Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני בונה תיבה אטומה לסאב, WB-12 של קאדנס.

אחרי הרבה בדיקות באתר החברה והתכתבויות איתם, הגענו למסקנה שאני צריך תיבה אטומה של 27 ליטר.

עד עכשיו הסאב היה בתיבתו המקורית (תיבה פתוחה, 67 ליטר), עובר לתיבה אטומה רק עקב בעיית מיקום בבגז'.

היום קניתי פלטה אצל נגר, מכיוון שלא היה לו MDF רגיל, המליץ לי על MDF דחוס, האם אפשר להתחיל בעבודה או

לחכות ליום ראשון ולהחליף את הפלטה לMDF רגיל?

***דחוף? צור קשר עם שרותי החירום ועל הדרך קרא את כללי הפורום. אצלנו שום דבר לא דחוף. ננעל***

מוכר סוס מצרי- 100 כוחות סוס וטסט לשנה

פורסם

MDF שלעצמו - הוא דחוס.

ההגדרה עצמה של MDF היא MEDIUM DENSITY FIBERBOARD

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כן אני יודע, אבל הפלטה שקניתי היא לא MDF רגיל, רואים את השבבים, אבל הם הרבה יותר דחוסים בהשוואה לפלטת MDF רגילה,

יש לי בבית MDF רגיל, עשיתי בדיקה ע"י נקישות בשתי הפלטות, הMDF הדחוס שקניתי מגיב אחרת...

פורסם

הם באותו העובי? אתה בטוח שמדובר על MDF ולא סיבית או משהו?

התעסקתי עם לא מעט MDF בחיי, ואין יותר מדי הבדל בין פלטות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

BEBENBEN

אפשר צילום של פלטה?

במיוחד החתך והלמעלה. יש מצב שקנית LDF או HDF. מ-LDF לא תצליח לבנות תיבה טובה - חומר לא יחיד HDF יותר טוב מ-LDF אבל שוקל המון

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

צילום אני יעלה מאוחר יותר, אבל מה שבטוח הפלטה שוקלת המון, בטוח יותר מMDF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...