Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אישית יכול להגיד ב100% שברגע שאני אקבל הורדה על הנמכה או פילטר פתוח או איג'ל אייז או לא יודע מה אני הולך למשפט. טלפון של מהנדס רכב בכיר בטכניון כבר יש לי וגם עורך דין שאני מכיר. ויש כאלה שהלכו למשפט אגב, כשיהיה תוצאות אני מאמין שאנשים יפרסמו.

תקציב - הכנת? סבלנות - הכנת? המה תעלה לך, לדעתך, הכנת המשפט על ידי עורך דין, חוות דעת של מהנדס רכב (אם בכלל יהיה מוכן לתת חוו"ד - בשבילו מדובר בכאב ראש רציני מאוד) והרבה, הרבה סבלנות עד סיום המשפט (ניחוש שלי - תחליף עוד 2 מכוניות בזמן זה. בעצם לא - התקציב יילך לעורכי הדין).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המהנדס רכב הזה עוזר (בתשלום) למישהו שמנהל משפט כזה עכשיו. מבחינתי אם אני הולך למשפט בידיעה שאני זוכה התקציב הוא לא משנה כי את הכסף הזה אני אקבל בחזרה. כמובן הכל תלוי בפסק דין שיהיה שם. לא אמור להיות קשה במיוחד כשהמשפט מתנהל מול בוחנים שמורידים אימפרזה טורבו שנת 2004 על פסים זוהרים (מקרה אמיתי).

ובקשר לרכב, הוא לא יוחלף, אני היד השישית והאחרונה שלו.:wink:

פורסם

דיברתי על דברים מקוריים. מורידים אותך על ספויילר מקורי או טווין טורבו מקורי? יש תביעות קטנות. לא נראה לי שצריך משפט עם עורך דין. יש פה פורום ייעוץ משפטי ואפשר לברר.

כנ"ל לגבי פנסים עם תקן אירופאי. תביעות קטנות זה מספיק. מספיק להביא כעד בוחן במכון רישוי / אישור, שפנסים עם תקן אירופאים עוברים טסט כדי להוציא את בוחני תנועה כאלו טמבלים בבית משפט.

כמובן שאם מותקן משהו בניגוד לחוק היבש, זה יותר בעייתי אבל על הדברים האבסורדיים צריך לגרור את הבוחנים למשפט להעיד על שיקול הדעת שהם הפעילו.

אם היה לי רכב ספורטיבי מושך אש, נגיד STI והיו מורידים אותי על לא דבר/דברים מקוריים הייתי שוקל את האפשרויות המשפטיות העומדות לרשותי ולא משלם 1000 ש"ח וטסט מחדש כל פעם שבוחן רוצה לשחק אותה גבר. זה נראה לי טרטור שלא צריך לעבור עליו לסדר היום.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אמיר לוי היקר - לפני שאתה מאשים את המדינה שלנו בדיקטטורה, כדאי לך לקרוא כמה וכמה ספרים, על איך זה לחיות במדינה דיקטטורית. מה שאתה מציג ומייצג (לפחות לפי תגובותיך פה ) זו אנרכיה (אינך מכבד את חוקי המדינה ובז להם, וכיוצא מכך - אינך מכבד את הזולת).

מי שמשפר את הרכב בצורה לא חוקית (כרגע לפחות זה לא חוקי), ומי שפותח במרוצים בכבישים ציבוריים (כרגע זה לא חוקי) - שלא יילל אח"כ כשהוא ייתפס.

