Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוזר שמי שמתחיל בהעלבות בנימה אישית קורא לי ערס , סתם לרקורד אני לא אחד שמבצע עבירות תנועה

(ואותך ליו"ר של חבורת הזבל , לא יודע לא עלתה לי שום חבורה אחרת בראש , חוץ מזה שנראה לי שאתה תשתלב יפה!)

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם
הצלחתם להבין איך המשטרה ידעה מתי ואיפה לשים אמבוש?

אממ מישהו אמר הלשנה??

אמיר, אין טעם לקחת ללב, כל אחד יש לו את הדעה שלו ואת הדרך שבה הוא בוחר להגיד אותה. זהו חלק מאותם נפלאות הדמוקרטיה וחופש הביטוי או משהו כזה.

במקום להמשיך לדון בנושא ולטחון מים, עדיף לתת לו לדעוך כי לצערי כאן המשטרה ניצחה וכאן עמותת אור שחור ניצחה ולפעמים צריך לדעת גם לאכול אחת.

אין מה לעשות, כך או כך נעשו פה טעויות מצערות שאני מקווה שלא יחזרו.

יהיה בסדר, מתישהו בעתיד הכל יהיה בסדר :wink:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ליאור לא לקחתי ללב הכל בהומור ,

לגבי המידע המשטרה טוענת שהתושבים באזור ובעלי העסקים התלוננו ( מה שיותר מבליט את העניין שזוהי הלשנה) ,

מסכים איתך המשטרה ובוחני הרכב ניצחו בסיבוב הזה אין מה לעשות

לגביי אם יהיה בסדר , אני כבר מאמין שלא בתקופת חיינו אולי הילדים שלנו

( דרך אגב מת על הצפרדע :wink: )

פורסם

מבחינה עקרונית נהגים מן המניין דיווחו שמתנהל בכביש הזה הדבר הזה.

אבל נו באמת בואו ניהיה ריאלים..

כל יום שישי במהלך המפגש בנוקיה, רכבים יוצאים לכביש הזה, ולפעמים בשיירות ארוכות מאוד,

כל אידיוט יבין שיש שמה את הבלאגן הזה.

ישנה מילה שנקראת טאקט .. ובקרב אחוז מאוד נרחב מחובבי התחום בארץ, אין אותו.

ואחרי זה מגיעים הקללות על המשטרה... המשטרה עושה את העבודה.

אותם הנהגים שמבצעים את הטעות (לא בספציפי כלפי הכתבה אלא בכלל) הם האידיוטים, שנופלים בפח שלהם ומרימים להם להנחתה.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

אני לא מבין ,מה רוצים מהשוטרים המסכנים? הם בסך הכל מקבלים הוראות מהאנשים שמעליהם ,זה לא משנה אם הם צילמו את זה או לא ,הבעיה מתחילה בראש ,וזה מערכת השפוט.

שוטר שעוצר סוחר סמים שמוכר לילדים יודע דשתוך חצי שנה (במקרה הטוב) אותו הסוחר כבר יהיה בחוץ וימשיך בשלו.

נהג עם רכב משופר או לא (זה לא משנה) שנוהג בתנאים שאינם מתאימים לא מפחד כי הוא יודע שהעונש שלו יהיה בדיחה.

אני בעד אכיפה נוקשה ,אם תיקח לכל אותם הנהגים את הרישיון לצמיתות וכך גגם את הרכב ,אחוז המתפרעים בכביש ירד בהרבה אחוזים.

אם תיקח חוק ותקבעי שסוחר סמים ישלח לכלא למינימום 20 שנה הסחר ירד משמעותית, אכיפה היא הכל! הבעיה היא שאין אצלנו אכיפה, אז בני אדם זורקים זין ,מה יקרה? אלף שקל? לא נורא נשלם לעורך דין הוא יבטל.

במקרה הספציפי הזה האנשים האלה כן עיקבו (כמעט עצרו לגמרי) את התנועה מאחוריהם ואז החלו במירוץ. זאת פשוט חוצפה שלא תתואר ,הם חבורה של דבילים ,ומגיע להם לשמוע ציטוט שיש הרבה בפורום משפטים- "אל תבכה כמו ילד על דברים שעשית כמו גבר". נתפסט- עכשיו שישלמו.

