Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוני: קובי מה המצב? שומע סוף סוף סיימתי להתקין את הטורבו בסיויק שלי כמו שראיתי בפרוייקט מחו"ל עכשיו הרכב נוסע פצצה

קובי: וואלה כמה כוח סוס נראה לך עכשיו יש?

יוני: וואלה בדקנו על הדיינו של קומפיוטסט ויצא 160 כוח סוס בגלגל

קובי: וואי כמעט כמו סיאט קופרה מקורית!

יוני: צודק אבל אני מאמין אני לוקח ברייס כי האוטו שלי יותר קל והג'אנט שלי יותר קטן

קובי: נו אז מה אבל בקופרה הכוח זמין בטורים יותר נמוכים כי היא 1.8

יוני: אתה יודע מה אולי תגיד לחבר שלך שיבוא להתחרות איתי ונראה מי באמת יותר חזק?

בחר את התשובה הנכונה:

א. מה פתאום מה אתה דפוק זה לא חוקי לעבור שם את ה-70! בוא נילחץ עד 70 קמ"ש

ב. שומע בוא לבאר שבע נפתח מסלול דראג להשתתף פעם אחד סך הכל 768 ש"ח לפני מע"מ יש הנחה לחיילים

ג. יאללה בוא ניפגש עוד שעה מול אזור ברמזור הראשון יש כביש ריק אפשר לבדוק שם.

ד. לא אחי עזוב אני שמתי את הטורבו באוטו לא בשביל להתחרות ולהוכיח שסיויק יכולה יכולה להיות יותר חזקה מסיויק סטנדרטית אלא שהאוטו יסחוב יותר טוב כשאני נוסע לסבתא אסתר בעליות של ירושלים.

:lol:

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ערב מצוין לכולם

לא יודע מי ראה ומי לא תסתכלו את התחקירים והמעצרים שעשו לנהגים!

לשוטרים אין מושג מה הם רואים בתא המנוע ובתוך הרכב פשוט צחוק אחד גדול.

ממש הגזימו עם עניין האזיקים והליווי !

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

פותח השירשור, אתה מדבר לא לעניין בכלל.

לסכן את הנהגים האחרים שמשתמשים בכביש בשביל כמה דקות של מהירות, זה שווה את זה בכלל.

תפסיק לבכות שאין ספורט מוטורי בארץ וכל הנהגים שמשפרים את הרכבים שלהם הם בסדר גמור והמשטרה לא בסדר.

צריך שיהיה טאקט, במקרה הזה אני עם המשטרה.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
ערב מצוין לכולם

פשוט מביך.

פורסם
ערב מצוין לכולם

אתה מסתכל על השוטרים ואתה מסתכל על זה שעצרו, ואתה כזה... נראה לי התבלבלתם...

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

תחשבו שאני רושם את האות ח' 2000 פעם

איזה שוטרים מפגרים, הוא אפילו לא יודע מה הוא אומר שם, רואים שהמנוע משופר בלה בלה בלה והוסיפו לו כוחות סוס בלה בלה בלה.

איזה ליצנים.

רואים פילטר ונשם,איך עושים על זה קלואוז אפ עם המצלמה כאילו מה זה כבר מוסיף לרכב.

איזה ליצנים אני פשוט לא מאמין למראה עיני.

ד"א הנהגים לא סיכנו אף אחד חוץ מאשר את עצמם, ניתן לראות זאת על פי הצילום.

הם עשו פניית פרסה בזמן שלא היו כמעט רכבים שלא קשורים אליהם,הם יכלו לנסוע בפס ישר מבלי להפריע לאף אחד בדרך,לא ראיתם שום סללומים ועקיפות מסוכנות.

בקיצור סתם חתיכת בלוף של המשטרע,מעניין רק מאיפה היה להם את המידע שהם הולכים לצאת לכביש,בטח אחד מהם פתח את הפה ודאגו לעשות מזה עליהום תקשורתי.

ב ז י ו ן !

פורסם

איך השוטר אומר יש פה שיפור במנוע אני לא יפרט עליו כרגע..ומצלמים את הצינור נשם!

ומנכ"ל אור ירוק אין מילים בפיי טמבל גמור והוא עדיין בהלם למה קיצצו למשטרה את התקציב,

כי נתנו להם תקציב ענק...והתאונות ממשיכות זה אומר שהם מתרכזים בתפל ולא בעיקר!

פורסם

וואי כמה חתים הייתי רושם עכשיו אם היה מותר !!

איך בהתחלת הסרט השוטר מדווח על הרכבים ואומר " הנה האימפרזה ואחריה ..." הוא אפילו לא מכיר את שאר הרכבים , וחופש בהגה??

בשביל זה עצרתם אותם ?? איזה מדינת משטרה , הכל היה בשביל לצעוק ולבכות על התקציב , חבורת בבונים כחולים יודעים רק להתעסק בתפל!

keep drooling im spooling :twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שמצחיק בסרטון הזה זה שבתדריך שהוא נותן להם הם אשכרה רושמים לעצמם הערות, כאילו הם באיזה הרצאה בטכניון:lol:

כל השאר כבר יותר עצוב מאשר מצחיק...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קול המנוע של ההונדה הכחולה, סקסי ביותר :shock: .. חבל עליה.

אם הבוחנים האלה היו אומרים רק "שם טורבו ועל זה הורדנו אותו" היו נשמעים הרבה יותר רציניים.

"חופש בהגה!" "פילטר פתוח" "פליטה לא תקינה" נו בכיאת..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אין אחד פה בפורום ששונא את משטרת ישראל ואת מתנא בית דגן יותר ממני, נתחיל מזה.

נמשיך מזה, אמא שלכם, נוהגת על מזדה 3 בכביש 44 בדרך מיום עבודה עמוס, גלגלץ עם שירים נחמדים ברקע החלונות קצת פתוחים נסיעה מנהלתית רגילה, ל2-3 שניות לא הסתכלה במראה האחורית וכבר חותכים אותה מכל הצדדים במהירות 200, האמא נלחצת ונכנסת בעמוד.

המשטרה פעלה נכון.

לא חסרים כבישים מרוחקים, בלי משטרות, וגם סופשים (שהמשטרות מעודדות, ומעלימות עין גם) - פאדיחה שלהם, וכמו שאומרים, על פאדיחות משלמים :)

פורסם

אמא שלכם נוסעת ברגוע 70 - 80 רמש רדיו ברקע עוברת צומת בירוק אבל מישהו החליט שהאדום בשבילו זה רק המלצה ואת ההמשך....מה הטיעון שלך פה?

ואמן וכל האימאות יחזרו בשלום מידי יום ביומו.

פורסם

+1.

עשו כזה בלאגן מחבורה של טמבלים כשבאותו הזמן לפחות 100 איש בארץ עברו באדום. עוד לא ראיתי שהמשטרה עוצרת ומזמנת לחקירות + כתבות על אנשים שעוברים באדום.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
נמשיך מזה, אמא שלכם, נוהגת על מזדה 3 בכביש 44 בדרך מיום עבודה עמוס, גלגלץ עם שירים נחמדים ברקע החלונות קצת פתוחים נסיעה מנהלתית רגילה, ל2-3 שניות לא הסתכלה במראה האחורית וכבר חותכים אותה מכל הצדדים במהירות 200, האמא נלחצת ונכנסת בעמוד.

הבעיה שהם לא עקפו אף אחד ולא חתכו אף אחד ככה שאת הטיעון שלך אתה יכול לזרוק לפח!

• תוכן חדש...