Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה קשור זה למה שאמרתי?

אין לי בעיה עם מהירות גבוהה, אין לי בעיה עקרונית עם שיפורים.

הבעיה היא עם אלו שעושים את זה בצורה מסוכנת, גלויה מדי, מפריעה לאחרים וגם משתינים מהמקפצה.

הבעיה היא עם התפרעות, לא עם נהיגה ספורטיבית או אחזקת רכב ספורט.

איפה ראית אחד מהדברים שהזכרת בסרטון?

ואתה לא יכול להיות בעד שיפורים ומהירות ונגד הממ... בעצם נגד מה אתה, נגד הסרטון שלא מראה כלום? :roll:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כשאני עובר ליד אנשים כאלה אני תמיד אומר לעצמי "יא אללה איך בא לי להיות שוטר תנועה עכשיו" ואם להיות כנה לגמרי ,אני לא זוכר מתי עבר יום בלי שאמרתי את המשפט הזה לעצמי לפחות פעמיים.

ואני אומר, חבל שאין שוטר בסביבה. זאת בעיה, מעט מדי שוטרים מפטרלים בכבישים, בדרך כלל הם בוחרים להם איזה נקודה לעמוד בה ומסתפקים בזה (טוב, גם זה משהו).

בתקופה גשומה אני לא מתעצבן על כל אלה שחותכים ומשתוללים, אלא מרחם עליהם, כי הרבה מהם מסיימים במעקה בטיחות, פשוט טמבלים. אבל הקיץ מתקרב, העצבים שלי יסבלו :?

פורסם
לא ברור לי איך בכלל נמדדה המהירות הסופית.

לדעתי האישית אנשים כמו פרנקוס שעוגנים בנתיב השמאלי עם ספינות עתיקות שמתקשות לעבור 100 , הם אלו שגורמים לאחרים לזגזג.

מסכים עם קודמי בחלק מהדברים, התקשורת ועמותת אור ירוק הצבועים הורסים כל חלקה טובה.

בגללם הרכבים הספורטיביים מהווים מטרה לבדיקות חוזרות ונשנות ומחירי הביטוחים לרכבים אלו מרקיעים שחקים.

עם זאת אני לא מעודד אירועים כאלה , אבל אני כן שולל דמגוגיה וניפוח של התקשורת.

הרי כולנו רואים נהגים ברכבי ליסינג משתוללים על הכבישים בצורה חסרת תקדים, לא ברור לי איך בן אדם ביונדאי גטס ליסינג מרגיש בנוח לנהוג במהירות 160 כשיש לו ברקסים שמתאימים במקרה הטוב לאופני כביש.

אגב היום בדרך הביתה ממש יצאתי מהכלים וזה לא קורה לי הרבה, אחרי פקק אדיר באיילון אני מגלה שמובילים את השיירה שתי משאיות בנתיבים הימניים,סוזוקי אלטו חדשה בנתיב הבא ביותר ויונדאי i10 בנתיב השמאלי ביותר.

שני הפחנועים בנתיבים השמאליים לא מוכנים לפנות את הנתיבים למרות שכולם צופרים ומהבהבים להם, והם מתנהלים להם בסבבה ב 70 קמ"ש.

תגובה יפה!

פורסם
בטח שאני בא בטענות למשטרה שהם מבזבזים את הכסף שאני משלם להם !!!! מצלמות בוחני רכב שוטרים במארב די!!!! אין מספיק עבירות תנועה , אם היו שמים כל שוטר שיש במארב השטותי הזה באיזה צומת ראשית זה היה מספק הרבה יותר שירות ותועלת !

אתה עדיין שומר טינה על זה שהורידו את הרכב שלך מהכביש בגלל תוספות לא מאושרות.

אז לנסוע 160 4 רכבים על כביש של 90 זה לא עבירה.

למה אתם חושבים שלא שמו מכמונות מהירות אם שמו על הכביש מצלמות אנשים פה מנסים להגן על הנהגים אבל אין

על מה להגן אין ספק שעברו על החוק לא משנה אם זה בסדר שזה החוק או אם זה נכון אם ישראל לא מדינה מוטורית.

מי שמתחרה באור יום בכביש כזה ראשי יחסית הוא מטומטם ומגיע לו שיעצר וישלם על זה מילא אתה עושה את זה בשעות

שאין תנועת רכבים ולא בכביש שכל עין יכולה לראות מה מתרחש שם.

כל אלו שקופצים שלמה לא אוכפים דברים אחרים יותר חשובים זה לא בעיית אכיפה זאת בעיית הרתעה אם מקבלים עונשים

מגוכחים על עבירות חמורות יותר זה כבר בעיה של מערכת המשפט ולא המשטרה לא שאני אומר שהמשטרה לא יכולה לעשות יותר.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

לא שומר טינה , הייתה בי שנאה לחוקי המדינה עוד לפני (כן כן זאת שנאה ולא טינה) ההורדה שלי גרמה לי להבין עד כמה החוקים פה דיקטטורים ומטופשים , מדינה שצריך בה חוק כדי לקיים ענף ספורט ?????? למה ? מדוע ?

