Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי אתה מתבלבל קצת אני לא טענתי שהקמת מסלול יעלים את התופעה אבל הוא בהחלט יקטין אותה. כי על כל אחד כזה שעושה דברים כאלו על כביש עמוס, יש 10 שנוסעים לכבישים נידחים בשעות לא שעות, רק כי אין אלטרנטיבה אחרת, ואם היתה אז היינו שם. התגובה הקודמת התייחסה לכך שטענת שבחו"ל זה לא קורה, טענה שכל קשר בינה לבין המציאות מקרי בהחלט.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
SPERIAL -

אתה יודע מה צודק ! אסור לשפר רכבים בכלל נכון ?

אולי גם נגביל את המהירות המותרת של כל הרכבים במדינה ל90 או יודע מה יותר טוב 80 !! כי אי אפשר לסמוך על הנהג הישראלי לא ? אתה יודע מה עזוב בוא בכלל נוותר על רכבים ונחזור לרכב על סוסים !

תעשה לי טובה דיי עם הבולשיט , מסכים אתך שתחום השיפורים צריך להיות מבוקר והמדינה צריכה להיות מעורבת פה למשל אם יבואני רכב היו נותנים סמכות לסדנאות שיפורים על הרכבים שלהם ומייבאים קיטים של שיפורים ספציפיים לרכב שלהם (יפנאוטו לדוגמא עם קיט פרודרייב לסובארו) , או שמשרד התחבורה היה פותח איזו שהוא משרד האחראי על שיפורי רכב גם אפשרות מצוינת לרכבי המשפרים וגם הזדמנות למדינה לעשות עוד כמה אלפים בשנה !!

לגביי ההערה המטופשת שלך על הצמיגים אני מכיר 2 רכבים בסרטון ויודע של מי הם , סט הצמיגים שלהם עולה בערך כמו 4 סטים של צמיגים רגילים , אז דיי עם הרעל הלא מוצדק שלך הריי אנחנו יודעים שהסכנה האמיתית בכבישים זה לא רכבים משופרים(כי בנינו כמה כאלו אתה רואה כבר?) אלה הנהג היום יומי ! ואם אתה רוצה לדאוג לגבי צמיגים כנס לכל סוכנות ליסינג ותראה איזה צמיגים סיניים בשנקל הם מרכיבים על הרכבים שלהם

סוף סוף אתה כותב משפט נכון - אותו משפט שהדגשתי באדום. אבל כל עוד מדינת ישראל אינה מקציבה את התקציב לצורך הבקרה יהיה עליך לחכות. בינינו - יש למדינה דברים הרבה יותר חשובים שבהם היא נכשלה, למשל לחנך אותך לכבד את החוק.

אני רוצה לומר לך דבר נוסף - רכבים אינם סכנה על הכביש. הסכנה היא הנהגים - אשר חלקם אינם מתחזק את הרכב כראוי וחלקם מזלזל בשותפיהם על הכביש, והרבה פעמים שני הדברים גם יחד. אני מדגיש - מזלזל בחייהם וברכושם של אחרים. החוק הוא אמצעי שנועד להסדיר את היחסים בין אנשים. בדיוק כפי שאתה מצפה שלא יגנבו לך את הארנק ושגנב יישפט לעונש מתאים אתה גם מצפה שלא יחתכו אותך בכביש ולא יפריעו לך להגיע בשלום למחוז חפצך, ושמי שמפריע לך לעשות זאת יטופל בהתאם. אבל כל עוד אנשים כמוך אינם מוכנים לכבד את ההסדרים שנקבעו כדי להגן על החיים שלי ושלך נמשיך לסבול משעור תאונות בלתי סביר.