אני באופן אישי לא הייתי עושה כלום ,אם הם היו עושים לי את זה לפני שנתיים בערך כשהייתי עוד ילד תמים הם היו מוצאים את עצמם במיון ,כל הארבעה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני לא מבין ,מה רוצים מהשוטרים המסכנים? הם בסך הכל מקבלים הוראות מהאנשים שמעליהם ,זה לא משנה אם הם צילמו את זה או לא ,הבעיה מתחילה בראש ,וזה מערכת השפוט.

שוטר שעוצר סוחר סמים שמוכר לילדים יודע דשתוך חצי שנה (במקרה הטוב) אותו הסוחר כבר יהיה בחוץ וימשיך בשלו.

נהג עם רכב משופר או לא (זה לא משנה) שנוהג בתנאים שאינם מתאימים לא מפחד כי הוא יודע שהעונש שלו יהיה בדיחה.

אני בעד אכיפה נוקשה ,אם תיקח לכל אותם הנהגים את הרישיון לצמיתות וכך גגם את הרכב ,אחוז המתפרעים בכביש ירד בהרבה אחוזים.

אם תיקח חוק ותקבעי שסוחר סמים ישלח לכלא למינימום 20 שנה הסחר ירד משמעותית, אכיפה היא הכל! הבעיה היא שאין אצלנו אכיפה, אז בני אדם זורקים זין ,מה יקרה? אלף שקל? לא נורא נשלם לעורך דין הוא יבטל.

מסכים במאה אחוז איתך

במקרה הספציפי הזה האנשים האלה כן עיקבו (כמעט עצרו לגמרי) את התנועה מאחוריהם ואז החלו במירוץ. זאת פשוט חוצפה שלא תתואר ,הם חבורה של דבילים ,ומגיע להם לשמוע ציטוט שיש הרבה בפורום משפטים- "אל תבכה כמו ילד על דברים שעשית כמו גבר". נתפסט- עכשיו שישלמו.

אני באופן אישי לא הייתי עושה כלום ,אם הם היו עושים לי את זה לפני שנתיים בערך כשהייתי עוד ילד תמים הם היו מוצאים את עצמם במיון ,כל הארבעה.

היו גיבורים כמוך, כיום הילדים שלהם גדלו ושואלים את אמא איפה אבא. לא שאני מאחל לך חלילה גורל של גיבורים כאלו, פשוט לדעתי על הכביש עדיף להיות חכם מאשר להיות צודק ( כמה פעמים אמרו את זה כבר אה?)

12345

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
שלום לך מר שלומי, לא טענתי שמותר באור לילה או אור יום טענתי שעדיף בלילה !

עכשיו בוא וננפץ לך בועה די גדולה שאתה כנראה חי בה :

רשמת מעלייך שהאנשים שמתחרים כאן בסרטונים הנ"ל הם אותם אנשים שמתפרעים בחניית היכל נוקיה כאן טעותך הגדולה הייתי באותו שישי בהיכל נוקיה הרכבים שהתפרעו הם : 1.סופר לאנסר לבנה (בן דודנו )

2.קולט כחולה (מוציא שם רע לכל בעלי/נהגי הרכב הזה) 3.רובר כחולה או ירוקה לא זוכר 4.פיאט בראבה כחולה גם כן

מצטער שאני צריך לחשוף טעות בכל דברייך הסתמיים אבל בין אלו שהתפרעו לבין אלו שעשו"מרוץ" אין שום קשר אלה מקרי בהחלט וזאת רבותיי הטעות של רוב ציבור ישראל שרואה רכב עם נאונים וספוילר כריש עושה צלחות בחניון וחושב לעצמו הנה רכב משופר , סכנת נפשות !!!

ודרך אגב הסיבה שבה הלכתי רק אחרי 40 דקות מנוקיה ביום שישי האחרון הייתה רק בגלל הנהגים הללו שעשו שם צלחות ו"חריקות" בעממית דבר שלא תורם לשום דבר ומזמין ניידות כמו כן , דבר שהורס לכולנו את היום כיף ואת המפגש! שלומי תשכיל מדבריי ואל תתייחס אליהם כאל מובן מאליו

