Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין מה יקרה אם הבחור ההוא מאור ירוק יבקר בבריטניה למשל או בארה"ב וינסה "ללמד" אותם כמה "תרבות השיפורים" הזאת מסוכנת מאד ושצריך לעקור אותה מהשורש. אחרי יומיים הוא פורש מאור ירוק ומתחיל קריירה חדשה שם בתור קומיקאי.

אנשים כמותו מנצלים את חוסר הידע של רוב הציבור ומסיתים אותם נגד דברים שבמדינות נאורות אחרות נחשבים לתרבות, כדי שיוכל להוציא מהם יותר כסף על "בטיחות בדרכים".

מה הבא בתור? יאסרו לרכב על רולרבליידס? לגלוש בים? להעיף עפיפונים? לשחק פוקר? לפסל? לצייר? לשחק בגולות?

הכל בגללינו.

אסור לנו לתת לאנשים צרי אופקים להכתיב לנו את דרך החיים, ואנחנו נותנים להם ומשלמים להם על זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מעניין מה יקרה אם הבחור ההוא מאור ירוק יבקר בבריטניה למשל או בארה"ב וינסה "ללמד" אותם כמה "תרבות השיפורים" הזאת מסוכנת מאד ושצריך לעקור אותה מהשורש. אחרי יומיים הוא פורש מאור ירוק ומתחיל קריירה חדשה שם בתור קומיקאי.

אנשים כמותו מנצלים את חוסר הידע של רוב הציבור ומסיתים אותם נגד דברים שבמדינות נאורות אחרות נחשבים לתרבות, כדי שיוכל להוציא מהם יותר כסף על "בטיחות בדרכים".

מה הבא בתור? יאסרו לרכב על רולרבליידס? לגלוש בים? להעיף עפיפונים? לשחק פוקר? לפסל? לצייר? לשחק בגולות?

הכל בגללינו.

אסור לנו לתת לאנשים צרי אופקים להכתיב לנו את דרך החיים, ואנחנו נותנים להם ומשלמים להם על זה.

כבר אסור...

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התכוונתי לשחק בשביל הכיף, לא בשביל הימורים

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אין אחד פה בפורום ששונא את משטרת ישראל ואת מתנא בית דגן יותר ממני, נתחיל מזה.

נמשיך מזה, אמא שלכם, נוהגת על מזדה 3 בכביש 44 בדרך מיום עבודה עמוס, גלגלץ עם שירים נחמדים ברקע החלונות קצת פתוחים נסיעה מנהלתית רגילה, ל2-3 שניות לא הסתכלה במראה האחורית וכבר חותכים אותה מכל הצדדים במהירות 200, האמא נלחצת ונכנסת בעמוד.

המשטרה פעלה נכון.

לא חסרים כבישים מרוחקים, בלי משטרות, וגם סופשים (שהמשטרות מעודדות, ומעלימות עין גם) - פאדיחה שלהם, וכמו שאומרים, על פאדיחות משלמים :)

קודם כל ברוך שובך לדיון (אבא קרלוס),

אני מסכים עם פיליפ במאת האחוזים , לגביי זה שאת הטענה שלך אפשר לזרוק לפח , במקרה היום יצא לי לנהוג עם אמא שלי במזדה 3 שלה (כן כן גם אנחנו חלק מהסטטיסטיקה) ומישהו חתך אותה במהירות של 120 אבל לא איזה רכב משופר , אלה מזדה 2 ליסינג עם מבוגר בפנים (דרך אגב זה היה כביש של 60) , אז מה?? אתה רואה שוטרים ?? אתה רואה מצלמות על גגות של בתים ?? או אולי נגרור את אותו נהג באזיקים ישר לבית דגן ?

תבין עברה הם עשו עם זה אין ספק רק שמה שהמשטרה עושה זהו ניפוח הסיפור מכל פרופורציה , לדעתי רק בשביל לבכות על התקציב (כמו שעשו בסרטון)

הבעיה שהם לא עקפו אף אחד ולא חתכו אף אחד ככה שאת הטיעון שלך אתה יכול לזרוק לפח!

מסכים איתך פיליפ !!

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

החלטתי לקחת על עצמי יוזמה לכתוב את מה שהיה היום בעיתון על אבי לוזון יו"ר ההסתדרות ,דרך אגב זה לא מופיע בשום מקום באינטרנט ... זה רק מראה על רצינות החוקים והמדינה .