פה דובר על חוקי רכב ובכל זאת אם לא הבנת אני יסביר שוב :

אני חושב שמספר חוקים במדינתנו הם דיקטטורים כמו חוקי "איסור שינוי מבנה" מה נחשב מבנה ?? ולמה הכל אסור הריי בכל זאת זה הרכב שלי שקניתי מכספי אז מדוע אסור לי להרכיב פילטר פתוח ?? למה אני צריך להדביק פסים זוהרים ?? (ודרך אגב לא עוברים טסט ללא הפסים הזוהרים הטיפשיים הללו , ואנשים קיבלו הורדות על זה !! ) , זה נראה לך חוק הגיוני הריי נולדת עם הגיון בריא (אני מקווה) כשמציגים בפניך משהו לא הגיוני ברור שאתה תתרעם ותצעק אבל במדינה שלנו לא ! למה ?? ככה !! כי אנחנו רגילים לאכול חרא מהחוקים ומהממשלה בהכל ולא רק בכביש ועם הרכבים שלנו ולא להגיב , כן אני בז לחוקי הרכב המטומטמים שקיימים במדינתנו רוצה לדעת למה כי הם לא הגיוניים אני בז למשטרה שפועלת כגוף למציצת הציבור מכספו על ידי שימוש בחוק המטופש הזה (איסור שינוי מבנה) , הריי מה זה מבנה ? זה אמור להיות גג דלתות ושלדה איך פסים זוהרים קשורים או ספוילר מהחברה ?? למה על דברים כאלו אנשים מקבלים טרטורים והורדות זה נשמע לך הגיוני ??

אם זה שאני מרכיב פילטר פתוח נקרא לא לכבד אותך ואת הזולת אז אני לא מכבד אף אחד ! עוד לא הבנתי איך זה לא לכבד אותך , את חוקי התעבורה אני כן מכבד (אני תמיד מאותת לעולם לא עברתי באדום כמו כן אני תמיד דואג ללחץ אוויר תקין ברכבי לדוגמא)

והלוואי שהייתה פה באמת קצת אנרכיה קצת הפגנות קצת כוח על ידיי העם! שיטלטל את הממשלה הזאת וחוקיי הרכב המטופשים שלה (ואני רק אזכיר את כל השחיתות ואת משרד התחבורה החסר תועלת שלא לומד כלום מהעולם ולא משכיל ומשך כל קיום המדינה הזאת רק גרם להחמרה במצב ובתאונות דרכים)

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

במקרה הנ"ל לא מדובר על החלפת פילטר פתוח או אי הדבקה של מדבקה מדובר בהוספת טורבו לרכב שלא

בא ככה מחברה.

גם אני חושב ששניי הדברים שפירטת לא סיבה להוריד רכב מהכביש הפתרון זה לא לעבור על החוק אלא אלא לשבות

ולהפעיל לחץ על הממשלה זה שאתה תעשה דווקא וכן תתקין פילטר פתוח ולא תדביק מדבקה זה לא מה שיגרום לממשלה

לפעול ולשנות במידה ויעצרו אותך ויורידו אותך מהכביש אתה רק תשמן את מסחטת הכספים של המשטרה שאתה כל כך שונא.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
SPERIAL -

אתה יודע מה צודק ! אסור לשפר רכבים בכלל נכון ?

אולי גם נגביל את המהירות המותרת של כל הרכבים במדינה ל90 או יודע מה יותר טוב 80 !! כי אי אפשר לסמוך על הנהג הישראלי לא ? אתה יודע מה עזוב בוא בכלל נוותר על רכבים ונחזור לרכב על סוסים !

תעשה לי טובה דיי עם הבולשיט , מסכים אתך שתחום השיפורים צריך להיות מבוקר והמדינה צריכה להיות מעורבת פה למשל אם יבואני רכב היו נותנים סמכות לסדנאות שיפורים על הרכבים שלהם ומייבאים קיטים של שיפורים ספציפיים לרכב שלהם (יפנאוטו לדוגמא עם קיט פרודרייב לסובארו) , או שמשרד התחבורה היה פותח איזו שהוא משרד האחראי על שיפורי רכב גם אפשרות מצוינת לרכבי המשפרים וגם הזדמנות למדינה לעשות עוד כמה אלפים בשנה !!

