Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פז'ו 207 חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעתנו טובה, ודעתך?

וברצינות, מה השימושים, מה התקציב, מה הדרישות מהרכב, כמה אנשים יסעו ברכב ברוב הזמן, כמה מהנסיעה עירונית או בין עירונית וכמה ק"מ אתם עושים בשנה. בלי כל הדברים הללו (ויותר) לא תוכלו לקבל המלצה כמו שצריך על רכב

פורסם

רכב חמוד, נוח, יפה, חסכוני, ואפילו מהנה לנהיגה.

אבל כל זה בא עם מרווח בעייתי מאחורה, ובגאז' קטן.

כמו שהבחור מעלי אומר, רצוי להוסיף תקציב ודרישות, יש לא מעט רכבים טובים היום בשוק.

פורסם

או קיי , צודקים . קצת מיהרתי מקודם , אבל עכשיו אוכל פרט .

רב הזמן אישתי תנהג ברכב ולבד .מרבית הנסיעות הן מהקריות לכרמל ובחזרה , כלומר נסיעה עירונית אבל חשוב שהמנוע יהיה מספיק חזק ויעלה בקלות את העליות . הרכב חייב להיות אוטומטי והתקציב קצת מעל 100000 ש"ח . אין לי נסיון עם צרפתיות . חשובה לי אמינות הרכב , מחפש רכב של להניע לתדלק ולנסוע , שנוחות הנסיעה תהיה טובה כמובן ושלא תהיה ירידת ערך גדולה מהממוצע .

כמו שאמרתי היום היא נוהגת על מזדה 6 ואנחנו מאד מרוצים וגם לפני הייתה לנו במשך מספר שנים מזדה 626 שגם היא הייתה מצויינת .

תודה מראש .

נ.ב אמור להיות להם מבצע ב 13 לחודש . לא היו להם פרטים על המבצע או שלא רצו לומר לי , יש למישהו מידע 8).

פורסם
או קיי , צודקים . קצת מיהרתי מקודם , אבל עכשיו אוכל פרט .

רב הזמן אישתי תנהג ברכב ולבד .מרבית הנסיעות הן מהקריות לכרמל ובחזרה , כלומר נסיעה עירונית אבל חשוב שהמנוע יהיה מספיק חזק ויעלה בקלות את העליות . הרכב חייב להיות אוטומטי והתקציב קצת מעל 100000 ש"ח . אין לי נסיון עם צרפתיות . חשובה לי אמינות הרכב , מחפש רכב של להניע לתדלק ולנסוע , שנוחות הנסיעה תהיה טובה כמובן ושלא תהיה ירידת ערך גדולה מהממוצע .

כמו שאמרתי היום היא נוהגת על מזדה 6 ואנחנו מאד מרוצים וגם לפני הייתה לנו במשך מספר שנים מזדה 626 שגם היא הייתה מצויינת .

תודה מראש .

ראשית הרכב הפרטי שלי הוא צרפתי (סיטרואן וולקן).

מבחינת שמירת ערך - לרוב אירופאיות ודגש על צרפתיות מאבדות לא מעט מערכן לצערי.

ישנם כמה מנועים (1.4 ו 1.6) בהתייחס למנוע הגדול - מנוע שפותח עם במוו ומשרת נאמנה גם במיני.

תלונות מגיעות דווקא מהגיר ששודך למנוע הנ''ל במותג הצרפתי(מסרס את המנוע ,מיושן וכד').

מבחינת אבזור וגימור נכתב טובות.

מבחינת אמינות זה סובייקטיבי ולרוב רכב שמטופל בזמן וכמו שצריך יאריך חיים באמינות,ישנן מכוניות הרגישות מעט יותר להזנחה.

אם אתה נעול על צרפתייה אולי כדאי לשקול 207 בת שנה-שנתיים שכבר ספגה את ירידת הערך הדרסטית אך עדיין באחריות ובמצב חדש.

אני לא מתלהב מהרעיון וגם לא מעריץ את מזרחטומטיות הנחשקות בישראל אך עושה רושם שלשם את צריך לכוון (או להמשיך במגמת המאזדה כפי שציינת) מאזדה 2,יונדאי I20,סוזוקי סוייפט,ניסאן מיקרה,דייהטסו סיריון,טויוטה יאריס.

• תוכן חדש...