Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב יש פה מישהו שהשתמש בלכה בספריי והצליח ליישם אותה באופן שווה על כל הפנס בצורה אחידה? יש למישהו טיפים איך לעשות את זה יעיל יותר?

חשבתי אפילו לרסס את הלכה על מטלית מיקרופייבר ואז עם המטלית למרוח על הפנס.. יש פה מישהו שניסה את השיטה הזו?

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

איתמר לא מצאתי את הלכה הזו בחנויות הנ"ל - גם לא ראיתי שהיא עמידה בפני UV,לנסות לחפש אותה בכל זאת ?

מצאתי את זו אבל היא ממש יקרה ודי גדולה :

http://www.mivnit.co.il/%D7%9C%D7%9B%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%91%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%99%D7%9D.html#.VkXM-r872KA

אהרון - ניסיתי להתיז ספריי על אפליקייטור ולנקות - ממש לא עובד - זה לא מחליק על הפנס וזה מכיוון שהלכה בספריי לא מדוללת.

בקיצור הספריי הזה לא מומלץ מהסיבה הפשוטה שהוא לא מפזר את הלכה באופן אחיד על הפנס.

אופציות שחשבתי עליהן לגבי הספריי :

לאחר היישום - לנסות לשייף עם הרבה מים את הפנס בעזרת נייר 2000 כדי ליצור שכבה אחידה של לכה.

או

לפני היישום של הספריי - לנסות להרטיב את הפנס עם כמות נכבדת של טרמפטין ורק אז ליישם - על רטוב - ככה הספריי יהיה דליל יותר ואולי ישב בצורה טובה יותר על הפנס.

עריכה אחרונה על ידי kfirg
פורסם (נערך)

בדיוק את הלכה הזו ראיתי היום בחנות גדולה באיזור חיפה. המוכר ציין שלדעתו הלכה הזו לא טובה ליישום על פנס (או כל לכה אקרילית אחרת).

הוא הציע לי את המוצר הבא:

image.jpg

image.jpg

מה אתם אומרים? מישהו ניסה?

המוכר ציין שלא צריך לשייף את הפנס, פשוט למרוח את המוצר על הפנס והוא מחדש אותו (למען ההגינות-ציין שמנסיון על הרכב שלו).

אם מישהו מכיר וניסה, יכול להיות שיש כאן פתרון מצויין וקל ליישום.

עריכה אחרונה על ידי Michael_N

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

לא מכיר את החומר הזה וזה לא לכה. אין לי מושג מה הוא יעשה לפנס.

kfirg רשמתי לך גם בפרטי, לכות על בסיס שמן מדללים עם טרפנטין, לכות על בסיס מים מדללים עם מים. מה שהצעת לא יעבוד.

מכל הניסויים והצביעות שערכתי לאחרונה הגעתי למסקנה שצביעה עם ספריי מצריכה נסיון וסבלנות כדי לקבל תוצאה מושלמת. אם יוצא מרקם תפוזי על הפנס אחרי השימוש בספריי אין מנוס משיוף יסודי עם נייר 2000 או 3000 להחלקת המשטח ואז מעבר עם מכונת פוליש.

היום שטפתי את הרכב בפעם הראשונה לאחר יישום הספריי על הפנסים והם נראים פשוט חדשים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר אז אם אני איישם את הספריי על פנס רטוב במים - זה לא יתפוס ?

כבר 4 פעמים שניסיתי ליישם את הספריי אך ללא הועיל.

אני לא רוצה לקנות לכה על בסיס שמן כי הבנתי שהיא מצהיבה.

פורסם

אני מניח שמשהו בתהליך היישום שלך לא נכון או שהלכה פגומה.

להרטיב במים ואז לרסס לכה נשמע לי כמו כשלון ידוע מראש. חפש בחנויות לקה שקופה ומבריקה לעץ ללא גוון על בסיס מים / אקרילית. יש כאלה בכל טמבוריה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ה UV לא פקטור ואני גם לא רואה שום בעייה עם זה שהיא מוצהרת לשימוש פנימי.

אם אתה לא בטוח בלקה הזו, בחנויות מתמחות יש עוד סוגי לקות שהן לא מבית יעקובי או טמבור. מעבר לזה אני מניח שאפשר לרכוש פחית לקה לרכב מטופקולור למשל.

פורסם

אז אתה אומר פשוט לקנות לכה רגילה על בסיס מים שקופה ומבריקה ?

אגב מצאתי לכה כזאת,אבל בטח יהיה קשה להשיג אותה בחנויות:

http://www.sundeck.co.il/%D7%A7%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%92-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%A2%D7%A5/exterior-water-based.aspx

פורסם

לא חובה, אבל ככה מדללים אותן. הכי טוב לקרוא את הוראות השימוש והדילול על קופסת הלכה עצמה.

פורסם
לא מכיר את החומר הזה וזה לא לכה. אין לי מושג מה הוא יעשה לפנס.

kfirg רשמתי לך גם בפרטי, לכות על בסיס שמן מדללים עם טרפנטין, לכות על בסיס מים מדללים עם מים. מה שהצעת לא יעבוד.

מכל הניסויים והצביעות שערכתי לאחרונה הגעתי למסקנה שצביעה עם ספריי מצריכה נסיון וסבלנות כדי לקבל תוצאה מושלמת. אם יוצא מרקם תפוזי על הפנס אחרי השימוש בספריי אין מנוס משיוף יסודי עם נייר 2000 או 3000 להחלקת המשטח ואז מעבר עם מכונת פוליש.

היום שטפתי את הרכב בפעם הראשונה לאחר יישום הספריי על הפנסים והם נראים פשוט חדשים.

אז אתה אומר שאם קיבלתי מרקם תפוזי אז מה שיש לעשות הוא לשייף טוב עם נייר 3000 ומים? ואחרי כמה זמן לאחר הריסוס מומלץ לעשות את זה? כמה זמן לשייף?

ובקשר למכונת פוליש, אין לי אחת כזו, האם יש דרך ידנית להגיע לתוצאה הרצויה?

פורסם

איתמר הורדתי את שכבת הלקה עם נייר 2000 בלבד - עכשיו הפנס נהיה חלבי.

האם זה בסדר וניתן לנסות ליישם שנית עם הספריי ? או שאני צריך להתחיל שיוף מחדש עם ניירות גסים יותר ?

תודה.

פורסם

קרא את השרשור שפתחתי בזמנו, הוא מפורט מאוד.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...