לגביי ההערה המטופשת שלך על הצמיגים אני מכיר 2 רכבים בסרטון ויודע של מי הם , סט הצמיגים שלהם עולה בערך כמו 4 סטים של צמיגים רגילים , אז דיי עם הרעל הלא מוצדק שלך הריי אנחנו יודעים שהסכנה האמיתית בכבישים זה לא רכבים משופרים(כי בנינו כמה כאלו אתה רואה כבר?) אלה הנהג היום יומי ! ואם אתה רוצה לדאוג לגבי צמיגים כנס לכל סוכנות ליסינג ותראה איזה צמיגים סיניים בשנקל הם מרכיבים על הרכבים שלהם

אז אתה מודה שאתה פשוט פגוע שתפסו את חברים שלך. סתם שתדע שלנסוע בנתיב השמאלי שלא לצורך של עקיפה זאת עבירה.

פורסם

amir

לא נמאס לך לשגע את הפורום בתסכולים שלך על ההורדה ההיא ?

שיפרת את האוטו בצורה לא חוקית וערבית, תלמד לקחת אחריות למעשים שלך וזהו.

בקרוב מאוד תחום שיפורי הרכב ישתנה מקצה לקצה, כבר עכשיו חבורה סיימה הכשרות בוחני רכבי מירוץ, עם אישורים לייבא מכוניות מירוץ משופרות, חלקים, לשחרר מהמכס וכו'. (כמובן, לא לנסיעה על כביש ציבורי)

אם כזה בא לך לפעול - כנס לעולם הרכב, ותבצע את ההכשרות.

http://www.one.co.il/Msites/Biz/InsideArticle.aspx?id=177422&bz=6

פורסם
אז אתה מודה שאתה פשוט פגוע שתפסו את חברים שלך. סתם שתדע שלנסוע בנתיב השמאלי שלא לצורך של עקיפה זאת עבירה.

הם לא חברים שלי אמרתי שאני מכיר את הרכבים האלו (קצת הבנת הנקרא לא תזיק) , צודק אבל לא ראיתי שום שוטר מצלם רכב ליסינג נוסע בשמאלי ומפרסם את זה בעיתונות

amir

לא נמאס לך לשגע את הפורום בתסכולים שלך על ההורדה ההיא ?

לא,לא נמאס לי להגיד את מה שאני חושב

שיפרת את האוטו בצורה לא חוקית וערבית, תלמד לקחת אחריות למעשים שלך וזהו.

שיפורי הרכב שלי רחוקית מלהיות "בצורה ערבית" כל החלקית שהותקנו נרכשו מייבוא אישי שלי ולא קיימים בארץ , בצורה לא חוקית נכון אך האם אתה מסכים על החוק?האם אתה חושב שבחוק לא צריך להיות הגיון ? האם אתה מעולם לא נסעת על 110 בכביש מסויים? אז גם אתה עבריין

בקרוב מאוד תחום שיפורי הרכב ישתנה מקצה לקצה, כבר עכשיו חבורה סיימה הכשרות בוחני רכבי מירוץ, עם אישורים לייבא מכוניות מירוץ משופרות, חלקים, לשחרר מהמכס וכו'. (כמובן, לא לנסיעה על כביש ציבורי)

זה לא מעניין אותי כמו לשפר רכב כביש שיוכל גם לנסוע על מסלול וגם על הכביש (באופן חוקי כמובן)

אם כזה בא לך לפעול - כנס לעולם הרכב, ותבצע את ההכשרות.

http://www.one.co.il/Msites/Biz/InsideArticle.aspx?id=177422&bz=6

פורסם

רק חבל שנותנים לאותו מנכ''ל עמותת אור ירוק לפתוח את הפה ולרשום שטויות, מה לכל הרוחות הקשר בין הגדלת הספק מנוע להפיכת הרכב לכלי רצח, שיכניסו כבר לראש הסתום שלהם, גם שברולט ספארק יכולה להיות כלי רצח בידי נהג פסיכופת.

אני לא מאוהדי אור ירוק ... אף התשובה היא מאז שהם קנו את משטרת התנועה בציוד שהמדינה לא קונה.