ציטוט לקוח מידיעות אחרונות מוסף הספורט

"אבי לוזון האיש שאוהב לומר לשחקני נבחרת שהם מודל לחיקוי ,הורשע בחודש שעבר לאחר שדיבר בסלולרי תוך כדי נסיעה ולא ציית לשוטר .רישיונו נשלל לשבועיים ונגזר עליו כנס של 2500 שקלים ,לפי חשיפת ידיעות תל-אביב זאת הייתה עבירת תעבורה ה 48 שלו (הוא לא נהג מונית) .במדינה מתוקנת הסיפור הזה לא היה עובר בשקט ,אבל אצלנו ההפקרות ויו"ר חוגגים .

90% מהעבירות האלה הן בגין עבירות חגורה או שיחה בסלולרי ,מה גם שבאף אחת מהעבירות לא סיכנתי אף אחד - אמר בתגובה העבריין הסדרתי ,למה זה מעניין את הציבור ?

"-....-"מקוממת לא פחות הייתה העובדה ,שהעונש נקבע בהסדר טיעון עם הפרקליטות ,הודינו בעבירות כדי שלא יעשו יותר מדי רעש על זה בתקשורת "---" ...

קיצרתי קצת את הכתבה אבל הנה עבריין סדרתי שממשיך להחזיק בהגה לסכן את כולם אבל בגלל שהוא איש חשוב כנראה לרדוף אחריו לא משתלם אבל להכין מרדף בשווי מאות אלפי שקלים אחריי הונדה עם פילטר זה MUST .

לא פלא שהיחס לחוקים בארץ הוא כמו שהוא ,אם הרוצח הזה ממשיך להסתובב חופשי והוא עוד אמור לשמש כדמות מוערצת .

אז למה לבוא בטענות לאחרים ?:evil:

פורסם

המשטרה היא הרשות המבצעת. לא הם המציאו את החוקים וגם שם יש היררכיה. אז לפני שאתם אומרים "שוטרים טפשים" או כל הערה נגדם, תחשבו שוב. הם פשוט עושים את העבודה שלהם, כמו שכל אחד אחר היה עושה.

זה שבמשטרה אוהבים יחסי ציבור - אמת (גם ה"מבצע" המצולם הזה הוא חלק מאותם יחסי ציבור). זה שהם לא מבינים גדולים במכונאות - אמת. אבל אלה שבחרו בשכביש הציבורי לתחרות הם עברייני תנועה, וגם הם עצמם מודעים שעברו על החוק.

פורסם
אני לא מבין למה לאור יום????? ועוד שיש רכבים על הכביש , משפרי הרכב כאן מרימים להנחתה למשטרה , עדיין מוזר שהמשטרה בזבזה כלכך הרבה משאבים ומעקבים רק בשביל זה , מה אין עבירות תנועה אמיתיות על הכביש ???

למה לאור יום? לא שגם בחושך מצרים זה מותר אבל אני אגיד לך.

הרכבים המדוברים, שערכו מירוץ בכביש 44, כאמור, הגולף-ים, הסיויק והסובארו

הן רק כמצוץ ממכוניות שחנו בחנייה של היכל נוקיה בזמן מפגש במועדון ה- 5 ואני מזהה

יפה מאוד את הרכבים האלה. לאלה שמודעים למה שקורה שם ולאלה שפחות,

במפגש מועדון ה- 5 בהיכל נוקיה בתל אביב מציגים, כידוע, רכבים מכל הסוגים בניהם בולטים

רכבי אספנות נדירים אבל זה לא נגמר בזה.

ברחבת החנייה הגדולה חונים רכביהם של אנשים שמגיעים לבקר במעדון ורכבים משופרים

מפה ועד אילת, בניהם הסיויק המצולמת בכתבה, האימפרזה WRK הכחולה והגולף-ים האלה.

הם חלק מחבורה של סיויק-גולף-איביזה-לאנסר-ונטו/ ג'טה-לאנטיס-קולט-רובר-ים וכדומה, שמתפרעים

ברחבת החנייה ומסכנים את האנשים שמתהלכים ברחבת החנייה ונוסעים כאילו היו שומאכר,

ואני רואה את זה בכל יום שישי כאשר אני מגיע לשם.

