Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

רציתי לשאול שאלה קצת שונה:

האם מישהו מכם רכש בעבר רכב יד שניה מבן מיעוטים?

האם צריך להיזהר ספציפית מדברים מסויימים כאשר רוכשים רכב מבן מיעוטים?

 

שלא יובן לא נכון - אני לא בא לפתוח כאן שרשור פוליטי ואני לא גזען. אבל שמעתי סיפורים ואני רוצה להיות שקט.

 

תודה וסליחה.

פורסם

סטיגמות סטריאוטיפ , כך תוכל לקרוא לשאלה שלך.

אני קניתי רכב קודם (גולף) מבחור מנצרת. בחור ישר שלא הסתיר כלום (גם לא ממש היה מה להסתיר) נתן לי ספר טיפולים מלא עם חתימות מצמפיון.

לאחר ישור קו (טיימינג,ברקסים,טיפול,תושבות של בולמי זעזועים קידמים) במשך שנתיים לא היתה אף בעיה (אפילו לא הכי קטנה).

לעומת זה כאשר חיפשתי את רכב הבאה שוחחתי בטלפון ופגשתי יהודים :? , ששיקרו בלי להניד עף עף היקר שאקנה מהם.

מתוך 6 מכוניות 4 היו עם פגיעה בשלדה וחמישית הרוסה לגמרי.

פורסם

לבדוק מטענים חשודים בתא מטען ומתחת לרכב, להריח בזהירות ריחות מוזרים (מרחוק אבל, זה יכול להיות קטלני), ולחפש דוקרנים מתחת לכסאות הנהג והנוסע. השאר זה לבדוק הסטוריית טיפולים ובדיקה במכון בדיקה כמו כל רכב אחר.

אבל תמיד עדיף מיהודים, הרי יהודים ידועים בעליונות מוסרית ויושר בלתי מתפשר, אור לגויים, מה לך להסתבך?

פורסם
שלום רב לכולם

רציתי לשאול שאלה קצת שונה:

האם מישהו מכם רכש בעבר רכב יד שניה מבן מיעוטים?

האם צריך להיזהר ספציפית מדברים מסויימים כאשר רוכשים רכב מבן מיעוטים?

 

שלא יובן לא נכון - אני לא בא לפתוח כאן שרשור פוליטי ואני לא גזען. אבל שמעתי סיפורים ואני רוצה להיות שקט.

 

תודה וסליחה.

יש איזה רב בצפת, הכי טוב להתייעץ איתו בענין.

×
×
  • תוכן חדש...