אני אוהב את אלה שנתפסים בקלקלתם ואז מתחילים לבוא בטענות למשטרה:שילכו לאכוף עבירות תנועה אמיתיות, שזה הפירוש העממי לכל עבירה אפילו דומה ל והיא אינה העבירה באותו רגע שהם ביצעו.

כמה פעמים הופיעה כאן התגובה של ללכת לעצור את אלה שנוסעים בנתיב שמאל, ללכת לעצור את אלה שעושים בכביש כבשלהם... אז קיבלתם !

משיחה עם אחד מהמשפרים והמשתתפים במירוצים ,שהתעניינתי פעם לקנות ממנו רכב אספנות , דווקא השוטרים קלעו דיי בול למה שקורה בפועל.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

אמיר, הרכב שלך היה עם צמיגים שלא מאושרים ברישיון, זה ממש יבוא אישי נכון ?

ג'אנט טייווני, אגזוז פתוח ג'נרי וקשקושים קוסמטיים מגעילים שבטח הוספת ב''טוב טעם'',

ממש רכב מירוץ.

אתה עדיין מתפלא למה עוצרים ערסים עם קולטים נוצצות ורועשות עם חלקים לא חוקיים עליהם ?

כל הכבוד שלמדת להתנסח בצורה תקינה לפחות.

פורסם

8 דפים,בגלל זה אומרים אין פרסום שלילי.

חברים,מבלי להתייחס לכל מה שנאמר פה ולמרות שאינני נוטה להגיב הרבה אני חייב לומר כמה מילים,חייב,לא לצורך הסבר או לחלוק על משהו,פשוט חייב.

ככה,החוק במדינה(הדפוקה)הזאת הוא חוק לכל דבר,גם אם אתם ואני חושבים אחרת זה עדין חוק.חוקים במדינת ישראל מ32 שנות חיי למדתי הם אחד הדברים הכי חזקים פה ושוב,לטוב ולרע.יש מקרים שרוצחים,אנסים ועוד חולרות משתחררים רק בגלל איחור למשפט,טעות כתיב,או פשוט חוסר צדק,אבל החוק לפני כולם.עכשיו,בישראל אסור לשפר רכבים,נכון?זה החוק אז למה להתוכח איתו.זה כמו שאומרים תשתין על הצבא הוא ירטב,הצבא ישתין עליך אתה תטבע(בלי היוצאי דופן טוב).אז אחת על כמה וכמה נגד מי אנחנו הולכים להילחם ולהפגין?נגד החוק?נגד המשטרה?נגד הממשלה?הרי אתם באמת ובתמים חושבים שכל מה שאתם כותבים פה,תחברו את זה לעצומה,מגילה ותגישו את זה לכל חברי הכנסת,נראה למישהו שזה יעזור באמת?

תבינו,אני גם בעל רכב יחסית לא הכי משופר אבל עדין ובמיוחד הזן שהשוטרים אוהבים ליפול עליו בגלל הספוילר או הצנרת פרודרייב המקורית,גם אני רועד שאני נוסע לבד עם הרכב.

אבל זה המצב חברים,תראו את אין ספור המלחמות של הנכים,המורים,עובדים סוציאלים,ועוד ועוד בעלי כוח פי שישים מאיתנו שכמו שאתם אומרים יוצאים לרחוב,שובתים רעב,מה לא וזה מצליח להזיז רק את המשטרה שבאה לפזר את כולם כי זה העבודה שלה.

אני בעד הפגנה וכו ומבטיח שאני הראשון שם ומי שמכיר אותי יודע שגם אני ניסיתי,עשיתי,נלחמתי(כולל קפיצה של מפקד מחוז ו 13 בוחנים)אבל זה ממש לא עזר,מבטיח לכם.

מה שהמשטרה הציגה בסרטון הנ"ל ובכתבה הוא נטו מה שהיא עושה עם כל סוג של עבירה על החוק כגון זנות,סמים,הימורים וכו.

הרי כולנו יודעים שצריך פעם בכמה זמן לעשות כותרות כדי להראות לציבור,הנה אנחנו עושים,וכדי לתת לעיתונות בת החסות של המשטרה קצת אוכל.

