Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם בערוץ 10,

איך ניפחו את העניין, צילמו הכל, ממש מתגאים בפשיטה!

פשוט בושה, זה מה שיש לי להגיד.

הנשיא של אור ירוק מתחיל להרצות על המכוניות, כאילו הוא מבין משהו.

אשכרה לקחו אותם באזיקים לבית משפט.

אם הייתה מודעות, והיה חוק מוטורי כל זה לא היה קורה נקודה!

תשמעו אל תאשימו את המדינה/המשטרה/אור ירוק:

אנחנו האשמים היחידים כאן, שלא מחדירים מודעות לספורט מוטורי/הכרת הרכב או כל מודעות מוטרית כשלעצמה ולאו דווקא ספורט.

אם לאוכלוסית מדינת ישראל הייתה מודעות כמו שלנו יש, כל העניין לא היה קורה.

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בטח שאני בא בטענות למשטרה שהם מבזבזים את הכסף שאני משלם להם !!!! מצלמות בוחני רכב שוטרים במארב די!!!! אין מספיק עבירות תנועה , אם היו שמים כל שוטר שיש במארב השטותי הזה באיזה צומת ראשית זה היה מספק הרבה יותר שירות ותועלת !

הם חיכו עד שלא יהיהו רכבים והצומת תהיה פנויה ! אני לא ראיתי שהם הפריעו לתנועה ו"סגרו את הכביש" , ועבירות תנועה אמיתיות זה מה שקורה יום יום על הכבישים , חצייה באור אדום סטייה מנתיב ללא איתות (או לחתוך בעממית) ועוד ועוד , זה שאת אכולת "רעל" מהתקשורת ומהמשטרה שמרוצים ורכבים משופרים הם מעשה שטן (בלשון המעטה או כמו שנאמר "כלי רצח") זה לא אומר שהם צודקים .

אמן ואיזה יום תהיה הפגנה של רכבים משופרים ונחסום צמתים ונעשה מרוצים ברחוב כאות מחאה שאין ספורט מוטורי ואי אפשר לשפר רכבים , כמו בניו יורק 2FAST2REAL למי שמכיר

עזוב אותך רוב הפורום מורעלי רכב חושבים איך לשפר לתחזק לשים את הכי טוב אבל מה לנסוע איתו למכולת או גג 100 קמ"ש

תתחילו לעבור לקורקינטים פורקי לחץ.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
עזוב אותך רוב הפורום מורעלי רכב חושבים איך לשפר לתחזק לשים את הכי טוב אבל מה לנסוע איתו למכולת או גג 100 קמ"ש

תתחילו לעבור לקורקינטים פורקי לחץ.

הכל בסדר איש?

מה הקשר בין שיפור הרכב לבין התנהגות כמו החבר'ה בסרטון?

אני לא מתיימר להיות צדיק ולא כלום, אני הייתי בנס הרים מספר פעמים לא מבוטל ובעוד הרבה כבישים.

רוב הפעמים היו בשעות שכל אדם ממוצע יהיה באמצע השינה שלו ושהכבישים ריקים מאדם.

גם אם מה שהם עושים לא כזה איי איי איי, לעיניי הציבור אלו עבריינים לכל דבר.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אם הייתה מודעות, והיה חוק מוטורי כל זה לא היה קורה נקודה!

כן, כן. תמשיך להגיד את זה לעצמך.

אלה שבוחרים את הכביש הציבורי לתחרויות שלהם, יעשו את זה גם אם יהיה מסלול אי שם. מדובר על עברייני תנועה לכל דבר ועניין, רק שבמקרה הזה מדובר בכאלה שבוחרים להפריע לתנועה הזורמת ופשוט מצפצפים על כולם. אני בעד להוריד כאלה נהגים מהכביש, אבל לא בעד לעשות מזה מבצע צבאי בו יש תצפיתן על הגג וכו'.

פורסם
הכל בסדר איש?

מה הקשר בין שיפור הרכב לבין התנהגות כמו החבר'ה בסרטון?

אני לא מתיימר להיות צדיק ולא כלום, אני הייתי בנס הרים מספר פעמים לא מבוטל ובעוד הרבה כבישים.

רוב הפעמים היו בשעות שכל אדם ממוצע יהיה באמצע השינה שלו ושהכבישים ריקים מאדם.

