Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל שנה הרכב עובר טסט ותריך רק לטפל בעוצמת הפנסים הקדמיים, שאכן מעט עכורים,

רציתי לבצע שיוף בעצמי/להזמין שירות, אבל אף פעם אין לי זמן,

לכן בכל שנה אני משלם מחיר מופקע של 90 ש"ח עבור "תערובת של חומרים וגם לכה מיוחדת" המטפלת בפנסים,

וגם זה לתקופת זמן מוגבלת של מספר חודשים (כנראה כתלות בחשיפה לשמש).

הצלחתי לראות שמדובר בנוזל ורוד כלשהו, אבל כנראה שאת הפעולה המשמעותית מבצעת הלכה שנכנסת לשימוש בשלב האחרון,

על הבקבוקום כתוב משהו בסגנון "לכה לליטוש פנסים" או משהו דומה.

1. אני סתם סקרן לדעת, מישהו יודע מה זה בדיוק החומר שהם משתמשים בו?

2. ברור לי שעדיף לפעם הבאה שיוף או אפילו להחליף לפנסים חדשים/משומשים,

לא אבצע זאת בעצמי, אשמח לקבל קישור למקום מומלץ שכדאי לעשות בו (שירות שבו הם מגיעים אלי)

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במכון הטסטים כל מכירה או שרות (בתשלום) יעלה יותר מכפי שתשלם במקום אחר.

לגבי טיפול בפנסים וחידושם - ראה : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?375998-פרוייקט-מצולם-חידוש-פנסים-עכורים-והברקתם-בציפוי-הגנה-מפני-קרני-UV-ובזול

alfa 156 2.5.

פורסם

שלום. עשיתי היום את הפרויקט. יצא יפה בפנס הנהג. בפנס הימני של הרכב היכן שיושב הנוסע יצא פחות טוב. מחר אנסה להעלות תמונות

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

שלום לכולם,

כאמור, אתמול השתמשתי במים עם נייר 800 ואח"כ עברתי לנייר 1200.לבסוף ציפיתי עם לכה של יאכט ורנישט מבריקה של יעקובי + טרפנטין מינרלי ביחס של 1:1 . בפנס של הנהג מלכתחילה מצבו היה טוב יותר אז שם השתמשתי רק ב 1200.למרות שצילום תקריב אפשר לראות שריטות אבל צילום מרחוק הוא נראה יפה.

לגבי הפנס של הנוסע - יצא לי מעין של מיסוך ולא ממש מרוצה מהתוצאה הסופית.

האם שיוף מחדש יעזור לפנס הבעייתי? האם מהתמונות אתם יכולים להבין איך אפשר לעזור לי?

תודה

תמונות לפני הטיפול:

לפני 1.jpgלפני 2.jpg

תמונות לאחר הטיפול:

אחרי 1.jpgאחרי 2.jpg

תמונה של הפנס הטוב בצד הנהג, בתמונת התקריב רואים שריטות:

נהג אחרי 2.jpgנהג אחרי.jpg

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

הבנתי, האמת יש לי נייר 2000. אנסה שוב.

לגבי הפנס נוסע - עם איזה נייר? האם לעשות בכל הפלסטיק?

אשמח לתגובות

פורסם
במכון הטסטים כל מכירה או שרות (בתשלום) יעלה יותר מכפי שתשלם במקום אחר.

לגבי טיפול בפנסים וחידושם - ראה : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?375998-פרוייקט-מצולם-חידוש-פנסים-עכורים-והברקתם-בציפוי-הגנה-מפני-קרני-UV-ובזול

תודה, זה נכון, אבל זה לא עונה על השאלות שהצגתי.

פורסם

אף שיטה לא מחזיקה חוץ ממה שהולך במדריך שחולגי פירסם. אצלי זה מחזיק כבר שנתיים כמו חדש.

אם אתה לא רוצה לעשות את זה בעצמך, יש עשרות אנשים שקנו את הלכה הזאת ויישמחו לשתף אותה איתה, רק תגיד מאיפה אתה בארץ.

Stay Dirty

פורסם
אף שיטה לא מחזיקה חוץ ממה שהולך במדריך שחולגי פירסם. אצלי זה מחזיק כבר שנתיים כמו חדש.

אם אתה לא רוצה לעשות את זה בעצמך, יש עשרות אנשים שקנו את הלכה הזאת ויישמחו לשתף אותה איתה, רק תגיד מאיפה אתה בארץ.

אני מבין, אבל זה לא מה שאני שואל, ברשותך:

1. אני סתם סקרן לדעת, מישהו יודע מה זה בדיוק החומר שהם משתמשים בו?

2. ברור לי שעדיף לפעם הבאה שיוף או אפילו להחליף לפנסים חדשים/משומשים,

לא אבצע זאת בעצמי, אשמח לקבל קישור למקום מומלץ שכדאי לעשות בו (שירות שבו הם מגיעים אלי)

פורסם

1. לא יודע, ולא משנה איזה חומר זה. אם אתה לא משייף קודם עם נייר זכוכית לא עשית בזה כלום.

2. יש הרבה חברים בפורום שיישמחו להגיע עד אליך ולבצע יחד איתך את השיוף ומריחת הלכה שהם קנו בעבר ונשאר להם פח שלם.

רק תשתף את המיקום שלך.

3. מה קורה עם הכינויים שלך ?

Stay Dirty

פורסם

1. מה הכוונה "לא משנה"? אני שואל מתוך סקרנות, אני בכלל לא מתכוון לעשות זאת.

אם מישהו יודע באיזה חומר מדובר, אשמח לדעת.

2. תודה רבה, אבל אני לא רוצה שמישהו יבצע איתי את התהליך, אני אשמח לקבל המלצה למישהו שעושה זאת בתשלום בעצמו.

3. בעיות של המיילים בפורום.

פורסם

אם היית טורח להיכנס למדריך היית מבין שמדובר על לכה וטרמפנטין.

החומר שהם מורחים לפני הלכה כנראה סוג של פוליש.

לא מבין מה ההתעקשות, לקנות או להיעזר בחבר פורום?

במקום לקבל עזרה בחינם+זה נשאר למעלה משנתיים, אתה מעדיף לקנות פנסים?

לשלם כמה מאות שקלים, במקום 0, לי נשמע לי מוזר לגמרי.

גם אם תקנה חדשים זה יחזור על עצמו.

הקיצר, ממליץ על אורן שרותי רכב לליטוש פנסים, במוסך הם פועלים לפי המדריך.

הזורע 4 חולון.

רועי

פורסם

1. טרחתי להכנס למדריך (המצויין), אבל לא הבנתי כיצד הסקת שגם במכון הטסטים זה החומר שהם משתמשים.

2. לא אמרתי שאני מעדיף לרכוש פנסים, אמרתי שאני לא רוצה לבצע את הטיפול לבד וגם לא שמישהו יעזור לי בחינם,

אני רוצה להזמין מישהו שיגיע אלי ויבצע את הטיפול תמורת תשלום כפי שהומלץ במדריך, האם יש מישהו כזה?

פורסם

לא תמיד צריך לשייף וכול התהליך הזה.

לרוב לפעמיים מדובר בסך הכול עכירות חיצונית שיורדת עם פוליש בלבד.

דוגמה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?375998-פרוייקט-מצולם-חידוש-פנסים-עכורים-והברקתם-בציפוי-הגנה-מפני-קרני-UV-ובזול&p=4621192&viewfull=1#post4621192

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...