אז האנשים פשוט יצאו משם עם עודף אדרנלין שעבר איתם עד לכביש 44 ובו הם התחילו המעשה וזאת

התשובה לשאלתך.

הם חיכו עד שלא יהיהו רכבים והצומת תהיה פנויה ! אני לא ראיתי שהם הפריעו לתנועה ו"סגרו את הכביש" , ועבירות תנועה אמיתיות זה מה שקורה יום יום על הכבישים , חצייה באור אדום סטייה מנתיב ללא איתות (או לחתוך בעממית) ועוד ועוד , זה שאת אכולת "רעל" מהתקשורת ומהמשטרה שמרוצים ורכבים משופרים הם מעשה שטן (בלשון המעטה או כמו שנאמר "כלי רצח") זה לא אומר שהם צודקים .

אמן ואיזה יום תהיה הפגנה של רכבים משופרים ונחסום צמתים ונעשה מרוצים ברחוב כאות מחאה שאין ספורט מוטורי ואי אפשר לשפר רכבים , כמו בניו יורק 2FAST2REAL למי שמכיר

סלח לי אדוני, אתה פשוט צודק. הם לא סגרו את הכביש מה פתאום, הם בסך הכל, בצורה בטיחותית וחוקית לגמרי,

חיכו שהכביש (לא הצומת, אם לזה התכוונת), יהיה פנוי על מנת שיוכלו לנהל את המירוץ בצורה חוקית, לא מסכנת כלל

וראויה. אז אתה כמובן בטח יודע שהייתי ציני ואתה בטח יודע למה אני מתכוון.

אל תנסה לשכנע פה את חברי האתר כמו שהצלחת לשכנע את עצמך, רואים פה שחבורת ה''טייפ- Rרס''

חסמה את הכביש ונסעה באיטיות על מנת שלא יעקפו אותם ויתפרצו לפער הענקי שהם פתחו בינם לבין הנוהגים הרבה לפניהם.

הם פתחו במירוץ שמסכן חיי אדם מי כמוך וכמוני יודע מה הולך בכבישים.

להזכירך, כביש 44 הוא כביש בו לא עוברים את ה- 70 קמ''ש, כך לפחות אומרים התמרורים שם

והאנשים האלה, במודע (!), הגיעו לאיזור ה- 160 קמ''ש שזה כידוע לך יותר מפי 2 מהמותר.

חצייה ברמזור אדום, מעבר בין נתיבים מבלי לאותת וכו', כפי שהצגת הן רק אחת משרשרת ארוכה

של עבירות שמבצעים בכביש ביום יום ולא רק הנהגים אלא גם הולכי הרגל שחוצים באדום

אז אם איזה אדם ''אמיץ'' היה חוצה איזה מעבר חצייה מרומזר באור אדום (כידוע, כביש 44 הוא מרומזר לאורכו),

והיה נדרס על ידי אחד מהרכבים האלה מה אז היית אומר אדוני?

אז נכון, יש עוד הרבה אחרים שמבצעים עבירות, אבל מה שראינו זה לעניות דעתי

מעשה רצח, לא פחות. האנשים האלה, כאמור, תחת מעקב כבר תקופה מה וזו התוצאה. אז אנא ממך.

הפסק לנסות לשכנע את עצמך בשקרים. שלא תאמין להם.

שלומי.

פורסם

אני חייב להגיד משהו. יש פה לא מעט דגובות שכולם טמבלים, המדינה מסריחה, אור ירוק בלה בלה....

אנחנו חיים במדינה לא רגילה עם המון בעיות - כל הזמן במצב כמעט מלחמה, ממשלה שלא מעמינים בה, בתי חולים עם חוסר בכוח אדם, עובדים סוציאליים עם הבטחת הכנסה, ועוד... אתם באמת מצפים שלפני פטרון לכל הבעיות האלו יתחילו לחשוב על איך לאפשר לשפר מכוניות מבחינה חוקית? גם אני חסר סבלנות להגיע ליום מסלול בישראל אם רכב משופר שמותר לו לנסוע בכביש ציבורי, אבל להגיד שהמדינה מסריחה? זו הגזמה.