גם אם מה שהם עושים לא כזה איי איי איי, לעיניי הציבור אלו עבריינים לכל דבר.

הכל מעבר לבסדר!

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

מה שלי הכי מפריע זה שערסים מגעילים כאלו עושים לכל הקהילה המוטורית עוול ומוציאים לנו שם רע.

אני לא רואה שום דבר רע בשיפור רכב (אם זה היה חוקי) ובאופן אישי אם לא הייתי חננה שמפחד פחד מוות מהמשטרה גם הייתי עושה את זה.

אבל אתם יודעים מה?

רביעיית האידיוטים האלו (כי אין מילה אחרת לזה) הם בדיוק החראות שיחתכו אתכם בפקק, שיזגזגו בכביש החוף בין מכוניות כשכל המכוניות על 130, ובאופן כללי יראו ש"להם יש יותר גדול" כל פעם שאפשר.

אלו השמוקים שצריך להוריד מהכביש, בלי קשר לשיפורים.

מי שמתנהג כמו שהם התנהגו ועושה מירוצים באמצע היום, שיורידו אותו ומהר!

ולא, מסלול מירוצים לא יעזור במקרים האלו כי אלו הדבילים הקיצוניים.

אני כן אשלם על יום מסלול ואז אעשה את מה שאני באמת רוצה לעשות ולא מעז או לא חושב שצריך לעשות בכביש.

ככה חושב אזרח נורמטיבי.

הם פשוט מניחים בולבול על כולנו ועל החוק אז אצלהם זה לא יעזור.

פורסם

כן, זו עבירה על החוק.

כן, זה כביש ציבורי.

עדיין, בעייני הם פחות מסוכנים מנהג משאית עייף, נהג מונית שרות שחושב שהכביש שלו או אמא במיניוואן עם 5 ילדים לא חגורים.

אישית, לא מכיר אף תאונה שנגרמה בעקבות "מרוצים" שכאלה, לעומת זאת כל הנ"ל כן.

נ.ב

פרנקוס, מאיפה לך מאפייני הנהגים?

חוץ מילדון ההונדה, שנראה מאוד אופייני לילדי הונדה, אנחנו לא מכירים את השאר.

אולי בעל הSTI מנכ"ל תנו לחיות לחיות ובעל הGTI מנהל סניף של "ת'ציצי החוצה"?

מאיפה לך שהם חותכים בפקק?

רוב הרכבים שחותכים ונדחפים אינם רכבי ספורט, רוב רכבי הספורט נוסעים בשושו ולעיתים בנתיב הימני כי אין להם מה להוכיח.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
כן, זו עבירה על החוק.

כן, זה כביש ציבורי.

עדיין, בעייני הם פחות מסוכנים מנהג משאית עייף, נהג מונית שרות שחושב שהכביש שלו או אמא במיניוואן עם 5 ילדים לא חגורים.

אישית, לא מכיר אף תאונה שנגרמה בעקבות "מרוצים" שכאלה, לעומת זאת כל הנ"ל כן.

1+

צודק!

:)
פורסם

ב YOUTUBE יש עשרות סרטים כאלה ,אז מה המשטרה צילמה ? יכלה להכנס ליוטיוב ולהוציא משם :lol:

אני חושב שיש שם סרטים של חברי פורום ש"עוברים על החוק" !!! וכרגע לא משנה איפה ולמה ,חוק זה חוק !!

אז מה גם הם ערסים/ערבים ,חסרי מוח ?

לא אהבתי את התגובות נגדם ,כי אם הם עבריינים אז כל מי ששיפר את הרכב שלו בניגוד לחוק גם עבריין כזה וזה לא משנה אם הוא חבר פורום או לא !

הם הפנים של התרבות המוטורית לטובה או לרעה ועדיף להשמע ,מאשר לא לעשות כלום ,גם אם זה בצורה לא הכי משכנעת .

תגידו מה שתגידו ,אני מצדיע להם .

פורסם

פעם לפני הרבה שנים כשלמדתי כלכלה הגדירו לנו את ההבדל שבין ספקולנט למגדר סיכונים, שניהם עושים את אותה הפעולה ההבדל הוא בכוונה.

גם חברי הפורום (בכללם אני) אינם צדיקים גדולים ולדעתי הם חוטאים פה ושם בעבירת המהירות.