והערה לבורקה - לא צריך להצפין עד כברי. התפרעות בכבישים קיימת בכל הארץ, גם באזורים כמו חיפה שבעבר נחשבה למעוז של נהגים מתחשבים. לצערי - אני חייב לכתוב זאת בלשון עבר, ב-10 השנים האחרונות חלה הדרדרות קשה בתרבות הנהיגה בכל הארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני שאתחיל אני חושב שמי שלחץ באותו היום ובאותו הכביש מטומטם, צריך לדעת מתי ואיפה לעשות את זה. אני לא מתמם, גם אני נוהג לבלות בכבישי הנכונים בטיולי נהיגה אבל בשעות כאלה שעם ישראל עמוק עמוק בתוך החלומות.

לכל המתנגדים "לשיפורים", למה לעזעזל בכל מדינה מתוקנת אחרת כן אפשר לשפר? למה מותר לי להנמיך את האוטו ולוהיסף ברקסים מוגדלים באנגליה, ארה"ב ועוד שלל מדינות?? למה מותר לי להוסיף פאקינג פילטר פתוח שהוא חלק תחליפי לכל דבר שאפילו חוסך לי כסף ובארץ אני אמור לחטוף עליו הורדה? למה מותר לי לשים אגזוז זרימה חופשי? אפילו להוסיף טורבו!! כמובן שכל החלקים עומדים בתקנים. ומה כאם בארץ? על פילטר, על מדבקה לא במקום אני חוטף הורדה.

למה חבר שנוסע על S4 טווין טורבו חוטף הורדה כי השוטר האידיוט חשב שאין דבר כזה 2 טורבו!!! ואחרי זה אומר לא ידעתי, חשבתי שאין דבר כזה, למה האזרח חייב להיות מטורטר לצ'מפיון על מנת להמציא להם אישור שאכן קיים דגם כזה. ולשלם 500 שח רק על האישור? זה מדינה נורמאלית? סלחו לי אבל זה טמטום שקיים רק פה.

הפלסטינים עקפו אותנו בנושא הזה, שם כבר יש מרוצים. לא, בארץ חייבים להמציא את הגלגל, חייבים לכתוב את כל החוקים מחדש.

פורסם

כשמכירה ושימוש באלכוהול היו לא חוקיים בארה"ב זה גרר השתלטות של גורמים פורעי חוק על העסק וגרם יותר נזק מאשר כשזה חוקי.

אותו דבר קורה כאן כשאנשים רוצים לנהוג יותר מבין א' ל-ב'.

כשנואשים אז עושים דברים טיפשיים.

לא מצדיק אותם בקשר לזה שהם קיימו זאת בכביש ציבורי, אבל יכול להבין את הרצון להוציא את זה החוצה.

פורסם
התגובה הקודמת התייחסה לכך שטענת שבחו"ל זה לא קורה, טענה שכל קשר בינה לבין המציאות מקרי בהחלט.

השתמשתי בחוק המספרים הגדולים בטענה זו, מן הסתם. אי אפשר לטעון שמשהו לא קורה או קורה ב 100%. חשבתי שזה מובן מאליו. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם תרצו לסכם את הכתבה הזאת במשפט- נהגים מטומטמים במדינתנו המטומטמת.

טוב שהנהגים לא התקשרו למשטרה בעצמם לפני שהם עשו את זה...

ובכלל, ההוא מאור ירוק, מה הסיפור שלו? משלמים לו כדי שידאג להציג כל דבר שקשור במוטוריקה כמסוכן ורע?

ולמה בדיוק הכוונה "שינויים לא חוקיים במבנה הרכב והמנוע"? יש שינויים שהם כן חוקיים?!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

צריך להצמיד מעקב להוא מאור ירוק ולתפוס אותו כשהוא עובר את המהירות המותרת, לדעתי.

פורסם

לדעתי אין שום הצדקה לחוצפנים האלה שהחליטו שכביש הוא של אבא שלהם ומותר להם לעשות מה שבא להם.

תופעות דומות ניתן לראות בימי שישי בדרך למועדון/פאב או בדרך חזרה. רק שזה לא רכבים ספורטיביים או משופרים אלה ילדים שלקחו רכב מאבא (משפחתומטיות למיניהן) וחבל שאנשי אור ירוק או כחול לא נמצאים שם כי ילדים האלה בדרך כלל גורמים לתאונות דרכים קטלניות. הכל תלוי בחינוך ובתרבות בלבד.

