Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחד המפגשים הגדולים הזכורים לי התקיים היום. מזג אוויר מצויין ומגרש חנייה מלא מאי פעם (:wink:) בהחלט תרמו לאווירת המפגש.

באתי עם 36 מדבקות, כולן נלקחו ועוד הרבה אנשים הסתבובבו בלי. שאפו!

נהנתי לראות ולמזמז ציוד ישן של BOSS ומאוד הופתעתי מהמערכת של הפולני. כל הכבוד!

ראיתי כמה צלמים, הפעם אין תירוצים ללמה אין תמונות!

יאללה, שרשרו רשמייכם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבאס שלא באתי, הרגשתי חרא.. יאלה תעלו תמונות ותגובות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב, פעם ראשונה שאני בא למפגש כזה, ובכלל אני חדש בפורום. סה"כ היה מאוד נחמד, פגשתי אנשים מעניינים ולמדתי לא מעט דברים חדשים. זה המקום להגיד תודה לכל מי שהסביר ונתן עצות: איתמר, שנתן לי להבין שמגבר ה- Boss הישן שברשותי הוא לא זבל סיני (אלא מיוצר ע"י Zed Audio בארה"ב) - סחטיין על הידע, איתמר - ממש אינציקלופדיה מהלכת :-). תודה גם לגיל מזרחי (וסחטיין על המערכת), מוטי (m-o-t) - שעזר לי לרדת מהעץ :-) וגם הכיר לי כמה אנשים, אלון שהשמיע לי את הסאונד הטוב ביותר ששמעתי היום, יוסי אלפיין שהסביר והדגים את ההבדל בין סאונד היקפי לבמה קדמית, שלומי VyniX - האיש והבידוד - על ההסברים המלומדים על Crossover, הגברה פאסיבית ואקטיבית ועוד, ליהב - בעל הרכב המסחרי (אחלה HU), לבחור עם הפיאט (?) המשופרת (לירן?) שחלק חוויות, ואני מקווה שלא שכחתי אף אחד. כמו שאמרתי, חוויה חיובית. מומלץ!

אבי

פורסם

היה מפגש אחד המצחיקים נשארתי עד הסוף פעם ראשונה

יוגב אם אתה רואה את ההודעה שלי שלח לי הודעה פרטיתי אני רוצה את התמונות שצילמת...

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

באמת היה מפגש גדול!

איתמר, מזג האוויר כבר נוח ואני חושב שמאפשר גם לפתוח מנגל מפגש הבא לא??

איפה מיקי עם הנפנף??

Viborg שלום לך, ברוך הבא למשפחת קארספורום, אתה תראה שאנשים פה מאוד שמחים לדבר להראות ולהדגים כל מה שקשור במערכות סטריאו לרכב, ככה שאל תתבייש חס וחלילה לבוא ולשאול שאלות.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

היה מפגש מעניין והרבה רכבים ורכיבים מעניינים

היה נחמד לראות את הרבה מחברי הפורום לא מאחורי מקלדת

הרבה אנשים טובים והרבה טיפים טובים לשיפורים (יקרים!!)

מעלה קצת תמונות מהמפגש 1 מתוך 3

IMG_0002_resize.JPG

IMG_0003_resize.JPG

IMG_0005_resize.JPG

IMG_0008_resize.JPG

IMG_0009_resize.JPG

IMG_0010_resize.JPG

IMG_0011_resize.JPG

IMG_0012_resize.JPG

pioneer.p99

genesis dual mono/genesis four Channel

dynaudio esotar 2 - 3way

genesis miniblock/genesis audiophile

פורסם

וואו - איזה מפגש

אחד המפגשים היותר גדולים ויותר כיפיים שאני זוכר מזה הרבה זמן.

הגעתי עם הרכב הישן יותר - הקורולה עם הסט אימג'ן על הקרוס הפסיבי החדש שבניתי לו ואכן אהבתי לקבל עליו הרבה מאוד תגובות אוהדות מאוד, אני סה"כ מאוד מרוצה מהתוצאה שהושגה ברכב הזה עם התצורה הנוכחית ובעתיד, ברכב הבא אני הולך על משהו הרבה יותר מורכב בקרוס.

--------------

היה לנו ביקור אורח - תמיר TamirK הגיע עם האיטלקייה הלוהטת שלו (אלפא 159 לבנה) והתקנה מרהיבה שבוצעה ע"י יוסי, כשראיתי את הטוויטר והמיד עם הטבעת אלומיניום על הקורה ביחד עם הריפוד המהמם הזה פשוט נמסתי.

תמיר - אתה חייב לעשות גימור דומה לוופרים.

כשהפעלתי את המערכת ברכב שלו נזכרתי למה אני כל כך אוהב את מוראל ועד כמה שהאילייט פשוט נעימים לאוזן.

