Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זו לא עברת תנועה אני לא רוצה לחשוב מה נחשב בעיניך אחת כזו :roll:

ואתה שואל "למה באור יום?", כאילו שאם זה היה בחשיכה זה היה בסדר.

חבורת ערסים ברברים שהשתלטו על כביש ציבורי תוך הפנגתיות אגו כמו של בבונים באפריקה. לפעמים חבל שלאירועים כאלה אין סוף שהיה מתאים לתוכנית "שניות מאסון" בערוץ דיסקברי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החברה שעושים את נס הרים וכבישים דומים,הרבה יותר מסכנים את עצמם ואת הציבור,אז תפסיקו להתיפיף ולקרוא להם בשמות גנאי.

אין מה לעשות ככה זה זה שאין ספורט מוטורי בארץ.

גם פוקר זה עברה על החוק ואבא שלי עדין משחק וישחק.:-D

פורסם

עם כול הכבוד ו לכו להחוקים עם היה פה בארץ מסלול מרוצים חוקי ו , או כול מיני דברים כאלה לא היו מיתקימים מרוצי רחוב עקב זאת שאין אז אין מה לעשות ישראל המדינה היחידה שאין פהעדיין שום דבר כזה

פורסם
, מה אין עבירות תנועה אמיתיות על הכביש ???

הם סגרו את הכביש שלי ושלך ועשו בו כרצונם, זה לא מספיק בשבילך?

מה זה עבירת תנועה אמיתית בשבילך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כל אחד משחק אותה צדיק שנוהג בקלונעית 30 קמ''ש.

לכל אחד יש את הקופת שרצים שלו בבגאז'.

אין אחד שלא עובר על המהירות המותרת.

וגם מהסרטון איאפשר להוכיח שום דבר שהם עשו עבירה,נסעו אחד ליד השני

אין שום מכמונת מהירות שמדדה את המהירות של הרכבים,ככה שהמשטרה יכולה לעשות חמוצים.

הדבר העצוב באמת זה שמכל דבר עושים סיפור מי ישמע מה היה ומה עשו.."כלי רצח"

כמו שהזכירו פה כבר גם ספארק אצל ההאדם הלא נכון יכולה להיות "כלי רצח"

ועצוב לי שהרבה משחקים אותה פה כאילו הם נוהגים בחיי היום יום שלהם כאילו הם בטסט.

:)
פורסם

ל'

את ראית שהם סגרו?

מה שאני לא רואה בעיניים,אני לא מאמין לא ה"תשקורת"(תקשורת) הזאת!

מהסרטון שהעלו למאקו אין הוכחה שהם סגרו את הכביש.

פורסם

התקשורת מעלה מה שהיא חושבת לנכון, מה שיגרום לאנשים להצמד למסך וכמה שיותר.

אני לא שופטת אף אחד, בשביל זה יש בימ"ש שיוציא אותם זכאים או שלא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
התקשורת מעלה מה שהיא חושבת לנכון, מה שיגרום לאנשים להצמד למסך וכמה שיותר.

אני לא שופטת אף אחד, בשביל זה יש בימ"ש שיוציא אותם זכאים או שלא.

ל'

ואת חושבת ש"בימ''ש" עושה צדק? אם כן,אז את טועה!

איך שופט יכול להחליט מהסרטון המגוחח הזה??? שלא מוכיח שום דבר.

היה את הכתבה על ההוא שפגע בילדה והרג אותה/או שהיא הייתה במצב קשה..מצטער אני לא זוכר בדיוק ואני לא מוצא את זה כרגע.

ומה קיבל? שנה מעצר בית או משהו כזה

פורסם

לא כתבתי שהוא עושה צדק.

יקבע אם הם זכאים או שלא.

ל'

פורסם

הבעיה שמקרים כאלו נותים לכל ראשי עמותות השקרכלשהו לפתוח את הפה על כל מה שנוגע לנושא. "כלי רצח", בלה בלה בלה.

משעשע אותי איזה שטויות נאמרו בכתבה-

"נסעו במהירויות של 160 קמ"ש ואף למעלה מכך"

...ו? במה זה שונה מכמה מאות נהגים שעושים כל יום אותו דבר על כביש 6?

בשביל לראות מה דעתו של "האדם הפשוט" שלא מכיר ולא יודע בנושא, ניסיתי לשאול את אמא שלי- "למרות שהם עברו פה עבירה, צריכים לחטוף על הראש, וגם חוטפים בצדק, למי נשקפה פה סכנה?"

התשובה הייתה בדיוק מה שציפיתי לו- "הם היו יכולים לאבד שליטה", "הם היו יכולים להיכנס במישהו", "היה יכול לקרות משהו לרכב" וכו'. והעמדה הזו הייתה מוצקה קצת יותר מדי, כי זה מה שמאכילים את הציבור.

כן, drag race של 400 מטר בכביש ישר ופנוי (מן הסתם הסיבה שהוא היה פנוי, חסימת הכביש, זו עבירה, כמו שרשמתי קודם) עם הפרדה באמצע זו הסכנה האמיתית, אבל כל החולערות שעוברים באדום, הורגים מישהו ומקבלים חודשיים בכלא... חפיף.

פורסם

יפה שרוב חברי הפורום צדיקים כציציות.

ובואו לא נשפוט אף אחד כמו שאמר מישהו מעליי כולם משתוללים אם זה בנס הרים או באיילון

ומה באיילון אי אפשר לסכן שעוקפים משמאל ב 110

סתם עשו אותם שעירים לעזעזל של תאונות הדרכים עדיף שיתחילו לקחת מהמבוגרים מ-70 ומעלה את הרישיון

גם אם סוזוקי אלטו אפשר לרצוח משפחה שלמה.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
אתה עוד בא בטענות למשטרה ? החצופים סוגרים את כל הנתיבים כדי שמכוניות ייתקעו מאחורה ואז הכביש שלהם מתפנה לרייסים :evil:

בטח שאני בא בטענות למשטרה שהם מבזבזים את הכסף שאני משלם להם !!!! מצלמות בוחני רכב שוטרים במארב די!!!! אין מספיק עבירות תנועה , אם היו שמים כל שוטר שיש במארב השטותי הזה באיזה צומת ראשית זה היה מספק הרבה יותר שירות ותועלת !

ל'

הם חיכו עד שלא יהיהו רכבים והצומת תהיה פנויה ! אני לא ראיתי שהם הפריעו לתנועה ו"סגרו את הכביש" , ועבירות תנועה אמיתיות זה מה שקורה יום יום על הכבישים , חצייה באור אדום סטייה מנתיב ללא איתות (או לחתוך בעממית) ועוד ועוד , זה שאת אכולת "רעל" מהתקשורת ומהמשטרה שמרוצים ורכבים משופרים הם מעשה שטן (בלשון המעטה או כמו שנאמר "כלי רצח") זה לא אומר שהם צודקים .

אמן ואיזה יום תהיה הפגנה של רכבים משופרים ונחסום צמתים ונעשה מרוצים ברחוב כאות מחאה שאין ספורט מוטורי ואי אפשר לשפר רכבים , כמו בניו יורק 2FAST2REAL למי שמכיר

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

קשה להנות מנהיגה במסגרת מגבלות החוק בכבישים ציבוריים.

מי שחושב שמסלול ימנע "עניינים" כאלה בכבישים ציבוריים טועה.

• תוכן חדש...