Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי השבוע את הסיריון 1999 אוטו. אותו (אוטו)שמור בטירוף, עבר 90000 קמ, יד ראשונה.

רציתי לדעת איך האוטו מבחינת אמינות דלק וכו? בבדיקה האוטו יצא מצוין, בעל המכון המליץ לקנות אותה, אפילו (אפילו מה?)

פורסם

בשעה טובה על הקנייה. אבל...

מדוע אתה שואל אותנו שאלות כאלה לאחר שכבר קנית? שאלות כנ"ל יש לשאול לפני שקונים...

ובכל מקרה, ברשותי דייהטסו סיריון 1999 מנוע 1000 ידנית מזה כשלושה חודשים. זו הדייהטסו החמישית במשפחה ( אפלאוז, שני סיריון חדשות, גראן מוב והסיריון 99), כעיקרון, מכוניות מאד מאד מאד אמינות, וזה כמובן במידה ומטופלות כפי שצריך, ואם המים ברדיאטור ירוקים לפי הוראות יצרן.

לפני מספר ימים בדקתי את צריכת הדלק בסיריון שלי, ויצא 15.5 ק"מ לליטר בניסעה משולבת (הרוב בין-עירוני). שים לב, זו הגרסה הידנית. אל תצפה לנתון כזה אצלך, כי מנוע 1000 וגיר אוטומטי יתבטא בנתון צריכה די רחוק מזה של הידני. המנוע חלש, והגיר האוטומטי מסרס אותו. נוצר מצב, שבעליות או במתארים מסוימים אתה לוחץ קיקדאון והרגל כבדה על הדוושה, כך שהצריכה תהייה לא נמוכה במיוחד. אני מעריך שאצלך הצריכה תהייה יותר בכיוון 13 או 14 ק"מ לליטר אבל נורא תלויה באופי הנסיעה שלך, האם יש מזגן, האם בתפוסה מלאה, עירוני/בין-עירוני וכו'.

בדוק מתי בוצע טיפול טיימינג, ואם אין מידע, בצע מיד, למרות הקילומטראז' הנמוך ברכב.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

עשו טיימינג לפני 20000 ,יש קבלה.

(אבל) אני יעשה (אעשה/אבצע/ אדאג ל) טיפול 10000 בשביל השקט הנפשי.

דרך אגב, איזה מים ירוקים הכי טובים לסיריון?

הערת ההנהלה:

עברית, עברית, עברית. לפחות המינימום.

• תוכן חדש...