Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מודה - אני אשם.

בצהריים החניתי את הרכב בחניון של קניון לב באיזור תלפיות. דאגתי כמו תמיד להחנות במקום לא פופולרי כדי שאנשים לא ידפקו לי הדלתות. מצאתי מקום מעולה אך היה בסמוך למקום רכב. וויתרתי והחניתי.

בערב אני ניגש לרכב, החלק בחניון בו החניתי את רכבי היה קצת לא מואר. נכנס לרכב, מתניע, ומתחיל בגלישה עם ההילוך לאחור ללא גז. בום ! נכנסתי ברכב (אוי לי !! ) יוצא החוצה, מגלה שפגעתי ב- AUDI A6 חדשה מהאריזה. חבל לי על הזמן! התיקון יעלה המון ואין לי כסף. בכל זאת החלטתי להשאיר שם פתק ולהתפלל שבעל הרכב לא ישים לב , או שהפתק יעוף לו בזמן נסיעה או שהוא פשוט ישכח מהעניין. רואה מישהו באיזור ומבקש ממנו עט ונייר. אך אין לו (על המזל שלי), מצאתי על הרצפה נייר, מצאתי גם עט בתא מטען ורשמתי לו פתק.עושה שוב סיבוב ליד הפגוש שלו ומגלה לאחר ניקוי עם היד שיש שפשוף עדין מאוד בחלק השחור של הפגוש. נכנס לרכב שלי בחזרה ומה אני מגלה ? שאותו בחור שחנה לידי קיפל לי את המראה כדי שדלתו לא תפגע בה.

אני מודה. אני אשם. הייתי צריך להיות עירני יותר. אך מי היה חושב שיש ישראלים נחמדים שמסוגלים לשמור על רכוש של אחר. תמיד כשאני מקפל אני יודע שאני ביצעתי את זה ואז כאינסטינקט אני מחזיר למצב המקורי. התאורה בחנייון לא הייתה משהו. עוד גורם שהייתי צריך להתחשב בו.

הנזק של רכבי : הפגוש לא התעקם, אבל הוא גלש קצת קדימה. חלק מהבקליט הימני נשבר ודורש תיקון מיידי.

אדוני, אני מתנצל.

עכשיו אני קצת מבואס ומרגיש כאילו פגעו בי (פגיעה ברכבי = פגיעה בי). נראה מחר מה אוכל לעשות.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אתה לא צריך להתנצל, להודות באשמה זה חביב ויפה מצדך.

אלו פגיעות שקורות מידי יום, לא הייתי מחשיב את זה כתאונה.

בכל זאת אני מאחל לך שזו תיהיה התאונה הכי קשה שתעשה :)

וגילית ישראליות טובה שהשארת פתק, הרבה לא עושים את זה, בכלל ממשיכים קדימה לדרכם, יום טוב 8)

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

שמוליק יצאת מלך.

אני לא חושב שבנאדם שקנה אאודי יקרה וחדשה,ייטפל לקטנות ויבקש ממך לשלם על הפגיעה.

חוצמזה,ה-A6 חדשה ובמסגרת אחריות,התיקון של השפשוף לא יתוקן במסגרת האחריות חינם?

כי שכנה שלי קנתה איביזה חדשה. למחרת לפגוש הקדמי שלה ירד כל הצבע,ותוך כמה ימים האוטו נראה ממש חדש. כנראה תוקן במסגרת האחריות..

:roll:

172

פורסם
שמוליק יצאת מלך.

אני לא חושב שבנאדם שקנה אאודי יקרה וחדשה,ייטפל לקטנות ויבקש ממך לשלם על הפגיעה.

חוצמזה,ה-A6 חדשה ובמסגרת אחריות,התיקון של השפשוף לא יתוקן במסגרת האחריות חינם?כי שכנה שלי קנתה איביזה חדשה. למחרת לפגוש הקדמי שלה ירד כל הצבע,ותוך כמה ימים האוטו נראה ממש חדש. כנראה תוקן במסגרת האחריות..

תומר? אתה בסדר? :roll:

פורסם

שמוליק, קח את הכל בקלות! :p

אף אחד לא מושלם, טעית - לא נורא, לא קרה כלום.

שאלו יהיו הצרות הכי גדולות שלך בחיים...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

תמיד אתם גונבים לי את התגובה הראשונה להודעות ועכשיו אין לי מה לומר לשמוליק :(

"לא נורא" יספיק לך שמוליק ?...

ועכשיו ברצינות...

אל תדאג שמוליק, תתנחם מהעובדה שיצאת צדיק והיית מספיק הוגן כדי להודות ב"טעות למחצה" שלך. הרי בסוף באמת יצאת מלך כשהשארת פתק.

אני רוצה שתלך איתי ברחוב ותצביע לפחות על עוד 10 שיעשו כמוך ! נראה אותך... 8)

בקיצור, כך אקל בכלוט ! :lol:

דרך אגב, סליחה על הבורות (אולי אמרת שהודעות קודמות...) - על איזה רכב אתה נוהג ?...

(יש הצלחתי לכתוב לו משהו אף על פי שכולם גנבו את המשפטים !!!), :twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

דרך אגב, סליחה על הבורות (אולי אמרת שהודעות קודמות...) - על איזה רכב אתה נוהג ?...

(יש הצלחתי לכתוב לו משהואף על פי שכולם גנבו את המשפטים !!!), :twisted: חולה~הגה :twisted:

מאזדה 323F, רואים בסמלון..

באותה מידה יכלת לשאול אותו לשמו :wink:

:twisted:

פורסם

חברה, תודה על העידוד. חלקכם רשמתם פה וחלקכם שלחתם לי הודעות במסנג'ר. אז שוב, תודה. לגביי הפגיעה. הבן אדם לא התקשר עד עכשיו. כנראה שהוא וויתר. המחשבה שהייתי צריך לתקן פגוש של A6 חדשה במחירים של צ'מפיון מעוררת בי חלחלה.

בקיצור, אני קצת מבואס בגלל הרכב שלי יותר מהפגיעה מהרכב שלו. אני דואג ושומר על הרכב שלי יותר מעצמי וכל פגיעה בו מכאיבה לי.

עוד מעט אני יורד לרכב לבצע הערכת נזק ואז הולך לעבודה.

תודה

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אם זאתי התאונה הראשונה שלך אחרי 7 שנים - תתעודד!

לפחות זה לא משהו כזה

DSC05378 (Small).JPG

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

חפיף שמוליק , זה רק משהו קטן .. חשבתי שזה משהו רציני ביותר .

אם זה הכל אחרי 7 שנים אז אתה ממש מעל לממוצע :)

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לא רציני

אפילו אם אתה צריך לשלם אין שום נזק (חוץ מהנזק הנפשי :wink: )

תתעודד מהעובדה שאתה בן אדם טוב , ושזו התאונה הראשונה שלך (!)

(טפו טפו טפו שלא יהיו עוד :D )

וואלק אתתתתה

פורסם

שמוליק באמת מה נסגר איתך?

כולה שפשפת דלת של אוטו בטעות , קורה לכולם.

השארת פרטים ?, יופי בחור למופת - מה צריך את כל הרעש והצלצולים פה.

עד כמה נגה נפשתך בעקבות הפגיעה .

כולם יודעים שאתה בחור כארז - לא מדובר אפילו בתאונה - הכותרת צועקת -

"זאב זאב"...

תיהיה בריא.

• תוכן חדש...