שח, קניתי גם צבע שחור אני מתלבט אולי לצבוע את המראות, אשתדל היום או מחר לתת תוצאות. כמובן שהשאלה העיקרית היא העמידות, וזה רק הזמן יגיד.

אחי איפה קנית את ה

CLEAR COAT 2X?

פורסם

אני מודה שהיה קשה ליישם אותה, אני לא יודע אם לכולם זה יהיה ככה, אני פשוט גרוע בכל מה שקשור לריסוס ולבקבוקי ספריי, נאבקתי עם טרפנטין ואז החלטתי ליישם אותה ע"י ריסוס על מטלית ואז מעבר על הפנס, תוצאות ומסקנות סופיות אני אתן בהמשך.

פורסם
אני מודה שהיה קשה ליישם אותה, אני לא יודע אם לכולם זה יהיה ככה, אני פשוט גרוע בכל מה שקשור לריסוס ולבקבוקי ספריי, נאבקתי עם טרפנטין ואז החלטתי ליישם אותה ע"י ריסוס על מטלית ואז מעבר על הפנס, תוצאות ומסקנות סופיות אני אתן בהמשך.

אם התוצאה לא מספיק טובה אז הטרמפנטין מוריד את הלכה כן?

פורסם

אני אישית הסתבכתי מאוד, קשה לי להגיד אם זו אשמת המוצר או לא, אבל אחר כך כשהשתמשתי בטרפנטין התגלו סדקים בפנס כאילו הוא עומד להישבר, השתמשתי בהמון טרפנטין וזה לא עזר, כנראה שמתי כמות רצינית של לכה.

חזרתי לשייף שוב על הלכה, ובעזרת עוד טרפנטין זה בסוף נראה טוב, אבל היה ממש קשה וקצת מלחיץ כשראו את הסדקים.

בסופו של דבר אני כן חושב שהלכה הזאת טובה מאוד (לראייה הקושי שלי להוריד אותה) ופשוט צריך לרסס בעדינות ומרחוק, נגיעות קטנות מספיקות. מי שרוצה כמובן יכול למרוח על נייר סופג כמו שעשיתי ולהעביר פסים כמו במדריך.

פורסם

היי חברים, עשיתי היום בסיטרואן C5 2003 שרכשתי השבוע,

הפנסים היו צהובים ואני נוטה להגיד אפילו מאוד צהובים.. מדובר ברכב שבשנה האחרונה לא זז כמעט כלל, וחנה כל היום בשמש ישירה..

בקיצור, שיוף עם נייר 800, לאחריו ליטוש עם 2000 ו2-3 שכבות לכה, להלן התוצאה:

20151017115013.jpg

פנס ימין אחרי הטיפול עם שכבה אחת של לכה, פנס שמאל לפני.. תוצאה מדהימה!

המצרכים היו טרמפנטין, ומעט לכה מבריקה לעץ של יעקובי עמיד לקרינה UV :)

ממליץ בחום :)

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בנוגע לפוליש שאחרי שלב השיוף, באיזה פוליש אתם משתמשים ואיך אתם מבצעים אותו?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...