Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישראל תודה על התגובות.

האם אתה חושב שלדוגמא הכי נגיש כרגע זה הסלסטרה FA במחיר הזה,איך לדעתך יהיה ההבדל בין הJBL שלי כרגע אליו?

ואם אני מחליט אחרי הרבה מאמצים לחכות עוד קצת ולהגיע לתקציב של 1500 האם ישנה אופציה שהוא תהיה יותר משתלמת לי וההבדל יהיה יותר מורגש מההבדל עם הסלסטרה ?

Scan Speak

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לעיתים רחוקות יש הזדמנויות ביד שניה כמו LRX4.1K ב- 1400 ש"ח, שהוא שונה משמעותית מה 4.5 החלש יותר. או S45 חדש באריזה ולא נפתח מעולם ב- 1500 ש"ח, או זטק P4 ב- 1500 ש"ח.

לא ראיתי משהו כזה בשבוע האחרון.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ביקשת קיבלת

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=367553

הבחור הוא חבר פורום מאוד מוכר ואחלה בן אדם

הציוד שהוא מוכר נהדר למחירו בין אם זה ההרץ או האודיסון מדובר בשני מגברים טובים במחיר שפוי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ישראל ואדי תודה ומה לגבי השאלה השניה?

""ואם אני מחליט אחרי הרבה מאמצים לחכות עוד קצת ולהגיע לתקציב של 1500 האם ישנה אופציה שהוא תהיה יותר משתלמת לי וההבדל יהיה יותר מורגש ושווה מההבדל עם הסלסטרה ?""

Scan Speak

פורסם

אמרתי לך, ההבדל יהיה מורגש ושווה את התוספת אם תיקח 4.1K, אם תיקח זטק P4, או אם תיקח מגבר חדש באותה הרמה, כי חדש שווה יותר ממשומש באותה הרמה. אחרת, זה לא יהיה שווה לדעתי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בהשוואה של נתונים יבשים הסלסטרה חזק יותר מהאודיסון, גם בגישור וגם הוא יציב ב 1 אום מה שלדעתי אומר שהספק כוח שלו (יותר נכון שניהם) חזק יותר.

אם תמצא 4.1 זה סיפור אחר לגמרי המגבר עוצמתי יותר.

אבל שוב אני מוכר את שלי לכן אולי אני לא נייטרלי מספיק כדי לתת חוות דעת אובייקטיבית :|

פורסם

אבגני,

אתה די אובייקטיבי ואתה בסדר.

אם אני לא טועה אחד הדברים שגורמים למגברים של סלסטרה "להשמע" כל כך טוב זה הבחירה המעניינת שלהם בקרוס אובר - שיטת בסל וסלופ 18

אבל אני לא יודע אם זה נכון גם לגבי סדרת הFA

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

18 db/oct low-pass and 12 db/oct high-pass

BESSEL filters built-in, separately turn-on onto each ch. pair

זה קיים גם ב FA

הפילטר פשוט בנוי בצורה כזאת שמשאיר את הפאזה ואת הגרופ דיליי כמה שיותר ליניאריים לכן כנראה נישמע יותר מפורט ואחיד.

פורסם

זה חלק מהעניין במגברים האלו - אני די בטוח בזה שיש כאן קשר מאוד גדול לכך שכמעט כל מערכת שאני שומע בה הגברה של סלסטרה גורמת לרמקולים להשמע מאוד laid back פשוט נעים לאוזן.

כמובן - לא לכל אחד זה מתאים.

Pioneer TS-X150

פורסם

אז אחרי די הרבה המלצות אני די החלטתי לחכות וכנראה להביא את ה 4.1 או אם יהיה אז TRU45 יד 2..

אני לא רוצה לעלות שלב אחד למעלה עם התקציב שלי בזמן שאני יכול לחכות ולחסוך 500+- ש"ח ולהביא משהו ב 2-3 רמות יותר גבוהות

Scan Speak

פורסם

אתה רוצה את הטובים שבעסק הזה,

עזוב את המגברים פשוטי העם הזה תביאי:

זאד אדיו - מגליט או איזה דיוס ככה,

זאפקו - תביא כמו של ישראל גויניר לא זוכר בדיוק את הדגם,

סאן דאון, יש מגבר מטורף שלהם ה4500 והוא מוגדר כמונו אבל יש לו גם את ה2 יציאות שלו אני לא זוכר את הדגם גם אבל חיה מפלצתית.

חוץ מזאד אדיו יש לך כאן בפורום את כל הספקים!

בהצלחה

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

טעות שלי, חשבתי אתה רוצה להוסיף עוד 5000,

טעות שלי, טוב אחרי נסיעה של 5 שעות הלך חזור מחיפה זה דיי קשה...:roll:

הייתי הולך על מה שאדי המליץ, או ישראל , הם יכולים להפיק את מה שאתה רוצה בסכום הזה.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אין לי צורך לעשות גישור למידבאסים,כרגע הוא עובדים על כ 25% מהגיין וזה מספק אותי מבחינת עוצמה.

גם ככה לפי המוצהר המגבר הזה נותן 104RMS זה נראה לי המון ביחס לאיך שאני שומע ומה שאני מצפה אז בגישור בכלל..:wink:

ועוד סיבה למה זה לא בא בחשבון זה שיש לי כרגע 2 מגברים ולהוסיף עוד אחד ? נשמע לי מיותר ואין לי צורך בזה גם.

Scan Speak

• תוכן חדש...