Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בואנה תרגיע ומהררררררררר

מישהו אמר שאני הורדתי לו את הכיסוי???

מישהוא אמר שאני הורדתי אי פעם כיסוי לאיזושהיא מכונית

לא מבין איך אתה מגיע למסקנות , ותספיק לשער

פעם הבאה אל תפתח את הפה שלך סתם

אם אתה לא יודע מה קרה , ואתה לא מכיר אותי ולא יודע איזה מן בנאדם אני

שמור את דברייך פשוט לעצמך :mad::roll:

נדב

תקשיב לי טוב ילדי הקט.

הסיבה שאני לא נרגע ומהררררררר או מגיב בהודעה פרטית היא שנשבר הזין לגמרי מילדים כלומניקים שאין להם מה לעשות בחיים אז הם רודפים אחרי רכוש פרטי של אנשים אחרים ומזילים עליו ריר. היה דיון שלם על זה בפורום אספנות.

לא צריך להיות פסיכיאטר מחוזי כדי לשייך אותך לקבוצה הזו. אתה משוויץ כל הזמן בצילומים שאתה עושה למכוניות בחניות פרטיות, ובמרדפים על הכבישים אחרי מכוניות כאלו. לא צריך גם להיות סוקרטס כדי להבין שניסית לשכנע חבר להוריד כיסוי לקאררה שאינה שלך.

חדירה לפרטיות היא נבזות והרמת כיסויים היא שיא הנבזות. שים לב טוב טוב לכותרת של השרשור:

מה עושים עם אנשים קרציות שמורידים לי את הכיסוי מהאוטו???

אתה באמת חושב שזה כל כך אינטליגנטי להתייחס לשעשועי הרמת הכיסויים שלך בשרשור כזה? לאיזה תגובה ציפית? הערצה?

בפורום של חובבי מוטוריקה צריך להוקיע ולעקור מהשורש תופעות כמוך. עצם זה שאתה עוד משוויץ בתחביב הדפוק שלך של תיעוד רכוש של אנשים אחרים וחדירה לפרטיותם, זה לגיטימי מבחינתי בדיוק כאילו ילד אחר ייכנס וישוויץ בכך שהוא גונב סמלים ממכוניות.

עצה ידידותית - כשאתה מחפש אקזוטיקה מוטורית, תמשיך לשרוץ בסניפי כפר השעשועים ולחפש צעצועים. את המכוניות האמיתיות תשאיר לבעלים שלהן.

אה, כן. ו"תרגיע מהרררר" תגיד רק לאנשים מהליגה שלך.

מי אמר שניסיתי לשכנע אותו בכלל

רק שאלתי אותי סתם ככה אם בא לו להוריד את הכיסוי

בכל מקרה רועי יכול לספר לך לבד

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כבן אדם שלומד חשמל-אלקטרוניקה, הייתי מציע לדאוג לרסס את הכיסוי של האוטו, נגיד, פעם בחצי שעה במים ומהכיסוי להעביר שני חוטים למצבר...את השאר יעשה הטבע... :twisted:

וכן, אל תשכח לתת לכיסוי להתיבש לפני שאתה מוריד אותו...

שלוש אופציות...

אחת: תלכלך את הכיסוי שלא ירצו לגעת בו (כמו ה"נצנצים של מע"צ)

שנתיים: לקנות/לתפור חוט (ברזל) מסביב לכיסוי ולנעול אותו (כמו כיסוי של אופנוע)

שלוש: לשים אזעקה, ולהמתין בסביבה עם אבטיח ביד, איך שהאזעקה מצפצפת (יש את השקטות, עם הביפר) לך אל הבן-אדם ותפעיל את הצופר של האזעקה, ובאותה שניה זרוק לו את האבטיח על הראש... תגיד שניבהלת מהאזעקה ונפל לך האבטיח....

גם יצאת גדול, גם ללא אשמה (תקיפה וכו') וגם אתה יכול בטעות ליפול על הבן-אדם (עם הברך לכיוון הפנים, הרי מישהו שחטף אבטיח לקודקוד לא ישאר לעמוד...)

זהו...

אילו הרעיונות שלי...

לא כדאי "להיתנקם" בחולירות כי בסופו של דבר אתה לא תמיד ליד האוטו...

אבל אזעקה טובה זה חשוב...

אני? אני הייתי מבריח אותם עם אלת ביסבול (למרות שקשה לרוץ עם בירכיים שבורות ואלת ביסבול תקועה בתחת ) אבל אם רוצים הכל אפשרי!