זה לא שקר זה מופיע בסרטונים אולי אתה צריך משקפיים? הם עשו פרסה נכון ? הכביש היה ריק נכון ? הם עמדו בארבעה נתיבים נכון ? יופי עד כאן אנחנו מתואמים (אני מקווה) ואז האיצו עד הגעה למהירות של 160 קמ"ש לפי המשטרה איפה הם חסמו מישהו ? לגביי המעקב שוב המשטרע עשו זאת רק בגלל שאלו רכבים משופרים ותו לא ! (למרות שהעבירה היא אותה עבירה עם כל רכב ) כמו כן לא ראיתי אף רכב מנסה לעקוף אותם או עוקב אחריהם (חוץ משתי ההונדות שהיו חלק מהחבורה ), אתה מוזמן לצפות בסרטונים שוב ולחזור אליי עם תוצאות , לגביי שזה מסוכן מסכים במאת האחוזים (כמו שאמרתי אם זה היה נעשה באישוני הלילה אז זה היה פחות מסוכן גם בגלל מיעוט רכבים וגם בגלל מיעוט בהולכי רגל)

בשמחה , אני גם מלמד גם בסופי שבוע ומועדי חג , שוב לא טענתי שמה שהם עשו היה תקין או לא מסוכן (מצטער אם לא הסברתי את עצמי כראוי ) אלה טענתי שהמשטרה בזבזה משאבים וניפחה את הסיפור הזה מכל פרופורציה ואתה והאזרחים אוכלים את הבולשיט שלה הלוואי והמשטרה הייתה מבזבזת כמות כזאת של משאבים על טיפול ברכבים לא משופרים גם כן , אז אולי היינו באמת רואים שינוי בכבישים

בוא לא נתקטנן. לא אמרתי שהם הספציפים שמשתוללים מצטער אם לא ניסחתי את עצמי נכון.

אבל לא זה מה שמפריע לי ופה תרשה לי לנפץ דווקא את הבועה שלך:

אני שם לב שלאורך כל השרשור הזה אתה מנסה לייפות בצורה די אובססיבית הייתי אומר, את כל הנושא

ואת כל הסיטואציה וזאת דווקא לטובת האנשים האלה שהפכו את כביש 44 לחצר האחורית אצלם בבית.

ואת השוטרים? אתה מבזה בכל דרך וגם כאן, בצורה אובססיבית.

אז או שאתה משוחד- מקורב של אחד מהאנשים האלה

או שלא משנה מה המטרה שלך היא לבזות שוטרים (או שניהם ביחד).

אנא ממך. תחסוך את הסיטואציה המביכה ואל תייפה אותם כי מה שהם עשו זה ביזיון ואתה יודע את זה.

הם עשו פרסה והתפרסו לאורך ארבעת הנתיבים, נסעו באיטיות על מנת ליצור פער בינם לבין הרכבים מלפניהם ובו זמנית

הם חסמו שחלילה שאלה מאחוריהם לא יתפרצו למירוץ ברגע שיתחילו לנסוע כשהאור ברמזור שלהם יתחלף לירוק.

והשוטרים? עשו את העבודה- עצרו אותם לאחר שנסעו במהירות גבוהה כל כך וניסו לשמור על ביטחון הציבור, בהצלחה.

אז תשובה לשאלה ''אם את המירוץ היו מנהלות מכוניות מליסינג, הפרשה היתה כל כך מתוקשרת?'' אין לי

אבל מה שבטוח הוא שהנהגים האלה הם עשו מעשה מסוכן מאוד, הרכבים שלהם שופרו שלא כחוק ומוגדרים כמסוכנים

וזה הכול. ערב טוב.

שלומי.

פורסם

מסכים במאה אחוז איתך

היו גיבורים כמוך, כיום הילדים שלהם גדלו ושואלים את אמא איפה אבא. לא שאני מאחל לך חלילה גורל של גיבורים כאלו, פשוט לדעתי על הכביש עדיף להיות חכם מאשר להיות צודק ( כמה פעמים אמרו את זה כבר אה?)

אל תדאג ידידי, אמרתי שכיום לא הייתי עושה את זה בשום מצב. (הדגשתי בציטוט.)

אמרתי שאם זה היה קורה לי לפני שנתיים ,למרות שבתכלס אפילו קצת יותר משנתיים ,אז ואולי הייתי עושה שטות.

