Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גראנדה פונטו VS פיגו 206 שנת 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיקון קטן - אחרי בירור נוסף הרכבים הם מהשכרה

האם רכבים מהשכרה נחשבים ליותר מוזנחים מליסינג? הרי הם עוברים יותר ידיים

פורסם

אני נוסע על פונטו ספייס 2004 עם 60 כ"ס והיא סוחבת לי יופי

כמובן שהאוטו מלא אני מרגיש שקצת קשה לו, אבל סוחב

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

נסעתי גם עם אוטו מלא ב-5 אנשים וציוד, ביום חם עם מזגן בעליות בצפון - האוטו סחב. היה קשה, המכונית התאמצה, אבל סחבה.

אין סיבה שגם במצב קיצוני כזה הגרנדה לא תסחוב.

פורסם

הגרנדה פונטו אכן מוצעת במחירים ממש טובים, אבל אחרי מספר פעמים שנהגתי בה הבנתי שגם את זה היא לא באמת שווה.

המנוע החלש בשילוב התיבת הילוכים הרובוטית הזוועתית יוצרים חווית נהיגה לא יותר מגרועה. המצב מעט משתפר כשמעבירים את התיבה לתפעול ידני, אבל גם אז הרכב לא בדיוק מבריק.

מבחינת פנים הרכב, הפונטו בסדר גמור ומוצעת עם עיצוב ויבזור מספקים.

עם הפיג'ו אין לי ניסיון.

בהצלחה

Volkswagen :twisted:

זה שאתם נושם, לא אומר שאתה חי...

פורסם
הגרנדה פונטו אכן מוצעת במחירים ממש טובים, אבל אחרי מספר פעמים שנהגתי בה הבנתי שגם את זה היא לא באמת שווה.

המנוע החלש בשילוב התיבת הילוכים הרובוטית הזוועתית יוצרים חווית נהיגה לא יותר מגרועה. המצב מעט משתפר כשמעבירים את התיבה לתפעול ידני, אבל גם אז הרכב לא בדיוק מבריק.

מבחינת פנים הרכב, הפונטו בסדר גמור ומוצעת עם עיצוב ויבזור מספקים.

עם הפיג'ו אין לי ניסיון.

בהצלחה

הפיאט ידנית לא רובוטת

אני יותר בכיוון הפיגו אבל אני מפחד כי כל אדם שני אומר לי שפיגו זה חרא וזה מתקלקל וזה האמת קצת מפחיד, מה אתם אומרים?

פורסם
הפיאט ידנית לא רובוטת

אני יותר בכיוון הפיגו אבל אני מפחד כי כל אדם שני אומר לי שפיגו זה חרא וזה מתקלקל וזה האמת קצת מפחיד, מה אתם אומרים?

אני אומר שלא צריך להקשיב לאנשים שמדברים מתוך סטיגמות אלא לבדוק את 2 הרכבים ולהחליט.

כמובן שבדיקה מדוקדקת יכולה לחסוך הרבה מפח נפש בהמשך.

בהצלחה.

• תוכן חדש...