תהנה...

גילי

אחרי כל עטיפה תשים פתק ורוד קטן עם משימות

לדוגמא:

"עליך לתת נשיקה לילדה עם הצמות הכי ארוכות"

וכו'..

תשים שתי כיסויים (אחד על השני)

קמתם מצחיקים על הבוקר (צהריים/ערב)...

קרעתם אותי מצחוק...

אבל כל הכתוב לעיל נכון... פשוט אין מנוס מאותם אנשים מזיקים/הרסניים/סתם סקרנים אשר עושים דברים כאלה... בדיוק באותה מידה כמו האנשים שלא רק מורידים כיסויים אלא גם מזיקים לרכבים ע"י גניבת חלקים ו/או שריטות במיטב הצורות/גדלים/עומקים אפשריים

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
בואנה תרגיע ומהררררררררר

נדב

תקשיב לי טוב ילדי הקט.

הסיבה שאני לא נרגע ומהררררררר או מגיב בהודעה פרטית היא שנשבר הזין לגמרי מילדים כלומניקים שאין להם מה לעשות בחיים אז הם רודפים אחרי רכוש פרטי של אנשים אחרים ומזילים עליו ריר. היה דיון שלם על זה בפורום אספנות.

לא צריך להיות פסיכיאטר מחוזי כדי לשייך אותך לקבוצה הזו. אתה משוויץ כל הזמן בצילומים שאתה עושה למכוניות בחניות פרטיות, ובמרדפים על הכבישים אחרי מכוניות כאלו. לא צריך גם להיות סוקרטס כדי להבין שניסית לשכנע חבר להוריד כיסוי לקאררה שאינה שלך.

חדירה לפרטיות היא נבזות והרמת כיסויים היא שיא הנבזות. שים לב טוב טוב לכותרת של השרשור:

אתה באמת חושב שזה כל כך אינטליגנטי להתייחס לשעשועי הרמת הכיסויים שלך בשרשור כזה? לאיזה תגובה ציפית? הערצה?

בפורום של חובבי מוטוריקה צריך להוקיע ולעקור מהשורש תופעות כמוך. עצם זה שאתה עוד משוויץ בתחביב הדפוק שלך של תיעוד רכוש של אנשים אחרים וחדירה לפרטיותם, זה לגיטימי מבחינתי בדיוק כאילו ילד אחר ייכנס וישוויץ בכך שהוא גונב סמלים ממכוניות.

עצה ידידותית - כשאתה מחפש אקזוטיקה מוטורית, תמשיך לשרוץ בסניפי כפר השעשועים ולחפש צעצועים. את המכוניות האמיתיות תשאיר לבעלים שלהן.

נדב

אתה הכרחת אותי להוריד את הכיסוי !! :(

צעקת עלי, הרבצת לי.. ובסוף כשהצלחתי לברוח לאוטו ולנסוע אתה רדפת אחרי ברוורס :puppydog:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
בואנה תרגיע ומהררררררררר

נדב

תקשיב לי טוב ילדי הקט.

נדב

אתה הכרחת אותי להוריד את הכיסוי !! :(

צעקת עלי, הרבצת לי.. ובסוף כשהצלחתי לברוח לאוטו ולנסוע אתה רדפת אחרי ברוורס :puppydog:

חחחחחחחחחח הרגת אותי רועי

1. אני לא נהגתי אז אני לא יכול לרדוף

2. אתה רדפת אחרי כשנסענו ברוורס לא???? :D

3.צעקת עלייך הרבצתי לך חחחחחחחחח רועי יש לך דימיון מפותח

4. תגיע לאיי סי

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

אני חושב שאתם סתם נסחפים פה...

אומנם זה הרגל לא יפה להרים כיסויים לרכבים, אבל בחייאת... אתם מדברים כאילו הבנאדם שרף לכם את האוטו... "שיא הניבזות"... באמת... :?

תכף תגידו שאתם מתנפלים עם אלות על כל ילד שנשען לכם על האוטו...

בהזדמנות זו אני מתוודה שגם אני הרמתי פעם אחת כיסוי, ושמתי פתק למכירה.

הראל. :?

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

תבוא ביום שישי למפגש ותישען על גולף GTI זהובה של בחור בשם שי ... אני מבטיח לך אם לא עלות אז בחור סימפטי בגובה 2 מטר יפנה אליך ויבקש ממך בנימוס אך בתקיפות לטוס לו מהאוטו.

