Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל יום אני יורד לראות מה שלום האוטו שלי ומגלה שהורידו לי את הכיסוי...

זה מרתיח אותי שלפחות היו מחזירים אותו למקום אבל לא...

מהאני אמור לעשות ? יש למישהו רעיון יצירתי?

haters will hate

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניסית לחבר את הכיסוי לרכב לאנשים לפעמים אין כול לפתוח קשרים...

אם לא... תעמוד למטה ליד הרכב ותשמור...

ישראלים... :mad:

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אולי זה יעבוד גם על בני אדם :lol:

וברצינות, אם זה קורה בכל יום אז תתצפת יום אחד על האוטו ותראה מי עושה לך את זה ותבהיר לו/להם שהורדת הכיסוי לא מקובלת עליך ושאתה לוקח את העניין הזה ברצינות.

פורסם

היום אני נוסע בעיר מסוימת שמתחברת בול לדרום ת"א יפו , פתאום אני רואה רכב עם כיסוי.

כידוע כללי הנימוס מחייבים הרמת הכיסויי , והשארת מזכרת על האוטו כדי שהבעלים יזכר שאני חיי.

קיצר אני בא חונה את הקורולה ... עוד קדימה עוד קדימה , בום ... שיט , טוב נו , נקווה שהטמבון האחורי שלו מורכב לא כמו הקידמי ... :).

קיצר

יוצא מהאוטו , מעיף את הכיסוי של הרכב , ואייי , בה אן ווה , קופה ישנה , אבל 2 דברים אוטומטית ביעסו אותי , א. למרות שהיא 2 דלתות היא לא שחורה , ומה אני אעשה עם בה אנד וה לבנה ? אפילו ניסיתי לסרוט אותה ומה גיליתי ? אחושרמוטה עבדו על הבעלים :) היא בכלל מפלסטיק !!! מה זה סוסיטה?

ב. היא ידנית , וכולם יודעים שבה אנד ווה זה פוזה רק בשחור אוטומט ועם סאן רוף וזאת? חלונות חשמל אין לה אפילו ...

מסתכל מקדימה ... מה זה ? גנבו לה כבר את הטמבון לפני ? איזה בעסה היה יושב בול על הסיוי... אה קורולה שלי :)

קיצר ... מתחיל לנסות לפרק את הסמל , פתאום איזה אחד , אשכנזי לבן קטן כזה עם גופיית אבא מכה רץ אחרי ... אני מהר נכנס לקורולה ושוב בום ( מקווה שיש טמבון אחורי ) רוורס

יופי יוצא ונוסע ... אני קולט את האשכנזי מקלל ומנסה להניע את הBMW ואחר כך איזה סוויפט TVGTI משהו בסט ... אבל אז נכנע ואני בורח לו.

בקיצור אם אתם רואים את הדמות המפוקפקת הבאה רצה אליכים , תברחו :) כל עוד חייכם תלויים בכך

bentsi.JPG

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
ונגיד ובאותו יום לא יעבור מישהו שירצה להרים לך את הכיסוי, איך תצא מהאוטו? :p:lol:

אתה יודע בנאדם...אפשר להוריד את החלון מבפנים ואז להרים בעזרת האצבעות (שברא לך האלוקים ישתבח שמו על-פני אדמות) לאט-לאט את הכיסוי שקרוב אליך לחלון וככה תשלוף אותו מעל לרכב ותפתח את הדלת כמו גדווווווווווווווווווווווול !

אופציה שניה: פלאפון - מתקשרים למכר בסביבה (בטח בתוך הבית) לבוא לחלץ אותך במידה ואלוקים לא ברא לך אצבעות... :roll:

מקווה ששיפרתי לך נתון באינטלגנציה העצמית שלך, :twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

אתה יכול לעטוף את האוטו כמו חבילה עוברת, בסוף מרוב עטיפות ימאס להם להוריד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אתה יכול לעטוף את האוטו כמו חבילה עוברת, בסוף מרוב עטיפות ימאס להם להוריד.

אחרי כל עטיפה תשים פתק ורוד קטן עם משימות

לדוגמא:

"עליך לתת נשיקה לילדה עם הצמות הכי ארוכות"

וכו'..

"It's always funny until someone gets hurt...

...and then it's absolutely friggin' hysterical!"

פורסם

שלוש אופציות...

אחת: תלכלך את הכיסוי שלא ירצו לגעת בו (כמו ה"נצנצים של מע"צ)

שנתיים: לקנות/לתפור חוט (ברזל) מסביב לכיסוי ולנעול אותו (כמו כיסוי של אופנוע)

שלוש: לשים אזעקה, ולהמתין בסביבה עם אבטיח ביד, איך שהאזעקה מצפצפת (יש את השקטות, עם הביפר) לך אל הבן-אדם ותפעיל את הצופר של האזעקה, ובאותה שניה זרוק לו את האבטיח על הראש... תגיד שניבהלת מהאזעקה ונפל לך האבטיח....

גם יצאת גדול, גם ללא אשמה (תקיפה וכו') וגם אתה יכול בטעות ליפול על הבן-אדם (עם הברך לכיוון הפנים, הרי מישהו שחטף אבטיח לקודקוד לא ישאר לעמוד...)

זהו...

אילו הרעיונות שלי...

לא כדאי "להיתנקם" בחולירות כי בסופו של דבר אתה לא תמיד ליד האוטו...

אבל אזעקה טובה זה חשוב...

אני? אני הייתי מבריח אותם עם אלת ביסבול (למרות שקשה לרוץ עם בירכיים שבורות ואלת ביסבול תקועה בתחת :lol: ) אבל אם רוצים הכל אפשרי!

תהנה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כבן אדם שלומד חשמל-אלקטרוניקה, הייתי מציע לדאוג לרסס את הכיסוי של האוטו, נגיד, פעם בחצי שעה במים ומהכיסוי להעביר שני חוטים למצבר...את השאר יעשה הטבע... :twisted:

וכן, אל תשכח לתת לכיסוי להתיבש לפני שאתה מוריד אותו...

פורסם

ונגיד שאת זה למדת באלקטרוניקה...ניראה לך זה עובד...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...