בקשר לשיפור רכב, בארופה ניתן באופן חוקי לשפר את הרכב עד 50% מההספק המקורי.

פורסם

משעשה לראות מיקוד השיחה הזו בהספקים.

לדעתי זה דיי מייצג את שאיפות המשפרים.

אני במיאטה רציתי לאשר צמיג 16" ברוחב 205 כדי לקבל יותר אחיזה וגם מבחר רחב של צמיגי "ביצועים".

גם זה התברר כבלתי אפשרי לאמרות שמיאטה דור שני (שהינה בעלת אותה שלדה כמו דור ראשון כמו שלי) זה הצמיג.

אז ספריאל, תפסיק עם הכללות שלך כי זה דמגוגיה לשמה.

בדוק כמה חלקי מתלים פיט סטופ מוכרים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
לפני שאתחיל אני חושב שמי שלחץ באותו היום ובאותו הכביש מטומטם, צריך לדעת מתי ואיפה לעשות את זה. אני לא מתמם, גם אני נוהג לבלות בכבישי הנכונים בטיולי נהיגה אבל בשעות כאלה שעם ישראל עמוק עמוק בתוך החלומות.

לכל המתנגדים "לשיפורים", למה לעזעזל בכל מדינה מתוקנת אחרת כן אפשר לשפר? למה מותר לי להנמיך את האוטו ולוהיסף ברקסים מוגדלים באנגליה, ארה"ב ועוד שלל מדינות?? למה מותר לי להוסיף פאקינג פילטר פתוח שהוא חלק תחליפי לכל דבר שאפילו חוסך לי כסף ובארץ אני אמור לחטוף עליו הורדה? למה מותר לי לשים אגזוז זרימה חופשי? אפילו להוסיף טורבו!! כמובן שכל החלקים עומדים בתקנים. ומה כאם בארץ? על פילטר, על מדבקה לא במקום אני חוטף הורדה.

למה חבר שנוסע על S4 טווין טורבו חוטף הורדה כי השוטר האידיוט חשב שאין דבר כזה 2 טורבו!!! ואחרי זה אומר לא ידעתי, חשבתי שאין דבר כזה, למה האזרח חייב להיות מטורטר לצ'מפיון על מנת להמציא להם אישור שאכן קיים דגם כזה. ולשלם 500 שח רק על האישור? זה מדינה נורמאלית? סלחו לי אבל זה טמטום שקיים רק פה.

הפלסטינים עקפו אותנו בנושא הזה, שם כבר יש מרוצים. לא, בארץ חייבים להמציא את הגלגל, חייבים לכתוב את כל החוקים מחדש.

חלק מהאנשים פה לא מבינים שמחפשים אותנו, פשוט ככה. לפני ר' היו עוד עשרות מקרים שאני יודע של הורדות לא חוקיות כמו אימפרזה שהורדה על אינטרקולר מקורי וטורבו מקורי, ספויילר מקורי, טיגרה שהורדה על חלון כהה אחורי מקורי, מיני שהורדה על שעונים מקוריים, אותי שהורידו על חופש בהגה שלא קיים כי הבוחן התבאס שהצמיגים רשומים ברשיון- בטסט אמרו שאין שום חופש בהגה, רכבים שהורדו על פנסים תקניים עם תן תקן, רכבים שמורדים על קסנון מקורי וכו וכו וכו. בוחן אידיוט שפותח מכסה מנוע של אוקטביה מקורית וצועק "ואי ואי ואי כמה שיפורים, תזמינו גרר" באמצע פשיטה או בוחן שניגש לבוחן אחר שעומד ליד אימפרזה ואומר " את הספויילר רשמת בטופס ההורדה"....רק מי שמכיר את החברה עם הרכבים הספורטייבים והמשופרים ויש לו אחד כזה יודע איך הם מחפשים אותנו וכל השאר חושבים ויחשבו שאנחנו מגזימיםממציאים דברים. אני מבטיח שבפשיטה הבאה שכניראה תבוא יום אחד אני מקליט כל מילה של היצורים האלה שתבינו מה הולך שם.