ועכשיו ברצינות

אין דבר יותר מעצבן מאיזה ילד בן 18 שלא מבין מה זה אוטו לא של ההורים שנשען לך על האוטו בסבבה עם הג'ינס עם הניטים שלו ובסוף משאיר לך מזכרת בצרת שריטה על האוטו.

אז ברצינות אל תתחיל.

אנשים שנשענים על האוטו כאילו הוא שלהם מעצבנים לפחות באותה מידה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לבחור שאומר לאנשים להרגיע מהר ,

המזל שלך שאני לא הבעלים של אותה פורש .

לליביו ,

בשביל זה למדת לצעוק . אחרי צעקה הם יעופו . לא עפו ?

שבור להם ת'עצמות....

בן ,

תמיד אתה יכול להשכיר אותי , אני צריך כסף

( סוף סוף תשכיר אותי ולא את גופי )

יאשה , שלא משמש דוגמא לאף אחד...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

היום ראיתי שקרעו לי את הכיסוי של הרכב - אם הייתי רואה את האוטו הכל היה בסדר , אבל אין לי חלון לרחוב וזה מחרפן כי כשמורידים את הכיסוי אין איזה רעש שאני אשמע...

וכן לכל אלה שמורידים את הכיסוי - אותי זה מעצבן ואם אני אראה מי זה אני נשבע שגם אם הוא 2 מטר על 2 מטר אני אקרע לו את הצורה עם מטף ....

אתמול דיברתי עם שכן שהחלון שלו מעל האוטו והוא אמר שהוא ישים עין על האוטו בלילה ובתור מחווה הבטחתי לו סיבוב.

סתם לידע כללי - לכל אלה שמדברים פה שטויות, אף אחד ממכם לא יושב כל היום ומסתכל על האוטו שלו אז צאו מהסרט של אף אחד לא מעז להוריד לי ת'כיסוי, אף אחד לא מתעסק איתי פה כי יודעים שאני משוגע אבל עדיין מורידים לי את הכיסוי...מה לעשות.

haters will hate

פורסם
היום ראיתי שקרעו לי את הכיסוי של הרכב - אם הייתי רואה את האוטו הכל היה בסדר , אבל אין לי חלון לרחוב וזה מחרפן כי כשמורידים את הכיסוי אין איזה רעש שאני אשמע...

וכן לכל אלה שמורידים את הכיסוי - אותי זה מעצבן ואם אני אראה מי זה אני נשבע שגם אם הוא 2 מטר על 2 מטר אני אקרע לו את הצורה עם מטף ....

אתמול דיברתי עם שכן שהחלון שלו מעל האוטו והוא אמר שהוא ישים עין על האוטו בלילה ובתור מחווה הבטחתי לו סיבוב.

סתם לידע כללי - לכל אלה שמדברים פה שטויות, אף אחד ממכם לא יושב כל היום ומסתכל על האוטו שלו אז צאו מהסרט של אף אחד לא מעז להוריד לי ת'כיסוי, אף אחד לא מתעסק איתי פה כי יודעים שאני משוגע אבל עדיין מורידים לי את הכיסוי...מה לעשות.

איזה אוטו יש לך??

למה אתה כל כך עצבני עם יורידו לך את הכיסוי(החתימה שלך אומרת אחרת)

i don't afraid to die ,i afraid to loss my freedom -Sokrates

פורסם

אם תכניס להם מכות הם יבואו לאוטו מתי שאתה לא רואה וישרטו/ישרפו לו את הצורה!

לעומת זאת, אתה יכול להכניס להם קינמון לתוך האף (עם משפך קטן, ככה ניכנס יותר), ולשלח אותם לדרכם...

בני אדם תמיד היו יותר קשים מחתולים :lol:

בהצלחה!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אם תכניס להם מכות הם יבואו לאוטו מתי שאתה לא רואה וישרטו/ישרפו לו את הצורה!

לעומת זאת, אתה יכול להכניס להם קינמון לתוך האף (עם משפך קטן, ככה ניכנס יותר), ולשלח אותם לדרכם...

בני אדם תמיד היו יותר קשים מחתולים :lol:

בהצלחה!!!

גילי

אני אוהב חתולים ואני שמח הם יושבים לי על האוטו (הם לפחות לא מורידים לי את הכיסוי).

haters will hate

• תוכן חדש...