האגרסיביות לא תעזור בכלום. תעמידו את עצמכם לסיטואציה שלהם - הם פשוט אנשים רגילים שנלחמים בתאונות דרכים בכלים שיש להם. אין פה אחד שלא היה אוצר את החבורה הזו אם היה שוטר. אין פה אחד שלא היה מוריד סיויק אם טורבו מהכביש אם היה שוטר.

אנחנו צריכים לשתף פעולה בכל משקשור למניעת תאונות דרכים, ובטח לא לעשות "ראייסים" באמצע היום בכביש מרכזי. בישבילי רכב זה יותר מאמצעי תחבורה, גם בישבילכם אני חושב, אבל לא בישביל כל אחד. לדוגמה מנכ"ל אור ירוק בטח לא מכיר בכלל את תחום הספורט המוטורי ובישבילו רכב חייב להיות בטיחותי ככל האפשר, והבן אדם לא יודע איך שיפורים לא מקוריים יכולים באמת לשפר את בטיחות הנסיעה.

אנחנו, אנשים שאוהבים את תחום הרכב צריכים להסביר, לעזור להבין לאנשים שיכולים להשפיע לטובה על חופש תחום המוטורי בארץ את הדברים שהם לא יודעים על התחום. מי צריך לעשות את זה? - גופים שיש להם כוח - מגזין אוטו, הגה, קארספורום, איגוד הספורט המוטורי, תוכנית טסט ראשון, שעושים הרבה, וחייבים להמשיך לעשות.

איפשרו לא מזמן הקמת מסלול מרוצים, שזה סימן שיש התקדמות, אומנם איתית אבל התקדמות. אני מעמין שבעוד כמה שנים מצב המוטורי בישראל יהיה הרבה יותר טוב, אז לבנתיים צריך טיפה להוריד פרופיל ולעשות את כל זה כך שלא יבואו בתענות.

והתקשורת לדעתי "קצת" הגזימה אם הסיפור הזה.

פורסם

כולם מדברים פה על המסלול הקדוש שיבוא ויתרום ויעזור.

אל תופתעו מהניידות שיעצרו רכבים 50 מטר לאחר היציאה על שיפורים לא חוקיים.

*מי שבכל זאת יגיע למסלול שיזכור להתלבש יפה, מצלמות "יחסי הציבור" כבר בהיכון.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

מדינת ישראל היא מדינת חוק וסדר דמוקרטית.

וכמו בכל דמוקרטיה ראוייה לשמה, ואנחנו בהחלט דמוקרטיה ראוייה לשמה, יש 3 זרועות;

הזרוע המחוקקת שהיא כנסת ישראל, הזרוע המבצעת שכוללת את צה"ל, משטרת ישראל וכולי והזרוע השופטת.

שוטרי משטרת ישראל פועלים לאכוף את החוק.

הם לא חוקקו אותו ולא היה להם יד ורגל בזה - זה תפקידה של כנסת ישראל על 120 ניבחריה.

ואם החוק אינו מתיר שיפורים ושינויים מבניים ברכב, אזי תפקידה של המשטרה לאכוף זאת.

רוצים לשנות ?

בבקשה, נסו להבחר לכנסת על סמך מצע שיכלול מתן שיפורים לרכב ומירוצי רכב שיהפכו לחוקיים או השפיעו על חברי כנסת רלוונטיים לשינוי החוק.

או קחו סיכון להתפס, הכי פשוט בעולם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בואו נקח את רשימת האימיילים של כל חברי הכנסת שהסתובבה פה פעם, מישהו שכותב יפה ינסח איזה מכתב ארוך ויפה בנושא ונפציץ אותם במיילים. אם באמת יש בארץ אלפים כמונו אולי תהיה איזה תגובה מעניינת מצידם. מה יש לנו להפסיד?

פורסם

הסירטון כזה דבר מפגר,ורק אנשים שבאמת לא מבינים כלום זה יעבוד עלייהם לדוגמא על אבא שלי הוא היה שמח שתפסו את האנשים האלה ואני מתווכח איתו שעה על כל התאונות שקורות אם הוא פעם שמע בכלל על רכב "משופר" בתאונה או שרכביי ליסינג?