א-ב-ל מה שראיתי בסרטון הוא חבורה של ערסים חוליגניים שעושים בכביש כבתוך שלהם, אני מקווה שיענשו בחומרה ולו רק כדי שלחברים שלהם יתחילו לשקשק העיגולים שם למטה...

גם משפרי הרכב הם - תסלחו לי - עבריינים לא קטנים, מי שמוסיף אורוות סוסים לרכב שלו בלי להתאים את שאר מכלולי הרכב לעומס החדש - הוא פושע שמסכן את הציבור ובעניין הזה אני 100% עם שמואל אבוהב שדעתי עליו (בד"כ) איננה מחמיאה כלל ועיקר.

המשפרים הכבדים עושים שינויים ברכב שאינני בטוח שהם מבינים את משמעותם ואת ההשלכות ההנדסיות שלהם.

שלא תהייה אי הבנה - שיפורים זה אחלה, אבל תחת פיקוח של גורם בעל ידע, למשל קיטים שיבואן הרכב מאשר כמכלול. כל השאר הוא נגע שיש לבער אותו.

פורסם

רוב רכבי הספורט נוסעים בשושו ולעיתים בנתיב הימני כי אין להם מה להוכיח.

לא נכון! נוסעים בימני כי הדלק יקר :wink:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
לצערנו אותם נהגים הם הסיבה לפתחון פה שנותנים למנכ"ל אור ירוק, וחבל.

את מנכ"ל אור ירוק הייתי מטיס חזרה לקרית טבעון, שיחזור לעשות משהו מועיל.

בכל מקרה, אני נגד מירוצי המכוניות האלו בכבישים ציבוריים - במקרה הזה המשטרה עשתה בשכל כשהגיעה אליהם ועצרה אותם. מדובר בסיכון נהגים תמימים ומירוצי מכוניות כאלה לא מקומם בכבישים ציבוריים.

פורסם

דבר אחד יאמר לזכותם - לפחות "חסמו" את הכביש וחיכו כמה דקות עד שהוא יתפנה.

לא מצדיק אותם חלילה, זה פסול וכו', אבל הרבה יותר מפריע לי הילדים שלוקחים לאבא

שלהם את המאזדה 6/פוקוס/פלואנס או לא יודע מה מחלקים היום למנהלים זוטרים בליסינג

ועושים איתם רייסים בכביש החוף בינם לבין עצמם, כשהכביש מפוצץ ברכבים - הם מרגישים

את הצורך לזגזג על 150~160 בלי שיהיה שם מישהו שיעצור אותם.

או כאלה שעל אותם רכבים של אותם ההורים עוברים ברמזורים בעיר - לא בירוק, אפילו

לא בצהוב, אלא באדום מלא אחרי שכבר התחלף עדיין נותנים גז ונכנסים לצומת.

המשטרה הייתה מועילה הרבה יותר אם הייתה מקצה את כוח-דלתא הזה לצומת מרכזי

כלשהו בעיר כלשהי ועוצרת נהג או שניים שעושים את כל המתואר להעיל.

\דעתי

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

המשפרים הכבדים עושים שינויים ברכב שאינני בטוח שהם מבינים את משמעותם ואת ההשלכות ההנדסיות שלהם.

שלא תהייה אי הבנה - שיפורים זה אחלה, אבל תחת פיקוח של גורם בעל ידע, למשל קיטים שיבואן הרכב מאשר כמכלול. כל השאר הוא נגע שיש לבער אותו.

אתה סתם מכליל...

יש כאלה שדווקא כן עושים הכל "לפי הספר" ויוצאת להם מכונית כמו שצריך.

לגבי החלק השני של המשפט, אתה צודק במאה אחוז שאולי צריכה להיות אכיפה מסויימת לגבי שיפורים, מה נכנס לרכבים, אישורים מהיבואן למינהם. אבל עד היום זה לא קרה. לזה בעצם אני מחכה, שלפחות יראו קצת אכפתיות ומודעות, שלפחות היבואן יאשר.

היום אפילו אם אתה מזמין חתיכת פלסטיק לרכב מאיביי היא לא תעבור מכס וכמובן לא תעלה על הרכב שלך, אז שלא נדבר על שיפורים.

דרך אגב כל השאר אלו שיפורים כמו כל שיפור אחר מקיט, כמובן שיש איכויות שונות אבל זה לא לפה, ולא צריך לבער אותם.

• תוכן חדש...