Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה מפגש, הרבה אנשים הגיעו, לא יצא לי לשמוע הרבה מערכות פרט לזאת של גיונר מערכת רעש שאי אפשר לפספס.

בהיגעתי למפגש פתאום אחד המגברים הפסיק לעבוד מווליום מסיום, וופר שמאל הפסיק לפעול, ובקיצור כל הזין.

אני חייב להודות ל-lanosforce שישב ביחד עם שלומי בנחישות ומצאו דרך להפעיל את הHU ולכוון לי את המערכת.

לא היתי מרוכז במפגש, כל מה שעניין אותי למה וופר שמאל לא עובד, נסעתי לשלומי הביתה, ישר פירקתי את הדיפון וגילית שככל הנרא החלון תלש את הכבל, הכבל הוחזר למקום והופ חזרנו !!

אני חייב לציין משהו שהפריע לי במפגש, יש המון אנשים שחושבים שרגע עם המערכת של מישהו זה מספיק כדי להעביר עליה ביקורת שלמה ולפסול אותה. אני הגעתי לא מכוון, עם תקלות והיו אנשים שרצו ומיהרו לסקול את הסט, זה חבל.

שלומי הגיע עם הטזיס עם הגברה שלא מסוגלת להחזיק סט כזה, ובחור בשם יוני כבר הספיק לומר משפט דיבילי כמו " סט שלא שווה 20K"

חוץ מזה בגדול היה מאוד נחמד לראות את האנשים שמאחורי המקלדת.

עכשיו אחרי המון כיוונים אני יוכל סוף סוף לכתוב ביקורת על הסט.(בהמשך).

חייב להודות, חברי הפורם צדקו, איני באמת זקוק לסט אחורי, ולכן הוא מוצע למכירה.

2 WAY VOCE חדש, חובר לצורך בדיקות.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבר׳ה באמת היה אחלה מפגש

מישל אני מבין שאם רק אני אומר שלא צריך סט אחורי זה לא מספיק לך

סתם הכל בצחוק אני שמח שהגענו לתוצאה שכל כך שאפת אלייה

ועוד דבר אולי יוני חושב שהסט לא שווה 20K אבל זו לא הייתה המטרה שלי

המטרה שלי הייתה שאני יהיה מרוצה ויהנה מהסאונד ולא כדי שמישהו אחר יגיד אם שווה או לא

ועוד דבר קטן יוני אחלה גבר אני מחכה פעם הבאה לראות איך הוא התקדם עם המערכת שלו

באמת שנהנתי כל שנייה שהייתי במפגש אתם אחלה אנשים נתראה במפגש הבא ;)

פורסם

מה הבאסה במפגשים אלה שזה עובר כל כך מהר.:?

לא הספקתי לשמוע הרבה מערכות. :-(

פעם הבא צריך להתחיל יותר מוקדם.:twisted:

שלומי לא התכוונתי להעליב או משהו, אבל בצורה שצגתה את הסט שלך עוד לפני שנכנסתי לרכב כן, קצת היה מעכזב בשבילי.

אבל אם אתה אוהב מי אני בכלל, סתם פוץ מהצפון:-P,אני רק אמרתי את דעתי בנושא.

ושוב אני מתנצל אם פגעתי או משהו.

פורסם

עכשיו רואים בבירור שחברי פורום מרכז וצפון נפגשו אחד אם השני - שרשיר כזה היה הופך בקלות לשרשיר מלחמה אם הינו נשארים מאחורי עכבר ומקלדת.

האווירה טובה וחשוב שיצא לנו להפגש בצורות שכאלו - אני אנסה לעשות מאמצים גדולים להגיע לאחד משני מפגשי הצפון הקרובים - הבעיה שלי עם מפגשי הצפון היא שהם מתחילים ביום שישי בשעה 14:00 ואחרי זה יש לי עוד נסיעה חזרה...

לא יכול להבטיח אבל אני מאוד רוצה להגיע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בשעה 14:00 הלוואי, במקרה הטוב זה 15:00, וכולם כבר ב-18:00 מתקפלים בגלל ארוחת ערב.

אנחנו צריכים לעשות מפגש יום שבת כמו אצלכם, יום שבת אפשר להתחיל מוקדם.

אני אשתדל להגיע למפגש הבא במרכז שוב אם אני לא הסגור שבת בבסיס.

פורסם

בהחלט צריך להעביר את מפגשים של הצפון ליום שבת.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

או להקדים אותם הרבה קדימה אבל אז בטח יהיו הרבה שלא יכולו להגיע בגלל עבודה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מפגש ממש נחמד מקווה שמי שיצא לו לשמוע את המערכת נהנה.לצערי הפעם הייתי צרי לזוז מוקדם נתראה במפגש הבאה או במפגש דרום השבוע.

• תוכן חדש...