Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי מגאן קופה כבר 8 שנים. יש לי בעיה בסאן רוף. כאילו לא בסאן רוף עצמו במנוע של הסאן רוף ישנה גלגל שיניים שהוא בעצם מעצור הוא עוצר את הסאן רוף בסוף שלו. והשן המרכזית שלו אכולה . ובגלל זה הוא מחליק. פירקתי את המנוע הוצאתי את הגלגל שיניים והסאן רוף עובד חלק. אבל הבעיה שלפי העיין צריך לדעת עד כמה לפתוח את הסאן רוף כי אין מעצור. המנוע עצמו בחיים לא מתקלקל הוא מאוד חזק. והוא גרמני דרך אגב. מה שאני צריך זה מישהו שיחרוט לי את הגלגל שיניים הזה מחומר יותר חזק וזהו. מי מכיר חרט שמסוגל לעשות את זה? פעם מישהו בפורום עם מגאן קופה חרט את החלק הזה והוא עבד מצויין.

הינה תמונות.

(זהו המנוע של הסאן רוף. והכתוב זה הגלגל שיניים (מעצור). השן שעוצרת שחוקה.

ezwqj0kym3rz.jpg

זהו הגלגל שיניים ובמסומן זה השן השחוקה

udlz2anyhywj.jpg

זה הגלגל שיניים מלמעלה.

nmziwnwjwq2m.jpg

אז מה אתם אומרים?

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

1. גלגלי שיניים לא מייצרים בחריטה אלא בכירסום או במכונות ייעודיות לייצור גלגלי שיניים.

2. בכדי שבעל מקצוע ייצר לך גלגל שיניים בודד הוא חייב להוריד מידות מדוייקת של הגלגל הפגום והעניין לא פשוט בכלל מכיוון שהגלגל הזה הוא לא תקיני כלומר בעל מידות ייסודיות לפי תקן DIN או התקן האמריקאי ככה שגם כרסום המתאים לפרופיל השן קשה או לא ניתן להשיג.

3. גלגלי שיניים מפלסטיק מיוצרים בהזרקה ולא בעיבוד שבבי.

אני מציע לך לנסות למצוא בארץ או ב-EBAY מנגנון משופץ או פגום ולפרק את הגלגל שאתה צריך.

4. בכול מקרה החלפת גלגל שיניים העשוי מפלסטיק לגלגל שיניים עשוי אלומיניום או פליז עלולה לגרום לשחיקת גלגל השיניים השני לכן את צריך לייצר שני גלגלי שיניים מחומר מתכתי.

איזה כייף לי :)

פורסם

לפני יותר מעשר שנים יצרו לי גלג"ש דומה למנגנון של חלון לשל אלפא 164 באופן בדרום ת"א איפה שהוא בסביבה של הפרסי וצנטרל.

אני חושב שמרבית בתי המלאכה המסודרים יכולים להעתיק את הגלגל, השאלה היא אם הם רוצים וכמה זה יעלה.

נדב

נ.ב. אם יש לך אזעקה שסוגרת אוטומטית את החלון, אני מציע לך לבטל אותה. רוב הסיכויי שהיא זו שהשחיטה את הגלג"ש.

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

במקום להתעסק באילתורים ובלהמציא את הגלגל מחדש תרתי משמע, כתבתי לך כבר בשרשור אחר שפתחת באותו נושא בדיוק למי עליך לפנות לשם פתרון הבעיה.

יש לך כבר פתרון מוכח מהיצרן, באמת שאני לא מבין למה לך להכניס ראש בריא למיטה חולה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לפני יותר מעשר שנים יצרו לי גלג"ש דומה למנגנון של חלון לשל אלפא 164 באופן בדרום ת"א איפה שהוא בסביבה של הפרסי וצנטרל.

אני חושב שמרבית בתי המלאכה המסודרים יכולים להעתיק את הגלגל, השאלה היא אם הם רוצים וכמה זה יעלה.

נדב

נ.ב. אם יש לך אזעקה שסוגרת אוטומטית את החלון, אני מציע לך לבטל אותה. רוב הסיכויי שהיא זו שהשחיטה את הגלג"ש.

נדב,

בתי המלאכה ואנשי המקצוע המצויינים שהיו בדרום ת"א זה דור שהולך ונעלם.

ספר לי בבקשה איזה בית מלאכה בדרום ת"א מסוגל לקחת גלגל שיניים לא תיקני מפלסטיק כפי שפותח האשכול מחפש ולייצר חלק בודד בפחות מ-2000 שקלים.

אם קיים אחד כזה אני יכול לספק לו עבודה למשך השנה הקרובה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...