Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה?? היה מפגש?

חבל שלא באתי...

סתםםםםם, היה אחד המפגשים הכי פורים שהיו לנו מזה הרבה הרבה זמן.

היה ממש כיף להכיר חבר'ה חדשים, לשמוע ולהשמיע, היה כיף להכיר את החברים מהצפון!

אני אמנם חלש בשמות וכינוים אבל בהחלט נהנתי לשמוע את המערכת של YONISI, בהחלט היה מעניין ונעים לשמוע את רכיבים מנוצלים עד תום וכפי שאמרתי לך, הצלחת לסחוט את הרכיבים שלך ולמצא את המערכת.

למרות הבניות הבומבסטיות הסט נשמע ממש טוב ביחס לתנאים (הגברה... :cry: )

נהנתי להשמיע ולקבל פידבקים מהחברים.

ומקווה שלמפגש הבא השדרוג יבוצע.

שבוע טוב

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

הגעתי עם הבת שלי (בת 6 ) שלא כל כך נתנה לי להסתובב יותר מידי (הזמן היה גם מוגבל מבחינתנו ) , ונבהלה קצת כאשר ג'וניור הפעיל את המערכת ברכב שלו...

אולי בפעם הבאה יהיה גם קצת יותר זמן. לפחות אני יודע שמי צריך CARPC כאשר יש IPAD !

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
מה?? היה מפגש?

חבל שלא באתי...

אני אמנם חלש בשמות וכינוים אבל בהחלט נהנתי לשמוע את המערכת של YONISI, בהחלט היה מעניין ונעים לשמוע את רכיבים מנוצלים עד תום וכפי שאמרתי לך, הצלחת לסחוט את הרכיבים שלך ולמצא את המערכת.

נהנתי להשמיע ולקבל פידבקים מהחברים.

ומקווה שלמפגש הבא השדרוג יבוצע.

שבוע טוב

רוני נ.

פשוט נהנתי לשמוע ברכב שלך.. סאונד חבל על הזמן וסאב מדהים אין דברים כאלה!

יאלה MLK3 !! :) אני מקווה שתפנק את הסט בבנייה שראוייה לו.

פורסם
לאודי, קבל תיקון, קראתי לך בטעות לירן... :oops:

בהצלחה עם המערכת החדשה!

:wink:

איך הגעת ללירן אני לא יודע חח

ותודה! :)

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אחלה של מפגש, במיוחד שזה הראשון שאליו הגעתי! (ליאור- החולצה עם הבחורה "והמכשיר" :-D )

חבל באמת שעדיין לא התקנתי את המערכת ברכב החדש.

מה שכן, עדיין לא קיבלתי תשובה והחלטה לגבי ההתקנה שאני ארצה לבצע:cry:, חלק אמרו ככה וחלק אמרו ככה.

בגדול השאלה כזו: האם להיות עם סט קדמי (שלדתעי יהיה מורכב מוופר של ההי אנרג'י, וטוויטר מורל MT22/12) ויהיה מוגבר בגישור או סט קדמי ואחורי (דוטק קדמי, וטמפו אחורי).

בנוסף שמחתי סוף סוף לראות פרצופים שמדברים איתי ולא לקרוא דברים שקשה להסביר אותם, שמחתי מאוד לראות את האנשים שמאוחרי המסך, זה באמת שווה את כל שהותי בפורום בחצי שנה האחרונה, אני מקווה להרכיב את המערכת ולבוא למפגש הבא עם יכולת לתרום גם קצת.

באמת אחלה של אנשים והמון אהבה ותמיכה יש פה.

רהבה מהאנשים שאכן רציתי לראות ראיתי. ך]י מה שהבנתי עכשיו, אדי lanoceforce, הייתה במפגש? מאוד רציתי להכיר אותך.

אליקו, אני ממש רוצה לשמוע על מה מדברים שכשאומרים SPL בארץ אומרים אליקו. בנוסף אני ממש ממש מחכה לראות איך ההונדה "השבורה" (לפי פיו של גיל) תתקדם, האוטו יכול להיות מדהים!, במיוחד שהגראונד זירו האלה יהיו מנוצלים אפילו יותר.

לסיכום, היה סבבה לגמרי.

שחכתי לציים שהפינת נרגילות שהייתה גם הייתה מאוד לטעמיי:-), במפגש הבא גם אני אביא נרגילה. (או אולי מכשיר:twisted:)

פורסם

הי,

בשבילי זה המפגש הראשון.

הגעתי מזכרון, תוך הקרבה של שנת הצהרים של שבת..:-)

אבל היה שווה.

אני חייב לציין ולהודות לאדי!

אחרי מספר אמירות שלום קצרות, הוא התיישב באוטו, מפגין בקיאות וידע אבל בעיקר אדיבות וסבלנות אין קץ.

ראיתי אחרי כך שעבר גם לרכבים אחרים..

אכן מלאכת הכיוונים בביט 1 היא אינסופית.

לגבי המידבאסים, אדי- אתה צודק. אולי המראה המהוקצע של הקורות הבנויות מגיע גם להם..

באותה הזדמנות, אולי גם נוציא אותם קצת החוצה ונייצר יותר נפח.

שאילתה בנושא כבר הופנתה ליוסי..:-)

תמיר,

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם
איך הגעת ללירן אני לא יודע חח

ותודה! :)

אם אתה ממש רוצה לדעת איך...