אני היחיד פה שזה נשמע לו פשוט מטופש ?

בהחלט שלנסוע 160 זאת עבירה אבל אם אלו היו 3 מזדות/יונדאי/סובארו ליסינגים שנוסעות 160 אנחנו היינו שומעים על כך ? היו עושים מבצע כלכך מתוקשר ? לא נראה לי ! , אין למשטרה שום הוכחה שזהו מרוץ (אלה אם כן הנהגים הודו),לכן הם יכולים לשלול להם את הרישיון רק בגלל עובדה זו

המשטרה מתעלקת על משפרי הרכבים (ולא אני לא רואה עצמי כזה !) מסיבה אחת ויחידה כסף קל !

יותר קל לשוטרים לשבת יומיים מול המצלמות מאשר לעשות עבודת שטח כמו שצריך , בדיוק איזה קילומטר לפני ישנה צומת שבה עולים על המחלף לאיילון בנסיעה מצומת בית דגן מגיעים למחלף הזה כשיש נתיב 1 שמתפצל ל 2 תמיד אבל תמיד יבוא איזה חכמולוג מהנתיב השלישי(שהוא ישר בלבד) ויחסום את התנועה שרוצה לנסוע ישר , וזה לא עבירת תנועה ???

אני במשך שנתיים כבר נוסע פעמיים בשבוע בצומת הזאת פעם אחת לא ראיתי שמה ניידת למה ??? זה מול תחנת משטרה ויש שמה עבירות תנועה כל יום !

ולמנכ"ל עמותת ירוק שרק מחפש במה להצדיק את קיומו תתבייש שבזה אתה מתעסק ושאתה מגיב בצורה שהגבת , "כלי רצח" מאיפה אתה יודע שהרכבים משופרים אולי הרכבים אינם משופרים כלל ? המשטרה ועמותת גועל ירוק אוהבים לצעוק דברים ללא הבנה

אני סולד מהממשלה שלנו ומחוקיה שלא תהיה טעות לדעתי הכל מושחת ורקוב מהשורש ולא פלא שהתנהלות המשטרה היא כזו לפעול בשביל כותרות

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

יש פה כמה דברים מעצבנים.

דבר ראשון שמעצבן זה אלה שלוחצים בצורה כזאת. סבבה, תלחצו. אבל אל תהיו ליצנים! תעשו את זה בטאקט.

נגיד ב3 בלילה ולא בצורה כ"כ הפגנתית שחוסמת את כל הכביש ומצפצפת על כולם מסביב.

ברור המשטרה כ"כ מתלהבת וששמואל אבוהב באקסטזה.מבחינתם זה כאילו תפסו פה את וין דיזל וחבריו ממהיר ועצבני.

הדבר השני שמעצבן זה המשטרה.

כמה שוטרים, כמה רכבים, כמה מאמץ , כמה משאבים הושקעו פה. כ"כ חבל.

והכל בשביל מה? נכון, עשיתם תפיסה. אבל תפיסה כ"כ זניחה ולא משמעותית שזה עצוב.

העיקר להצטלם טוב, העיקר שזה היה מבצע נורא סקסי והוליוודי. עכשו הם בטח מרגישים טוב עם עצמם.

ואני עוד זוכר את הפעמים הקודמות: שבוצעו מעקבים נרחבים אחרי נהג פורשה מסוים שהיה מוכר להם כממהר, ושבוצעו כל מיני מארבים מוזרים ובימוי תאונות דרכים והרמות של מסוקים לאוויר במיוחד כדי לתפוס כל מיני אופנוענים.

איפה לעזאזל ההגיון שלכם. איפה חלוקת משאבים הגיונית. איפה סדרי עדיפויות.

סתם ככה בשליפה מהזכרון, ממש עכשו בשעה 2 בלילה, אני יכול להצביע על לפחות 3 מקומות שאנשים עוקפים שם על קו רצוף באופן קבוע ובד"כ כמעט הורגים את עצמם ואת מי שבא ממול.

אני גם יכול לחשוב על כמה מקומות שאנשים טסים על 80-90 כשבסמוך נמצא בי"ס, ואני לא מזכיר בכלל כל מיני דבילים שמתעלמים מקיומם של רמזורים אדומים.

מתי לעזאזל המשטרה תתחיל לאכוף איפה שקריטי ולא איפה שזה מצטלם יפה או מניב רווחים למדינה?

הדבר השלישי שמעצבן זה אבוהב וכל אור ירוק שלו.