פורסם

אני לא מבין למה החבר'ה שמורידים אותם על דברים מקוריים לא תובעים את המשטרה בתביעות קטנות או משהו.

מה, הם משלמים 1000 שח קנס, טסט מחדש ולא פוצים פה? זה נראה לי מוזר.

פורסם

אותי מעניין אם BULLRUN 2000 ירצו להגיע לארץ ,ביחד עם עשרות פרארים ופורשה ועוד כל מיני מכוניות משופרות שיגיעו, ויחד איתם מאות מיליונרים בדיוק המתכון הסודי שהמדינה הזאת אוהבת !!

ואז תיראו את כל חבורת הצבועים ,מתחילים להלל את המירוץ הזה וכמה שהוא תורם למדינה וכמה כסף זרם ואיך הם השתוללו על הכבישים וכו' .

סתם חברת חדשות צבועה ביחד עם שוטרים ו"עלה" ירוק שחושבים שהמדינה שייכת להם ,בראש הפירמידה נמצאים אנשים מנותקים מהמציאות שמנסים לנהל מדינה .

אני ממשיך להעריץ אנשים כאלה ,שכן עושים משהו ! גם אם זה לא חוקי !

ולא חבורת ליסינגים שחולמים על מסלול כדי לעלות לשם פעם בחיים אם המזדה 3 שלהם .:evil:

פורסם
אני לא מבין למה החבר'ה שמורידים אותם על דברים מקוריים לא תובעים את המשטרה בתביעות קטנות או משהו.

מה, הם משלמים 1000 שח קנס, טסט מחדש ולא פוצים פה? זה נראה לי מוזר.

אנשים מעדיפים לשלם את הקנס ולסיים עם זה ולא להגרר לתביעות שימרחו על שנים, ימי עבודה, נסיעות, עו"ד ועוד..

פורסם

ברוב המקרים אנשים רצים ומבזבזים יום שלם כדי לקבל אישורים שהכל מקורי וחוזרים לתחנה עם האישורים, שם מבטלים את הדו"ח. עדיין הפסדת יום עבודה במקרה הטוב או כמו במקרה עם הs4 שהיא יבוא אישי אז לא רצו לתת לו אישור בחברה, בסוף נתנו בתמורה לתשלום סימלי של 500 שקל:evil: :evil: :evil: .

על דברים תחליפים כמו פנסים אבל עם תקן, חוקיים לחלוטין, אף אחד בחברה לא יביא לך אישור, פה צריך להילחם אבל אנשים מעדיפים להוריד ולהחזיר אחרי זה ו"לאכול" את הדו"ח. אני נגד זה ואותי זה מעצבן ואני מנסה לגרום לכמה מהם ללכת למשפט אבל לאף אחד אין כח להילחם. חבר ככה הוריד פנסים חוקיים לגמרי מהונדה האצ'בק רק כי הבוחן אמר שצריך לירשום "אינג'ל אייז" ברשיונות! כן כן....מילים של הבוחן "מזה העיגולים האלה? זה הגיע ככה מהחברה?".

פנסים עם תו תקן, "העיגולים" בצבע צהוב בהיר, לא לדים ולא נעליים.

יש לי עוד מלא דוגמאות של הורדות כאלה, באמת שהכל חרוש כי עוד פעם מי שאוהב להשקיע ברכב מכיר את כל השטויות האלה. אני אישית יכול להגיד ב100% שברגע שאני אקבל הורדה על הנמכה או פילטר פתוח או איג'ל אייז או לא יודע מה אני הולך למשפט. טלפון של מהנדס רכב בכיר בטכניון כבר יש לי וגם עורך דין שאני מכיר. ויש כאלה שהלכו למשפט אגב, כשיהיה תוצאות אני מאמין שאנשים יפרסמו.

• תוכן חדש...