Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גראנדה פונטו VS פיגו 206 שנת 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

קפצתי היום לקל אוטו לראות כמה רכבים - ראיתי שני רכבים שדי מצאו חן בעיניי:

גראנד פונטו 1250 ידנית סמ"ק שעשתה 85K יד ראשונה מליסינג ורצים עליה 45 אבל יש אפשר להוציא בפחות

או פיגו 206 אוטומטית 1600 סמ"ק שעשתה גם בערך 85 יד ראשונה מליסינג ורוצים עליה 50 ואותו סיפר אפשר להוציא בפחות.

שני הרכבים הם שנת 2008.

איך הרכבים הנ"ל? איך הם מבחינת חסכון בדלק? איך הפיגו? האם היא חסכונית יחסית למשפחטומטיות?

איך הרכבים מבחינת אמינות?

פורסם

הפונטו חסכונית יותר מה-206 וחסכונית באופן כללי. רק אל תצפה לביצועים רציניים עם המנוע הזה, הוא קצת חלש על הרכב. ה206 קצת פחות חסכונית אבל בסך הכל די סבירה מבחינת צריכת דלק. מבחינת אמינות שתיהן בסדר גמור, במידה והם טופלו בצורה סבירה.

פורסם

אתה תקבל צריכת דלק סביבות 1:10 בפיג'ו, כמו שאתה רגיל אליה. מהבחינה הזו תישאר באותו מקום.

בגרנדה פונטו תקבל צריכת דלק של 1:15, אבל המנוע קצת קטן על הרכב ובאמת אין לצפות לביצועים.

מצד שני - לאן אתה ממהר?

אם חשוב לך החיסכון בדלק, לך על הגרנדה. היא גם יותר אוטו מהפיג'ו 206 מבחינת מרווח פנים - ויש לה גם הגה מתוגבר חשמלית לחניות קלות במיוחד.

פורסם

הפונטו בהחלט יותר אוטו מבפנים וגם החיסכון בדלק מאוד חשוב לי אבל 65 כ"ס שכבר נראה לי הפכו ל50 כי האוטו עבר את ה85K זה קצת מטריד. בדרך כלל אני נוסע לבד + עוד אדם מקסימום, אבל במידה ואני לוקח רכב מלא/3 נוסעים לנסיעה ארוכה האוטו יסחוב?

פורסם

המחיר הוא לא הבעיה - הם מבקשים 45 אלף אפשר להוריד אותם וגם מקבלים שנה אחריות וקניה חוזרת לא שזה משהו נדיר היום אבל בכל זאת. וגם עושים טרייד אין על הרכב שלי

הבעיה/שאלה אם הרכב הזה עגלה או סביר? אני לא אחד שמחפש לקרוע את העיר או לעשות דריפטים אבל צריך את המינימום

פורסם

בעבר היו מבצעים על גרנדה רובוטית 77 כ"ס מהשכרה/ליסינג, מכרו אותם במסגרת המבצע ב-45K.

היום אין כזה מבצע, אבל אולי תצליח להוציא באיזור ה-50K לאחר המיקוח למודל 2008.

פורסם

אפשר למצוא אבל כרגע ראיתי את 2 הרכבים האלה ובגלל התנאים שקיבלתי אני רוצה ללכת עליהם או שנתחיל לחפש שוב משהו בסדר גודל עד 45 אלף וחסכונית יחסית

פורסם

לדעתי האוטו הזה מספק לנסיעה ממקום למקום

מראה טוב ויפה מבפנים פחות אבל בגלל שזו הארץ שלנו...

אמינות טובה מאוד תיקונים זולים, וביטוחים זולים גם

לך תעשה נסיעת מבחן ותחליט...

פורסם

תודה אני יעשה על שניהן ונחליט

עוד שאלה - אני קורא הרבה בפורום והדעות די חלוקות לגבי האמינות של 206

מי אמינה יותר משניהן?

פורסם
תודה אני יעשה על שניהן ונחליט

עוד שאלה - אני קורא הרבה בפורום והדעות די חלוקות לגבי האמינות של 206

מי אמינה יותר משניהן?

בנוגע ל-206, חשוב לזכור שהדגם מיושן יחסית לגרנדה פונטו.

רוב מחלות הילדות שלה תוקנו, הרכב עבר מתיחות פנים משמעותיות לאורך חייו ששיפרו את אמינותו הכללית.

כאשר מתייחסים לאמינות במודל הנבדק, חשוב לבדוק כיצד הרכב טופל לאורך שלושת השנים שעברו.

הבוז לך.

• תוכן חדש...