אבל אני רואה שזה מעצבן פה את כולם, אז אני לא אחפור על זה. :lol:

אולי איפשהו עמוק מתחת לכל הבולשיט שלהם והחוסר הבנה בסיסית באמת מסתתרת איזשהיא כוונה טובה.

רק שיתאפסו על עצמם כבר.

V5

פורסם

סרטון כזה לא היה גורם לכלום, אין בו שום הוכחות לקיום מירוץ ,אם היו מראים לך סירטון כזה עם 4 מכוניות משפחתיות רגילות,

וללא הסברי רקע מסיתים, מה אז הייתה חושב שקרה שם?

לפי החוק אסור לשפר מכוניות יש הסברים ללמה אסור לשפר מכוניות כמו האוטו יהיה יותר מסוכן יותר רצחני שינוי מבנה בקיצור כל זה שטויות האוטו זה כלי בידי המשתמש אני יכול לבחור אם האוטו (אני) יהיה רצחני בזה שאני יעבור על חוקי התנועה (הגיוניים ביותר) או לא .

אם חוק האוסר על שיפור מכוניות היה אומר אסור להחליף מנוע ולהשתמש בתושבת לא תקנית מסוג X כי התושבת יכולה להישבר לצורך העניין אז הייתי אומר וואלה יש פה משהו הגיוני שיכול להוות סכנה. אבל זה לא ככה החוק הוא כללי האוסר על שיפורי מנוע ורכב ללא שום הצדקה והגיון.

פורסם

החוק האוסר "שיפורים" לא מאושרים מוצדגק לגמרי - הרי אי אפשר לסמוך על הנהג הישראלי שיעשה את כל השינויים הדרושים. הוספת כוח למנוע - האם שיפרת גם את המתלים והבלמים בהתאם? שלא לדבר על מכלולים אחרים העלולים להשבר. שיפור רכב באופן לא מבוקר עלול לסכן לא רק את בעל הרכב אלא גם את הסובבים אותו. אני מהמר שאותם רכבים נעלו צמיגי לינג-לונג יבשים שאינם מתאימים למהירות אותה הם משיגים ושהתהפכות קטלנית היא רק עניין של זמן (קצר). העצורים צריכים לנשק את ידי השוטרים שהצילו אותם מעצמם.

כתבתי בפורום כבר עשרות פעמים - בגרמניה אפשר להמנע מהגבלת מהירות בקטעי כביש מסויימים לא כיוון שהכבישים כל כך טובים - והם אכן מעולים - אלא כיוון שהנהגים מבינים מה הם עושים ומתחשבים באחרים, הן בהתנהגות על הכביש והן באחזקה נכונה של כלי הרכב. אצלנו תרבות הנהיגה היא פרטאץ', איש הישר בעיניו יעשה, ולכן אין ברירה אלא להטיל הגבלות נוקשות, וה כולל את המהירות, את שיטת הרמזורים הנוקשה וגם את ההגבלות על שינויים ברכב.

התלונה העיקרית שלי למשטרת ישראל היא לא על אכיפה אלא על חוסר אכיפה. טוב שאוכפים מהירות, רע מאוד שכמעט אין אכיפה של עבירות חמורות אחרות, כגון רמזורים, פרסות ונתיבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

SPERIAL -

אתה יודע מה צודק ! אסור לשפר רכבים בכלל נכון ?

אולי גם נגביל את המהירות המותרת של כל הרכבים במדינה ל90 או יודע מה יותר טוב 80 !! כי אי אפשר לסמוך על הנהג הישראלי לא ? אתה יודע מה עזוב בוא בכלל נוותר על רכבים ונחזור לרכב על סוסים !

תעשה לי טובה דיי עם הבולשיט , מסכים אתך שתחום השיפורים צריך להיות מבוקר והמדינה צריכה להיות מעורבת פה למשל אם יבואני רכב היו נותנים סמכות לסדנאות שיפורים על הרכבים שלהם ומייבאים קיטים של שיפורים ספציפיים לרכב שלהם (יפנאוטו לדוגמא עם קיט פרודרייב לסובארו) , או שמשרד התחבורה היה פותח איזו שהוא משרד האחראי על שיפורי רכב גם אפשרות מצוינת לרכבי המשפרים וגם הזדמנות למדינה לעשות עוד כמה אלפים בשנה !!