אני את החוכמה האמיתית שלי קיבלתי ברגע שמצאתי את עצמי קובר את החבר הכי טוב שלי. זה משנה אנשים ,לחלק זה קורה בצבא ,לחלק זה לא קורה בחיים ,לי זה קרה בגיל 16. היום אני בן 20.

עריכה:

קרא את הודעתי בשרשור הבא בעמוד 3:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2885201#post2885201

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בוא לא נתקטנן. לא אמרתי שהם הספציפים שמשתוללים מצטער אם לא ניסחתי את עצמי נכון.

אבל לא זה מה שמפריע לי ופה תרשה לי לנפץ דווקא את הבועה שלך:

אני שם לב שלאורך כל השרשור הזה אתה מנסה לייפות בצורה די אובססיבית הייתי אומר, את כל הנושא

ואת כל הסיטואציה וזאת דווקא לטובת האנשים האלה שהפכו את כביש 44 לחצר האחורית אצלם בבית.

ואת השוטרים? אתה מבזה בכל דרך וגם כאן, בצורה אובססיבית.

אז או שאתה משוחד- מקורב של אחד מהאנשים האלה

או שלא משנה מה המטרה שלך היא לבזות שוטרים (או שניהם ביחד).

אנא ממך. תחסוך את הסיטואציה המביכה ואל תייפה אותם כי מה שהם עשו זה ביזיון ואתה יודע את זה.

הם עשו פרסה והתפרסו לאורך ארבעת הנתיבים, נסעו באיטיות על מנת ליצור פער בינם לבין הרכבים מלפניהם ובו זמנית

הם חסמו שחלילה שאלה מאחוריהם לא יתפרצו למירוץ ברגע שיתחילו לנסוע כשהאור ברמזור שלהם יתחלף לירוק.

והשוטרים? עשו את העבודה- עצרו אותם לאחר שנסעו במהירות גבוהה כל כך וניסו לשמור על ביטחון הציבור, בהצלחה.

אז תשובה לשאלה ''אם את המירוץ היו מנהלות מכוניות מליסינג, הפרשה היתה כל כך מתוקשרת?'' אין לי

אבל מה שבטוח הוא שהנהגים האלה הם עשו מעשה מסוכן מאוד, הרכבים שלהם שופרו שלא כחוק ומוגדרים כמסוכנים

וזה הכול. ערב טוב.

לא אובססיבי לכלום אין לי שום אינטרס כי הם לא חברים שלי (ד"א למה הם מוגדרים מסוכנים?? אתה יודע מה יש בפנים הרי הבוחנים עצמם לא מבינים בשיפורי הרכבים הללו אז איך הם הוגדרו כמסוכנים ? אולי הנהגים מסוכנים? וזה כבר לא קשור לסוג הרכב!), המשטרה באירוע הזה ביזתה את עצמה יפה מאוד והראתה מה היא שווה באמת ללא עזרתי , שוב אני חוזר ואומר אני לא מייפה את מעשיהם של הנאשמים או אומר שהם צודקים , טענתי לאורך כל הדרך הייתה שהמשטרה עשתה מזה הצגה גדולה אחת !! למה?? כדי להצדיק את ההורדות שהם מחלקים על הכביש (על שטויות דרך אגב ולא אני לא מדבר על עצמי) , נקצר כי אנחנו טוחנים מים חכה עד שאתה תעבור חוויה של הורידו לי את הרכב מהכביש בגלל מדבקות זוהרות או חלילה וחס זהירות סכנת חיים אנטנת סלולר או יודע מה הכי טוב יפתחו לך את המכסה מנוע של הקנגו ויגידו אה למה יש לך פה אינטרקולר ?? שינוי מבנה !! הורדה !! לך תוכיח שאין לך אחות

תקרא כמה דפים אחורה סופר על עם אאודי S4 טווין טורבו שהבוחן הוריד אותה מהכביש בטענה שלא קיים דבר כזה טוין טורבו !

הבאנדם טורטר לצ'מפיון כדי להוציא אישור ( שכמובן עלה 500 ש"ח) רק כדי לנהוג שוב על רכבו !

זה נראה לך הגיוני , משטרה כזאת אתה מגבה ?? איפה ההגיון שלך ?? משטרת התנועה והבוחנים הם בדיחה אחת גדולה !! שיתחילו להתעסק בעיקר ולא בטפל דיי כבר נמאס

ערב טוב גם לך

פורסם

כולכם צודקים.

