Jump to content

DinDani

  • הודעות

    7
  • כאן מאז:

הנקודות של DinDani

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. בכל שנה הרכב עובר טסט ותריך רק לטפל בעוצמת הפנסים הקדמיים, שאכן מעט עכורים, רציתי לבצע שיוף בעצמי/להזמין שירות, אבל אף פעם אין לי זמן, לכן בכל שנה אני משלם מחיר מופקע של 90 ש"ח עבור "תערובת של חומרים וגם לכה מיוחדת" המטפלת בפנסים, וגם זה לתקופת זמן מוגבלת של מספר חודשים (כנראה כתלות בחשיפה לשמש). הצלחתי לראות שמדובר בנוזל ורוד כלשהו, אבל כנראה שאת הפעולה המשמעותית מבצעת הלכה שנכנסת לשימוש בשלב האחרון, על הבקבוקום כתוב משהו בסגנון "לכה לליטוש פנסים" או משהו דומה. 1. אני סתם סקרן לדעת, מישהו יודע מה זה בדיוק החומר שהם משתמשים בו? 2. ברור לי שעדיף לפעם הבאה שיוף או אפילו להחליף לפנסים חדשים/משומשים, לא אבצע זאת בעצמי, אשמח לקבל קישור למקום מומלץ שכדאי לעשות בו (שירות שבו הם מגיעים אלי)
  2. תודה, אבל אני לא מתכוון להכין כבל בעצמי, ולא לבצע דוקטורט בחתכי ונתוני כבל, נזכרתי שבפעמים הבודדות בעשור האחרון שנזקקתי לכבלים, תמיד הם היו הכבלים הפשוטים והזולים שהיו בנמצא, ותמיד הם עשו את העבודה. תודה לכולם.
  3. רציתי כבל התנעה שיהיה לי ברכב (נפח מנוע 1400 ו 1600), אינני מומחה לנושא, אבל גיגלתי וקראתי על דוקטורט בנושא, על עובי הכבל (ללא הפלסטיק), על רוחב החתך, על חישובי אמפר, נפחי מנוע ושאר ירקות. כל זה לא מעניין אותי, אני לא מבין מזה וגם לא רוצה להבין אלא רק צריך כבל שכאשר אצטרך להניע את הרכב פעם בשנתיים, הוא יעשה את העבודה, ולא מדובר בטרקטור, אלא ברכב ממוצע בנפח של 1400 ו 1600. אוטו דיפו, כבל בוסטר 600 אמפר, 60 ש"ח. יעשה את העבודה?
  4. מה זה פוליש ידני? איזה חומר? מהיכן רוכשים?
  5. תודה, אבל אני לא רואה את עצמי עושה זאת האם יש המלצה לבעל מקצוע טוב? אגב, האם בטוח שהבעיה היא חיצונית? לפחות בפנס השמאלי נראה כמו שאריות של רטיבות פנימית.
  6. מאזדה 3 שנת 2006, להלן צילום של שתי הפנסים הקדמיים, בשמאלי ניתן לראות חוסר חדות וגם ממש סימנים, ובימני "רק" חוסר חדות, כשהעברתי את הרכב טסט לא עשו בעיה, רק אמרו שמומלץ לבצע פוליש. גיגלתי וחיפשתי גם בפורום, ראיתי שאפשר להחליף פנסים, אפשר לבצע פוליש ע"י בעל מקצוע, אפשר להזמין בארץ ובחו"ל קיט עצמי, אפשר להעביר סמרטוט עם חומר מוכן וכו', אבל הלכתי לאיבוד בין שלל האופציות, אשמח להכוונה. 1. האם הבעיה היא פנימית או חיצונית? (לפחות בפנס השמאלי נראה כמו מים פנימיים). 2. מה עלות ההחלפה לזוג פנסים חדשים (לא בהכרח מקוריים)? 3. האם קיט לטיפול עצמי ומטלית ספוגה בחומר מתאים זו בעצם אותה האופציה? 4. מה בדיוק מבצע הפוליש? הוא מסיר שכבה מהפלסטיק? 5. מה העלות של ביצוע פוליש ע"י בעל מקצוע שמגיע אלי, והכי חשוב, אשמח להמלצה חמה על מישהו באיזור המרכז. תודה רבה.
×
×
  • תוכן חדש...