הוא ענה כל הרכבים הסטנדרטים ואחרי זה שאלתי אותו שוב מה הוא חושב שרע בהם והוא התעלם והלך לישון:lol:

Scan Speak

פורסם
קודם כל ברוך שובך לדיון (אבא קרלוס),

אני מסכים עם פיליפ במאת האחוזים , לגביי זה שאת הטענה שלך אפשר לזרוק לפח , במקרה היום יצא לי לנהוג עם אמא שלי במזדה 3 שלה (כן כן גם אנחנו חלק מהסטטיסטיקה) ומישהו חתך אותה במהירות של 120 אבל לא איזה רכב משופר , אלה מזדה 2 ליסינג עם מבוגר בפנים (דרך אגב זה היה כביש של 60) , אז מה?? אתה רואה שוטרים ?? אתה רואה מצלמות על גגות של בתים ?? או אולי נגרור את אותו נהג באזיקים ישר לבית דגן ?

תבין עברה הם עשו עם זה אין ספק רק שמה שהמשטרה עושה זהו ניפוח הסיפור מכל פרופורציה , לדעתי רק בשביל לבכות על התקציב (כמו שעשו בסרטון)

מסכים איתך פיליפ !!

כנראה שרובכם צודקים,

לחסום כבישים, לשים ז*ן על הסובבים ולהתפרע בכביש ציבורי זה תקין, מאוד בטיחותי.

תודה על הלימוד אמיר, המשך כך, אתה תגיע רחוק.

פורסם
למה לאור יום? לא שגם בחושך מצרים זה מותר אבל אני אגיד לך.

הרכבים המדוברים, שערכו מירוץ בכביש 44, כאמור, הגולף-ים, הסיויק והסובארו

הן רק כמצוץ ממכוניות שחנו בחנייה של היכל נוקיה בזמן מפגש במועדון ה- 5 ואני מזהה

יפה מאוד את הרכבים האלה. לאלה שמודעים למה שקורה שם ולאלה שפחות,

במפגש מועדון ה- 5 בהיכל נוקיה בתל אביב מציגים, כידוע, רכבים מכל הסוגים בניהם בולטים

רכבי אספנות נדירים אבל זה לא נגמר בזה.

ברחבת החנייה הגדולה חונים רכביהם של אנשים שמגיעים לבקר במעדון ורכבים משופרים

מפה ועד אילת, בניהם הסיויק המצולמת בכתבה, האימפרזה WRK הכחולה והגולף-ים האלה.

הם חלק מחבורה של סיויק-גולף-איביזה-לאנסר-ונטו/ ג'טה-לאנטיס-קולט-רובר-ים וכדומה, שמתפרעים

ברחבת החנייה ומסכנים את האנשים שמתהלכים ברחבת החנייה ונוסעים כאילו היו שומאכר,

ואני רואה את זה בכל יום שישי כאשר אני מגיע לשם.

אז האנשים פשוט יצאו משם עם עודף אדרנלין שעבר איתם עד לכביש 44 ובו הם התחילו המעשה וזאת

התשובה לשאלתך.

שלום לך מר שלומי, לא טענתי שמותר באור לילה או אור יום טענתי שעדיף בלילה !

עכשיו בוא וננפץ לך בועה די גדולה שאתה כנראה חי בה :

רשמת מעלייך שהאנשים שמתחרים כאן בסרטונים הנ"ל הם אותם אנשים שמתפרעים בחניית היכל נוקיה כאן טעותך הגדולה הייתי באותו שישי בהיכל נוקיה הרכבים שהתפרעו הם : 1.סופר לאנסר לבנה (בן דודנו )

2.קולט כחולה (מוציא שם רע לכל בעלי/נהגי הרכב הזה) 3.רובר כחולה או ירוקה לא זוכר 4.פיאט בראבה כחולה גם כן

מצטער שאני צריך לחשוף טעות בכל דברייך הסתמיים אבל בין אלו שהתפרעו לבין אלו שעשו"מרוץ" אין שום קשר אלה מקרי בהחלט וזאת רבותיי הטעות של רוב ציבור ישראל שרואה רכב עם נאונים וספוילר כריש עושה צלחות בחניון וחושב לעצמו הנה רכב משופר , סכנת נפשות !!!