לסיכום שלי חברים,במקום לצעוק ולכעוס על כל העולם תפנימו שזה המחיר שמשלם בעל רכב משופר,צודק או לא זה נתון לויכוח בעני כל אחד שרואה את זה מהצד שלו לכן לעולם לא יהיה נכון וצודק.מי שמוכן לקחת את הסיכון לכאורה שכרוך בכסף שמוצצים ממנו וכל מה שנלווה לזה,שלא יגיד למה.

זה בדיוק כמו אדם שמהמר הוא מודע לסיכון ושהוא נתפס הוא לא בא למדינה ואומר"מה זה החוק הזה,אני רוצה להמר"אתם יודעים מה תהיה התשובה.

עכשיו דמיינו 2500 איש מהמרים, מפגינים מול הממשלה,נגד החוק שלא מאפשר,ונגד המשטרה שעוצרת אותם?או לחילופין אותה סיטואציה עם אלו שמעשנים מריחואנה(למרות שהם ניסו ולהם יש הרבה יותר כוח),מה רוב הציבור היה חושב.

בדיוק כרגע ככה אנחנו מוצגים ולא,לא בגלל ארבעת הבחורים האלו שסך הכל הם כרגע השעיר לעזאזאל של הרבה(כי בינינו,כולנו לחצנו ואת כולנו היו יכולים לצלם באותה סיטואציה,פשוט הם היום לא במקום הנכון ובזמן הנכון),אנחנו מוצגים רע בגלל שמה לעשות,אין תרבות מוטורית בישראל שגרמה להורים ולרוב אזרחי המדינה להבין שהענף המוטורי על כל ענפיו הוא לא דבר רע.

הזמן יעשה את שלו,לנו נשאר רק לתת דוגמא כי אנחנו הפנים של כל הבלאגן הזה אם אנחנו מעורבים ישירות או לא,יש לך רכב משופר אתה נחשב בעיני רבים עבריין,זה המצב הנוכחי.רוצים לתרום,תנו דוגמא זה המעט כרגע שניתן לעשות.

רוצים ללחוץ,לא חסר מקומות לא ציבורים.

הכי טוב בשקט,ככה לא ראו לא שמעו.

פורסם

צחי אני מתגעגע אליך, איפה נעלמת לנו!

איך דבר כזה מגיע לחדשות, זה עד כדי כך מעניין שתפסו 2-3 נהגים "משתוללים" ?!

המשטרה אפילו השקיעה בעריכה הפעם בניגוד לצילום של הפורשה הלבנה שנתפסה "משתוללת" ב-200 קמ"ש.

ציטוט מהכתבה: " במהירויות של עד 160 קמ"ש ", ראבק, אתם עושים כתבה לפחות תשקיעו קצת, ב-160 הם עוד לא התחממו :lol:.

קישור למקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4052405,00.html

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אמיר, הרכב שלך היה עם צמיגים שלא מאושרים ברישיון, זה ממש יבוא אישי נכון ?

ג'אנט טייווני, אגזוז פתוח ג'נרי וקשקושים קוסמטיים מגעילים שבטח הוספת ב''טוב טעם'',

ממש רכב מירוץ.

אתה עדיין מתפלא למה עוצרים ערסים עם קולטים נוצצות ורועשות עם חלקים לא חוקיים עליהם ?

כל הכבוד שלמדת להתנסח בצורה תקינה לפחות.

אני מבין שאתה מדבר כי ראית את הרכב שלי ? או שאולי אתה שופט אותי כי אני בעלים של קולט ? וישר זה מעלה לך קונוטציה שלילית של ערס ששומע עופר לוי או יהודה ניסים עם אורות כחולים בתוך הרכב ? ?