מצד אחד אסור לנסוע במהירות כזאת בכביש כזה, אסור לעצור בכל הנתיבים כדי לסגור את הכביש למרוץ ואסור להתקין שיפורים לא חוקיים על המכוניות.

מצד שני, וזה ממש לא טיעון נגד כל מה שרשמתי, אם היתה פה תרבות מוטורית, מסלולים פרטיים שבהם אפשר לנסוע ולהתחרות בצורה מבוקרת, עם רכבים מתאימים שעברו שיפורים באישור המדינה ובבדיקת מומחה, אולי אנשים לא היו מתחרים על כביש ציבורי ומסכנים חיי אנשים אחרים על הכביש.

בסה"כ הם באמת לא היו בסדר, רוב האנשים נוסעים מהר מהמותר וגם זה לא נכון לעשות, אבל בין זה ובין לארגן מירוץ יש הבדל גדול מאוד.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
לא אובססיבי לכלום אין לי שום אינטרס כי הם לא חברים שלי (ד"א למה הם מוגדרים מסוכנים?? אתה יודע מה יש בפנים הרי הבוחנים עצמם לא מבינים בשיפורי הרכבים הללו אז איך הם הוגדרו כמסוכנים ? אולי הנהגים מסוכנים?

הבוחנים אולי לא מבינים בשיפור כלי רכב, אבל אני לא משוכנע שהמשפר עצמו מבין עד הסוף מה הוא עשה ומה יכולות להיות ההשלכות לכך.

לדוגמא: שיפור מנוע עלול לדרוש החלפות תושבות מנוע למחוזקות, החלפת תיבת הילוכים וציריות. אתה בטוח שהמשפר החליף את כל הדרוש? אתה אולי בטוח ואני ממש לא ואין לי חשק לראות לידי רכב מתפרק תוך נסיעה במהירות גבוהה.

בתנאים הנוכחים השיפורים אסורים ואני מצדיק את זה ב- 100% במיוחד אחרי שראיתי את העונדה (הונדה) המשופרת.

תופעות כאלה צריך למנוע כל עוד הן קטנות וטוב שהמשטרה משחילה את כל האלמנט למשפרים החאפרים.

אני בהחלט סבור שצריך לתת פתרון חוקי לשיפורים, אבל עד שיהיה כזה עדיף לדעתי שהעניין יאסר באופן מוחלט.

לגבי הערסים שהשתוללו על הכביש - סוף סוף המשטרה עושה את העבודה שלה, ההשתוללות הזו פוגעת באיכות החיים של האזרחים הנורמטיבים וראוי שהמבצעים יענשו בחומרה.

אל תתמם, בין זה לבין מהירות מופרזת ביחס לחוק (שגם אני עובר עליו) - מפרידה תהום.

אכיפת החוק היא לא תוכנית כבקשתך, זה החוק - עברת ונתפסת, שילמת.

פורסם

המשטרה לא שווה בכלל אזכור. הם רוצים לעשות כותרות והם לא בוחלים בשום אמצעי, גם לא לביים תאונות מרובות נפגעים. אם רוצים להנות ממוטוריקה בארץ צריך לעשות את זה רחוק ממשטרה, בכבישים מבודדים, ולא בשש בערב כשכולם רואים אותך ויכולים להלשין עליך. האנשים שרואים שם בסרטון פשוט קיבלו מה שהיה מגיע אליהם בסופו של דבר, בייחוד ההונדה שפשוט צועקת הורדה מהכביש (לא משנה אם זה צודק או לא, בטיחותי או לא, מה זה משנה צודק כשעומד מולך בוחן רכב). קיצר ובלי לפגוע - קצת שכל ושילמדו לקח לטובתם ולטובת כולם.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
בואו נקח את רשימת האימיילים של כל חברי הכנסת שהסתובבה פה פעם, מישהו שכותב יפה ינסח איזה מכתב ארוך ויפה בנושא ונפציץ אותם במיילים. אם באמת יש בארץ אלפים כמונו אולי תהיה איזה תגובה מעניינת מצידם. מה יש לנו להפסיד?

גאוני!!

אני מתנדב להפציץ אותם במיילים, לדעתי לאור ההתפתחויות של המסלול יהיה כדאי להעזר בסילבן שלום ולימור לבנת.

Detailer.gif

• תוכן חדש...