לגביי ההערה המטופשת שלך על הצמיגים אני מכיר 2 רכבים בסרטון ויודע של מי הם , סט הצמיגים שלהם עולה בערך כמו 4 סטים של צמיגים רגילים , אז דיי עם הרעל הלא מוצדק שלך הריי אנחנו יודעים שהסכנה האמיתית בכבישים זה לא רכבים משופרים(כי בנינו כמה כאלו אתה רואה כבר?) אלה הנהג היום יומי ! ואם אתה רוצה לדאוג לגבי צמיגים כנס לכל סוכנות ליסינג ותראה איזה צמיגים סיניים בשנקל הם מרכיבים על הרכבים שלהם

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

אמיר לוי היקר - לפני שאתה מאשים את המדינה שלנו בדיקטטורה, כדאי לך לקרוא כמה וכמה ספרים, על איך זה לחיות במדינה דיקטטורית. מה שאתה מציג ומייצג (לפחות לפי תגובותיך פה ) זו אנרכיה (אינך מכבד את חוקי המדינה ובז להם, וכיוצא מכך - אינך מכבד את הזולת).

מי שמשפר את הרכב בצורה לא חוקית (כרגע לפחות זה לא חוקי), ומי שפותח במרוצים בכבישים ציבוריים (כרגע זה לא חוקי) - שלא יילל אח"כ כשהוא ייתפס.

alfa 156 2.5.

פורסם
החוק האוסר "שיפורים" לא מאושרים מוצדגק לגמרי - הרי אי אפשר לסמוך על הנהג הישראלי שיעשה את כל השינויים הדרושים. הוספת כוח למנוע - האם שיפרת גם את המתלים והבלמים בהתאם? שלא לדבר על מכלולים אחרים העלולים להשבר. שיפור רכב באופן לא מבוקר עלול לסכן לא רק את בעל הרכב אלא גם את הסובבים אותו. אני מהמר שאותם רכבים נעלו צמיגי לינג-לונג יבשים שאינם מתאימים למהירות אותה הם משיגים ושהתהפכות קטלנית היא רק עניין של זמן (קצר). העצורים צריכים לנשק את ידי השוטרים שהצילו אותם מעצמם.

.

כן, אתה צודק.

החבר'ה עם הwrx והגולף gti mk5 שעולה לפחות איזה מאה אלף ש''ח נועלות צמיגי לינג לונג :screwy:

אני סמוך ובטוח שהרכבים שלהם יותר בטוחים מאשר כל החבר'ה שלך מהליסינג, זה בסדר שיש בך רעל נגד אנשים כאלה( בעצם זה לא בסדר אבל ניחא). אבל אין צורך להכפיש ולהמציא עליהם דברים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
רק זה חסר לנו, משהו שיבואן הרכב צריך לאשר ולעשות קופה על הדרך.

מה שכן, בחו"ל לא תראה דברים כמו רייסים על הכביש תוך כדי חסימת תנועה בציר (או שתראה מעט מאוד) ושם גם לא מתעסקים עם המשטרה. שם הם משפרים, עולים לימי מסלול מסודרים וגמרנו.

הכל עניין של תרבות וחינוך, זה בכלל לא קשור למכוניות ו/או לשיפורים, ואתה יודע מה, זה אפילו לא קשור למשטרה.

זה קשור להתחשבות בזולת ואחריות אישית. דבר שכמעט לא קיים אצלנו.

אפשר לעשות (וכנראה שגם עושים) את מה שהחבר'ה בכתבה עשו גם עם מכוניות רגילות לחלוטין.

מה מה מה?!

יסלח לי אדוני, אבל כמה כוכבים הסרט שאתה חיי בו קיבל ב-IMDB?

דריפטים על כבישים ציבוריים ביפן, דראגים בין רמזורים בארצות הברית, ובאירופה? Getaway In Stockholm ו-Ghost Rider וזה רק על קצה המזלג...

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
עדיף שיתחילו לקחת מהמבוגרים מ-70 ומעלה את הרישיון.

יוגב

למה לעצור שם? בו ניקח גם לנשים את הרשיון :screwy:

אם אדם הגיע לגיל הזה והבריאות מאפשרת לו, מי אתה שתשבית אותו?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

דריפטים על כבישים ציבוריים ביפן, דראגים בין רמזורים בארצות הברית, ובאירופה? Getaway In Stockholm ו-Ghost Rider וזה רק על קצה המזלג...

תמיד יש יוצאי דופן, אם אתה חושב שאפשר להפסיק את כל ההתפרעויות שיש בכבישים אז הסרט הוא שלך בלבד, בכל מקום יש בבונים, השאלה מה יחס הבבונים לבני האדם. על כל דריפטר בכביש ציבורי ביפן יש מאות ואולי אלפים שעושים זו בצורה מסודרת.

פה אין את האפשרות בכלל לעשות משהו בצורה מסודרת.

למרות שמה שהחבר'ה מהכתבה עשו היה טיפשי ביותר ומשול להשתנה מהמקפצה. הרבה יותר מפחיד אותי בכביש כרגע נהגים לא זהירים ולא סבלניים כי הסיכויי להתקל בהם הוא 100%, כשאנחנו על הכביש.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...