בוא ואני יסביר (לא שאני חייב לך משהו ) אבל למען הריסת הסטיגמה שלך אני יגיד מספר דברים :

הרכב שלי היה בדרך לפרויקט מנוע לכן הוחלפו הצמיגים לרחבים יותר (טעם ערבי לא קשור לזה שהם מאושרים ברישון או לא!) , כמו כן הוזמנו בייבוא אישי קפיצי הנמכה לרכב של WEITEC , הגאנטים הוזמנו מקטלוג (לא טייווני מצטער לאכזב אותך וגם לא סיני),כמו כן התוספות החיצוניות היחידות שיש לי ברכב הן ליפ שהוזמן בייבוא אישי (יחיד בארץ) שדרך אגב עלה לי כמו בודי קיט שלם , כמו כן האגזוז ייובא בגלל צורה יפה

מאחר והפרויקט בוטל מאי אלו סיבות רכבי נשאר עם כל התוספות וכרגע מוצע למכירה (גם לאחר יישור קו) , מצטער בשבילך שהראש שלך אטום ומתייחס בצורה כלכך מגעילה ללא שום יידע אני מרחם עלייך מי יודע ואולי יום אחד תרחיב את אופקייך

מאחל לך , אמיר

פורסם

אנשים עושים פה מה-זה סמטוכה. צריך להפריד בין הדברים (מה שכמובן המשטרה לא עושה, והתוצאה לפניכם).

1. שיפורים לא חוקיים: כמובן שצריכה להיות הגבלה מסוימת, אבל היא חייבת להיות מעוגנת בחוק או בתקנות ולא ארביטרית. כמו שזה עכשיו, המשטרה לא מבדילה בין הוספת טורבו לבין הרחבת צמיגים או התקנת פילטר פתוח. הם ממשיכים לעבוד לפי ההנחה שהרכב הוא המסוכן ולא הנהג. כמובן שההנחה הזאת צריכה הייתה להתרסק להם בפרצוף אילו הם היו חושבים בהיגיון, גם כי לא זכור לי מקרה שרכב החליט לנסוע כמו מטורף בעצמו (בעצם כן - מישהו אמר טויוטה? ואלו בכלל היו מכוניות סטוק...) אבל בעיקר כי על כל אחד ששם פילטר פתוח יש 100 שנוסעים עם לחץ אוויר לא תקין, צמיגים לא תקינים, בלמים לא תקינים ובאופן כללי - מכוניות במצב תחזוקתי גרוע. ושיעיזו להגיד לי שזה פחות מסוכן מלרצות להגדיל את רוחב הצמיגים שלי מ-205 ל-215 בשביל לקנות צמיגים איכותיים יותר.

2. מרוצים בכביש: אפשר לנסות לכבס מילים עד מחר, אבל מה שהחבר'ה בסרטון עשו זה מירוץ דראג על הכביש הציבורי, נקודה. אין לנו דרך לשפוט כמה זה סיכן את שאר בני האדם באזור, אבל אנחנו לא יכולים לבטל את זה, ועל זה יכול להיות שמגיע להם להיענש. אז אל תהיו יפי נפש, ואל תתחילו עם "אילו היה לנו מסלול מירוצים בארץ...". לכו תדעו אם החבר'ה האלה הם מסוג האנשים שישלמו כמה מאות שקלים בשביל להתחרות בסביבה סגורה. בכלל, ויסלחו לי חובבי הדראג, בתחום הספורט המוטורי הזה הרבה יותר קל למצוא טמבלים, ואתם יודעים היטב למה.

בקיצור - עוד "וי" למשולש האהבה משטרה-אור ירוק-תקשורת. עוד "איקס" לטובת הציבור.

כמה שטויות... כל מה שהמשטרה יודעת זה לנפח דברים כמו בלון.

דרך הגב חבל שאין סרטון מעניין מי לקח.

כן, תגובה כמו שלך מה-זה מוסיפה. ובאמת, נורא מעניין מי לקח. :-P זה באמת גם הנושא פה.

אם באמת היה מסלול מרוצים זה לא היה קורה והכל השיפורים שעושים ברכב שלהם שיהיה להם לבריאות למה זה יפריע למישהו.