זכרתי את הפיאט שלך (קשה לשכוח אחרי כל השיפורים... :wink:), אז חיפשתי בפורום פוסט עם פיאט :type: ומצאתי כמה, של מישהו בשם לירן :? ומשום מה זה נראה לי מתאים :idea:

'צטער, גם אני לא ממש חזק בשמות...:loco::loco::loco:

:hihi:

פורסם

הרכב של יוני YONISI מהצפון הרחוק

קודם כל שאפו על ביקור של חברי צפון במפגש מרכז - חברים כבוד גדול ואני מקווה שבאחד משני המפגשים הקרובים שלכם אוכל סוף סוף להגיע עם האוונסיס.

מאוד נהניתי לשמוע את המערכת של יוני, מידים של לאנזר בתוך פוקל K2P והסאונד היה פשוט חי ובועט בו זמנית הטוויטרים ממש לא צרמו לי ובאמת נהניתי לשמוע אותם.

ליוני יש נטיה להדגיש קצת יותר מידי את הכלים אבל זה עניין נקי של טעם ואני בטוח שלהמון אנשים המערכת שלו פשוט נשמעת נכון וטוב.

יש שם עבודה על התיבות ורוחב הבמה טיפה מוגבל בגלל מיקום הרכיבים אבל סה"כ מערכת פנטסטית שהיה פשוט תענוג להאזין לה.

".

תודה רבה אדי, לגבי הדגש של המידים על הזמר, לפניך ישב אצלי מישהו שנתתי לו הדגמה על המידים בכיוונים שונים, אז שיניתי משהו בקרוס לפני שנכנסת לרכב שלי וששכחתי להחזיר את זה לכן שהשמעתי לך :cry: אז הזמר לא היה יותר מידי מציאותי, ולא שמעתי את זה כי לא ישבתי ליד הנהג, ובדרך הביתה שמתי לב לזה וזה תוקן.:-)

לגבי הדגשים של הכלים, כן זה כי אני אוהב סאונד אם הרבה בשר מה שנקרה, הסט אפ שלי מכוון לקהל היעד הצעיר יותר ולא למבוגרים שבשבילם זה מוגזם קצת כמו שאתה אומר.:-P

הגב מעוד אהבתי את ה-hybrid audio imagine באמת לא רע בכלל.

שבוע טוב

רוני נ.

רוני אהבתי גם מאוד את ה-MLK באמת לא יצא לי לשמוע MLK (טוב מאחורי הסט הזה מסתתר לו VRX :-P זה לא קיקר :-)) צריך קצת לשפר את הגבוהים אם הטוויטרים וזה היה פנטסטי פשוט.

שוב תודה לכולם וליוסי אלפין, רוני, אדי, גיל, ולכל האנשים על המחמאות על הסטאפ שלי.

יוסי לקחת לי את אז הדיסק הכי יפה שלי :-D תהנה ממנו.

אם אני הסיים את האיטום והוריד את התיבות הגיע גם למפגש הבא במרכז..

נהנתי מאוד.

יוני.

פורסם
הגעתי עם הבת שלי (בת 6 ) שלא כל כך נתנה לי להסתובב יותר מידי (הזמן היה גם מוגבל מבחינתנו ) , ונבהלה קצת כאשר ג'וניור הפעיל את המערכת ברכב שלו...

אולי בפעם הבאה יהיה גם קצת יותר זמן. לפחות אני יודע שמי צריך CARPC כאשר יש IPAD !

עופר מצטער אם הבהלתי את הבת שלך פשוט החברה שיגעו אותי להפעיל :wink: {מקווה שעד מפגש הבא המצברים כבר יגיעו ואז לא כדאי לך להביא אותה :-P }

היה מפגש גדול ומהנה

ניתראה במפגש הבא

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

חרא מפגש,חרא רכיבים וחרא אנשים!

סתםםםם,המפגש הכי טוב שהייתי בו מאז שאני בפורום.

יוני,המערכת שלך מדהימה! הייתי בספק כמה המיד של לאנזר ישמע טוב,אבל הוכחת לי אחרת,שפו!

יוגב,סט מדהים.

אדי,נשמע מעולה.

רוני,חרא מערכת,אם אתה רוצה אני יכול לקחת אותה:lol:

ג'וניור,אני מחכה ליום שיגיעו המצברים שלך וסופסוף המונו'ים יקבלו חשמל כמו שצריך:twisted: :twisted: :twisted:

ולכל מי שהיה,היה כיף לראות אותכם!!!

והכי חשוב!

ה-IPHONE שלי לקח בתחרות:-D :-D :-D

ימשיך כבודו...

בשיפוצים...

פורסם

תמיר -

יש לי הרגשה שהשאילתה לא תיענה בשלילה :-D

יוני - זה לא משנה יותר מידי, המערכת שלך נשמעת טוב, טוב מאוד ובאמת לקחת שם את הרכיבים לקצה.

תיקח בחשבון שהאימג'ן זו רק רמת הכניסה :-D

בפעם הבאה אני בא עם האוונסיס - חוות הדעת שלך חשובה לי כי הצורה שבה אתה מכוון את המערכת היא ייחודית - אשמח לפידבק ממך.

תביא אתך עוד כמה חברי צפון - אולי סוף סוף יקום לו עוד מפגש איחוד בנתניה במיקום הנהדר שתפסנו שם - לזכר ימים טובים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נראה לי שחלק מהאנשים איבדו ערך למילים שהם אומרים :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...