מכאן לשם, שעה של כוונים והצלחנו למרכז את הבמה, להדגיש את הסאב ולהביא אותו לקדמת הרכב, למצוא את הסטאפים ואת הפאזות הנכונות לסט ולתת למערכת דרגה גבוהה יותר של חיות.

אני חייב לציין שהרכב הזה ביחד עם המערכת הזו מהווה בעיניי שילוב קטלני.

--------------

עברתי לרכב שהותקן בו אודיסון VOCE שלושה חלקים מקדימה על HU של פיוניר שהוא חלק מסדרת הSTAGE4

לי ולשלומי לקח קרוב לשעה להבין איך מכוונים את הדבר הארור הזה, אבל לאחר שהבנו תוצאות טובות מאוד הושגו תוך זמן קצר מאוד ואז פתאום היה ניתן לפתוח את המערכת הזו ובחיי - איזו אגרסיביות ממערכת אחת :-D

הרכב היה פיאט פונטו אדומה - ממש אהבתי את הרכב ואת הישיבה בו.

---------------

עברתי לשמוע את המערכת אצל YOGICAR - פוקל אוטופיה בריליום

מה שאני רוצה לאמר כאן שבאמת הוכח לי שטוויטרים של פוקל יכולים להשמע נהדר ולא לצרום לאוזן כלל וכלל.

הם אפילו לא היו חזקים מידי בשבילי וזה נדיר.

מה שכן נראה שהמגבר שם לא סוחב טוב את הסט הזה או לפחות את הוופרים וגם יש שם עבודה רבה עדיין על הסאב שזה הכאוס הכי מרוח שיצא לי לשמוע עד היום וזה סאב מדוייק עד כדי כאב.

יש המון פוטנציל אבל צריך לממש אותו.

-----------------

הרכב של יוני YONISI מהצפון הרחוק

קודם כל שאפו על ביקור של חברי צפון במפגש מרכז - חברים כבוד גדול ואני מקווה שבאחד משני המפגשים הקרובים שלכם אוכל סוף סוף להגיע עם האוונסיס.

מאוד נהניתי לשמוע את המערכת של יוני, מידים של לאנזר בתוך פוקל K2P והסאונד היה פשוט חי ובועט בו זמנית הטוויטרים ממש לא צרמו לי ובאמת נהניתי לשמוע אותם.

ליוני יש נטיה להדגיש קצת יותר מידי את הכלים אבל זה עניין נקי של טעם ואני בטוח שלהמון אנשים המערכת שלו פשוט נשמעת נכון וטוב.

יש שם עבודה על התיבות ורוחב הבמה טיפה מוגבל בגלל מיקום הרכיבים אבל סה"כ מערכת פנטסטית שהיה פשוט תענוג להאזין לה.

------------------------------

יצאתי עייף ושחוט :-D

היה כיף לפגוש חברים וותיקים.

מתקינים מבית.

הרכב של יוסי פשוט פאקינג מהמם! (אלפיין)

אין הרבה מה לאמר מעבר לזה - כן ירבו!

ואיתמר - קצת אחר כך קלטתי שאין לך סאב ברכב ובאמת המידבאסים האלה רצחניים (מוראל דוטק) אבל יש שם איזה בור שצריך לסגור - הפיוניר נשמעים טוב באופן כל כך מפתיע ל"ביוניר ישראל".

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איטום זה צעד הבאה שלך. לא מילוי דלק, לא קניית בשר למנגל אלה איטום של רכב!!!!

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

יבגני התכוונת אליי ?

אם כן . אז כבר לקחתי בלוק בידוד עוד במפגש והכל יהיה בסדר בקרוב

אדי - נכנסתי לאיביי לחפש מגברים בגללך :-D

אכן מתבקש לתת לאוטו(פיה) מגבר מכובד יותר

pioneer.p99

genesis dual mono/genesis four Channel

dynaudio esotar 2 - 3way

genesis miniblock/genesis audiophile

פורסם

הרבה (המון!) תודה לאופיר שעזר לי עם הMS8 הדנדש :-D

המערכת לדעתי נשמעת מדהים, בידיוק כמו שדמיינתי ואפילו יותר.

שמחתי להשמיע את הסט למרות שהוא אפילו לא הספיק להיפתח ולא קרוב לזה, המיצובישי האפורה עוד תיהיה כוכבת :-P

וכמובן, איך אפשר לשכוח את המפגש עם השוטר בכביש איילון, המבט הזדוני שהיה לו "אני הולך להוריד אותך", הוא רק שכח שאנחנו לא שותים ונוהגים אז לא הלך לו :)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

יאללה מפגש הבא מבטיח להגיע :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

היה מפגש ממש נחמד.

מאד נהנתי!

למרות שלא היה לי כלכך מה להציע, מקווה שמפגש הבא הכל יהיה מותקן ונוכל לשתף אתכם גם :)

אודי, עם הפונטו הלבנה :)

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...