ודרך אגב הסיבה שבה הלכתי רק אחרי 40 דקות מנוקיה ביום שישי האחרון הייתה רק בגלל הנהגים הללו שעשו שם צלחות ו"חריקות" בעממית דבר שלא תורם לשום דבר ומזמין ניידות כמו כן , דבר שהורס לכולנו את היום כיף ואת המפגש! שלומי תשכיל מדבריי ואל תתייחס אליהם כאל מובן מאליו

סלח לי אדוני, אתה פשוט צודק. הם לא סגרו את הכביש מה פתאום, הם בסך הכל, בצורה בטיחותית וחוקית לגמרי,

חיכו שהכביש (לא הצומת, אם לזה התכוונת), יהיה פנוי על מנת שיוכלו לנהל את המירוץ בצורה חוקית, לא מסכנת כלל

וראויה. אז אתה כמובן בטח יודע שהייתי ציני ואתה בטח יודע למה אני מתכוון.

אל תנסה לשכנע פה את חברי האתר כמו שהצלחת לשכנע את עצמך, רואים פה שחבורת ה''טייפ- Rרס''

חסמה את הכביש ונסעה באיטיות על מנת שלא יעקפו אותם ויתפרצו לפער הענקי שהם פתחו בינם לבין הנוהגים הרבה לפניהם.

הם פתחו במירוץ שמסכן חיי אדם מי כמוך וכמוני יודע מה הולך בכבישים.

להזכירך, כביש 44 הוא כביש בו לא עוברים את ה- 70 קמ''ש, כך לפחות אומרים התמרורים שם

והאנשים האלה, במודע (!), הגיעו לאיזור ה- 160 קמ''ש שזה כידוע לך יותר מפי 2 מהמותר.

חצייה ברמזור אדום, מעבר בין נתיבים מבלי לאותת וכו', כפי שהצגת הן רק אחת משרשרת ארוכה

של עבירות שמבצעים בכביש ביום יום ולא רק הנהגים אלא גם הולכי הרגל שחוצים באדום

אז אם איזה אדם ''אמיץ'' היה חוצה איזה מעבר חצייה מרומזר באור אדום (כידוע, כביש 44 הוא מרומזר לאורכו),

והיה נדרס על ידי אחד מהרכבים האלה מה אז היית אומר אדוני?

אז נכון, יש עוד הרבה אחרים שמבצעים עבירות, אבל מה שראינו זה לעניות דעתי

מעשה רצח, לא פחות. האנשים האלה, כאמור, תחת מעקב כבר תקופה מה וזו התוצאה. אז אנא ממך.

הפסק לנסות לשכנע את עצמך בשקרים. שלא תאמין להם.

זה לא שקר זה מופיע בסרטונים אולי אתה צריך משקפיים? הם עשו פרסה נכון ? הכביש היה ריק נכון ? הם עמדו בארבעה נתיבים נכון ? יופי עד כאן אנחנו מתואמים (אני מקווה) ואז האיצו עד הגעה למהירות של 160 קמ"ש לפי המשטרה איפה הם חסמו מישהו ? לגביי המעקב שוב המשטרע עשו זאת רק בגלל שאלו רכבים משופרים ותו לא ! (למרות שהעבירה היא אותה עבירה עם כל רכב ) כמו כן לא ראיתי אף רכב מנסה לעקוף אותם או עוקב אחריהם (חוץ משתי ההונדות שהיו חלק מהחבורה ), אתה מוזמן לצפות בסרטונים שוב ולחזור אליי עם תוצאות , לגביי שזה מסוכן מסכים במאת האחוזים (כמו שאמרתי אם זה היה נעשה באישוני הלילה אז זה היה פחות מסוכן גם בגלל מיעוט רכבים וגם בגלל מיעוט בהולכי רגל)

כנראה שרובכם צודקים,

לחסום כבישים, לשים ז*ן על הסובבים ולהתפרע בכביש ציבורי זה תקין, מאוד בטיחותי.

תודה על הלימוד אמיר, המשך כך, אתה תגיע רחוק.

בשמחה , אני גם מלמד גם בסופי שבוע ומועדי חג , שוב לא טענתי שמה שהם עשו היה תקין או לא מסוכן (מצטער אם לא הסברתי את עצמי כראוי ) אלה טענתי שהמשטרה בזבזה משאבים וניפחה את הסיפור הזה מכל פרופורציה ואתה והאזרחים אוכלים את הבולשיט שלה הלוואי והמשטרה הייתה מבזבזת כמות כזאת של משאבים על טיפול ברכבים לא משופרים גם כן , אז אולי היינו באמת רואים שינוי בכבישים

keep drooling im spooling :twisted:

• תוכן חדש...