הכביש היה ריק, אף אחד לא נפגע אז למה עושים מזה כזה סיפור.

אני עושה ככה לפחות פעם בשבוע זה רק כיף אף אחד לא נפגע אז די לסיפורים האלה.

תנו לאנשים להנות זה לא שהם פגעו במישהו.

אם היה מסלול מירוצים זה לא היה קורה? מי אמר לך שהם היו משלמים כסף בשביל לעשות את זה על מסלול?

ואם היה נפגע מישהו, אז כן היה צריך לעשות סיפור, נכון? אז בוא כולנו ניקח מקלעי עוזי ונרסס ברחוב. אם אף אחד לא ייפגע, למה שיעשו סיפור?

רוב הרכבים שחותכים ונדחפים אינם רכבי ספורט, רוב רכבי הספורט נוסעים בשושו ולעיתים בנתיב הימני כי אין להם מה להוכיח.

נאלץ לא להסכים איתך. אף אחד לא קונה רכב ספורט בשביל לנסוע כמו דודה שלו. רוב האנשים, לצערי, קונים מכוניות ספורט כי הם דווקא משוכנעים שיש להם מה להוכיח, ושמה שיעזור להם להוכיח את זה כולל מינימום 200 כ"ס.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שמתי לב שיש פה הרבה אנשים שרוצים ליצור פרובוקציות או סתם לעצבן משתמשים בפורום בכל מיני טענות שיצדיקו את החוקים המפגרים בארץ ישראל.

כל המשטרה היא חתיכת בלוף,כמו שנאמר פה,לבני הדודים הם לא יציקו כי זה לא נוח להם ויסכן אותם,אם היינו רואים מאזדה 3,יונדאי אקסנט וכל מיני רכבי ליסינג למיניהם אז זה בחיים לא היה מגיע לתקשורת.

אני כבר למען האמת התייאשתי ממה שהולך במדינה הסרוחה הזאת,הכל פה מושחת,מחורטט,תקשורת מגעילה והכל פה פשוט הולך הפוך.

רוצים לעשות משהו שבאמת יועיל לנו,לכל האנשים שמתים כבר שיקדמו פה את הספורט המוטורי,להקים מסלולים,לשנות אולי את החוק וכו'?

בשביל זה צריך הסברה,צריך כסף,ולהגיע לתקשורת,וגם לשדר כתבה ענקית,סרט,מאנשים כמונו.

שזה יהיה בשעה שרוב מדינת ישראל צופה בטלוויזיה.

לפי דעתי דבר כזה לא אמור להוות שום בעיה בגלל שלרוב האנשים שרוצים לקדם את החוקים לספורט מוטורי יש קצת מזומנים ביד.

אני מוכן לשים מכספי לא קצת כסף על מנת לעשות כתבה גדולה ולהגיע לתקשורת.

אם יש מישהו רציני שרוצה להרים את הכפפה במקום לבלבל במוח בפורומים כל היום שידבר איתי ואולי ננסה ליצור איזשהו ארגון שיאסוף כספים על מנת באמת לעשות כתבה ענקית או סרט על כל הקטע הזה של הספורט המוטורי וכל החרטה שהולכת בארץ.

בתור אחד שראה את הכתבה בערוץ 2,ישבתי עם חברה שלי,אמא שלה אבא שלה ואח שלה,המשפחה שלה כמו 95 אחוז מהאוכ' בארץ מאמינים לכל חרטה שהתקשורת מוכרת והיה אפשר לשמוע בתגובות שלהם דברים כמו : איזה חוליגנים,מסכנים אנשים יכולים לגרום להרג וכו'.

אם הייתה הסברה נכונה על מנת שאנשים כאלה יבינו שהמשטרה מוכרת להם בלוף היה אפשר באמת לזרז את כל הקטע של הספורט המוטורי בארץ ישראל.

מצטער שאני רושם הכל בצורה קצת חאפרית,אני פשוט גמור ובקושי יש לי כח לכתוב אז אני מנסה די לקצר ויוצא קצת סלט.

• תוכן חדש...